- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco F4 - uzsonna tavalyi receptből
- Mobil flották
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz lugosi #32050 üzenetére
X100V-ben szerintem példaértékű ahogy megcsinálták, nagyon szépen belesimul a vázba.
Egyébként persze tudom van igény az ilyen kihajtogatós megoldásra is, csak én azt gondoltam volna, hogy az nem pont az X-Tx sorozatban van.[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: AXP90-X47, Sangoma A108E
-
gorgo
őstag
válasz #16820480 #32048 üzenetére
Neked még nem volt ilyened, és aggódsz, mert hát ilyen az ember.
Ha lett volna, megszeretted volna. Nekem volt teljes origamis, az a legjobb, a csak dönthető sem rossz, legkevésbé pedig a fix használható. De az is használható.
És egyébként tényleg faszán rá lehet fogni majdnem akárhogy egy befordított, tehát védett kijelzőre, ez is további előny!"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mercutio_
félisten
-
mikrofon
veterán
A fujifilm x10 gépnek mi az aktuális változata? Egyáltalán van belőle valami mostani update cucc?
-
Gercsa
senior tag
válasz mikrofon #32056 üzenetére
Sajna nincs, X-trans II után leálltak vele, pedig ha csak annyit fejlesztettek volna rajta az elmúlt 5-6 évben, hogy 1Fé--t még húznak a jel-zaj arányon, ma is kiváló gép lenne.
Az EVF, az LCD, az optika, az akksi, a fogás/dizájn, mind megállná a helyét egy mai kompakt gépben is.
Esetleg egy kis fókuszsebesség, meg a fullHD videóját ha kicsit reszelik még max annyi kellett volna.
Kár érteNem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
Gercsa
senior tag
válasz szenesember #32059 üzenetére
Vágom, nekem is volt. Azért is írtam, hogy minden megállná a helyét még ma is benne csak azt az öt évnyi szenzorfejlődést kellett volna alá tenni, minden mehetne a régiben.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
i400
senior tag
E-infinen paypalos vásárlás után smsben kéne megerősítenem a paypal felé a vásárlást, viszont nem lehet arra számra küldeni! WTF más is tapasztalt ilyet?!
-
Gercsa
senior tag
Ebayen feltűntek az első XC 35-ök.
Nem én kiáltok, a gazdaság dübörög.
-
madgie
titán
Kint az
X-T3sizé, X-T4 teljes speckója a rumorson. -
Mathiask
senior tag
Madgie által emlegetett szögletes irányba való elmozdulást magamtól nem láttam az X-Pro3-nál és az X100V-nél, csak miután mondta, de most az X-T4-nél elég egyértelmű a fujirumorsos highres képek alapján. Most értettem meg igazán mire gondolt.
-
taranis
addikt
X-T3 firmware pletyka, állítólag jön hamarosan: [link]
colorizer.net
-
mikrofon
veterán
Az X30 tud olyan beállítást hogy autoISO esetén mennyi legyen a min. záridő?
Közben megtaláltam a választ és igen tud...
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Na "hál' Istennek", megjenetek az x-t200 kitek.
Kurvára nem megy ez a matek ebbe a fostos országban, 300k indulóár, hát kinyalhatják a hónaljamat!
Csak váz pesze nincs. Új 15-45 mennyiért megy mostanság?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mirman
őstag
Teljesen korrekt az ára , ugyanannyi "ebbe a fostos országban" mint USA-ban (középárfolyam +ÁFA-val számolva).
Ne ahhoz hasonlítsuk hogy kb mindenki eglobalról vette a fuji cuccokat.
-
gorgo
őstag
válasz Mirman #32091 üzenetére
Ezt mondjuk nem tudtam, hogy nettóban hirdetnek...
Nade, mennyiért lehet eladni egy új 15-45-öt?
Sajnos mostanában sehová nem utazom, így kénytelen leszek várni egy darabig, vagy valakire, aki megvette de nem jött be neki..."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
|AP|
veterán
szerintem 45-55k a reális ára egy kitből bontott darabnak. Annyiért viszont már megfontolandó, hogy érdemes-e egyáltalán eladni.
Nekem a kedvenc utazós/városnézős obim a mérete és a súlya miatt. A 10-24-et szinte soha nem viszem magammal, a 18-55-öt pont a mérete miatt adtam el (ráadásul nekem a 18-as indulás már szűk), a 16-55 meg még nagyobb, nehezebb, az áráról nem is beszélve.
Szóval szerintem tök jó kis rohangálós mindenes, tavalyról két kép vele a jobban sikerültek közül: -
pepeSTAAR19
csendes tag
Sziasztok!
XT-20-am van, az alap 18-55-ös obi mellé szeretnék egy 50-230-as obit, hobby szintre. Eglobalon 44500-ra jönne ki egy új, szerintetek érdemes megvenni ?
Mate 20 Pro
-
törölt tag
válasz pepeSTAAR19 #32094 üzenetére
Szerintem ennyiért simán. Itthon ilyen 50-60 között szoktak menni a használtak (amikor utoljára néztem az árakat)
-
wms
senior tag
válasz pepeSTAAR19 #32094 üzenetére
Nyugodtan vedd meg, ennyiért nagyon megéri!
-
gorgo
őstag
A zoomokkal nehezen jövök ki, mert sok az elvárás. Minőség, átfogás, méret. Azaz először ki kellene próbálom. Szerencsére olcsó, így nem nagy bukó, nem úgy mint a 16-80, az izgatna, de ott is reális az esély hogy nem szeretném v használnám. Nehéz ügy.
Eddig csak a 12-40/2.8 amit szerettem, de az Fujira nincs[ Szerkesztve ]
"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
Mathiask
senior tag
Tripontnál előrendelhető az X100V 550e forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest