Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fericske

    addikt

    válasz SunMount3r #93746 üzenetére

    Megnéztem a " Don't be an audiophile" videóját meg egy 1 perces rövidet amiben a HE400SE-t ajánlja mint az egyik legjobb, olcsó nyitott fejhallgatót.
    Ez egy normális fazon, jókat mond, jól látja a dolgokat, szerintem, látszik, hogy van mögötte tapasztalat.
    A " Don't be an audiophile" cím félrevezető.
    Ez leginkább arra utal a tartalom alapján, hogy az audiophile "címke" manapság a sznobizmust jelenti egy mondjuk úgy harmadik fél számára, aki előítélet alapján ráaggatja ezt másokra, miközben ez egy hobbi ami nem mindenkinek ugyanúgy épül fel, még ha a közös nevező végülis ugyanaz.
    Van aki csak a high-end cuccokra gerjed, van aki nem feccöl ennyit bele, mert nem érzi, hogy megéri neki, van aki cserélgeti a cuccait, van aki felhalmozza és megtartja, mások meg nem igazán kütyüznek inkább csak a zenekollekción rugóznak, de ezektől nem lesz senki sem egy sznob audiophile (bár vannak, nem tagadja).
    Feltette valaki neki ezt a kérdést, hogy ő audiophile-e, és rossz értelemben tette fel (pedig látszik a cuccain, videóin, hogy nem sznob), és arra készült ez a videó.

    A HE400SE kapcsán össz-vissz annyit mond, hogy áráért egy nagyon jó fejes, csak kell neki a kraft, hogy jól szóljon, ne sziszegjen. Mobilteló, laptop, dongle dac-ok felejtősek itt, nem tudják rendesen meghajtani. Ennyi, korrekt, ebbe szerintem még Bacylus sem köt bele :)

Új hozzászólás Aktív témák