Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #71562240

    törölt tag

    válasz #71562240 #56977 üzenetére

    cooi11

    Még egyszer megerősítem, kiegészítőleg.
    A notebook jack-kimenetének definitíve elegendően hangosnak kell lennie az erősítő vonalbemenetéhez. Ha nem elég hangos, akkor vagy baj van vele és fejhallgatóval sem elég hangos, vagy te rosszul állítottad be, vagy annak a Gemini PA erősítőnek a vonalbemenete valami furcsa.
    És akkor a kiegészítés:
    Ha a Gemini a furcsa, akkor az sem jelent megoldást, ha a notebook digitális kiemenetére DAC-ot kötnél és a DAC-ból kapna analóg jelet a Gemini PA, mert a DAC-ból ugyanakora analóg jel jön ki, mint a notebookból. Tehát akkor is kéne még egy "előerősítő". De a dolog nem így működik, elvileg nem lehet az a Gemini ennyire furcsa, tehát a notebook fejhallgatókimenetének elég hangosnak kell lennie, ha nem hibás, vagy ha nem te rontottad el a beállítást, kezdve a notebook hangerővel.

    Nyilván, ha az a Gemini olyan furcsa, akkor mindjárt rámszól valaki, hogy igen, az a Gemini olyan furcsa, és kell az "előerősítő" - na de akkor a DAC-féle megoldáshoz is kellene.

    Szerk.: Mindenesetre valószínűsítem, hogy mindez sok hűhó semmiért, és csak a notebookod kimeneti hangerejét kellett volna maximumra - vagy annak közelébe - állítanod.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák