Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gorgo

    őstag

    válasz DonRazzino #32403 üzenetére

    THX, Razzino!
    Most kezd úgy nagyon tele lenni a faszom az egész karanténnal. Keblemre ölelnék már jópár fórumos arcot. Mazsira rég kíváncsi vagyok élőben, meg igazából mindenkire másra is, akivel már ittunk együtt. :)
    Nagyon helyes hogy hűtlenkedsz, neked megvan a kellő motivációd, mi meg legalább (okos módjára) tanulunk más kontójára. :R (ez itt pozitív értelemben)! Nálam pl. elég magas a potenciálgát, amit le kéne küzdeni a hűtlenkédéshez.
    Nekem pl. alkalom kéne ahhoz hogy fotózzak (most nem a vírushelyzetre gondolok, hanem az élethelyzetre), mivel tisztán hobbiból portrézni azért elég nehéz. Egyfelől modelleket fizetni csak ezért, hát az asszonynak lenne hozzá szava :DDD , vagy hogy nem szűklátókörűen nézve, férfi portrét is szívesen lőnék, nade ezt már végképp nehéz 'hobbi' szinten űzni. Természetfotózásra meg annyira nem begyere az X-trans, leszarom ki mit mond, nekem nem!
    Meg az új melóhelyen most épp gépszíj van (hál' istennek, legalább bejárhatok sokat dolgozni, jobb, mint otthon csoffadni).
    Amúgy most fel vagyok dova, lenyeltem egy sör után egy üveg bort is (azt gondolván, sertéspörihez annyira nem kell, mint belém) és még a pörkült is nagyon jól sikerült!

    "Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"

Új hozzászólás Aktív témák