Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • tzsolesz

    nagyúr

    válasz Aryon87 #70493 üzenetére

    Húúú, nagyon állat. Kiváló képek. :K

    Más: Én ezt tegnap letöltöttem, és második telepítésre eddig működik, azzal a bajjal, hogy amikor lövök egy képet, akkor utána picit megbolondul a kereső, és ugrál, de ha megnézem az elkészült képet, és visszatérek a keresőbe, akkor helyreáll. Meg már 2-szer újraindult a teló tőle.
    Tehát, amikor HDR+ aktív, akkor egy karika körbeforog, és amikor gyorsan rámegyünk a képre akkor írja is HDR feldolgozás folyamatban. A kapott színárnyalatok miatt, én most azt mondom, hogy 99.99% működik a HDR+, nagyon hasonló a képalkotásnak tűnik, mint a Pixeleké HDR+ esetén. Sőt, ez szerintem most el lett csípve. Majd ha kivilágosodik készítek tesztképeket is, mert amiket eddig csináltam azok beltérben vannak, és nem is igazán publikusak, meg a minőség sem jó így persze. Egy biztos, zajszűrés alig van a képeken ilyenkor, csak egy minimális, és más a kép textúrája is. Szóval frankó, nem mosoda.

    Jah, és csak beszereztem a Proshot alkalmazást. jelentem működik a hosszú záridős fénnyel festés funkció.
    van 0,5 - 10s , de 30s, 1perc, és végtelen záridővel is ez a funkció. Csak azt tudnám, hogy hogy a viharba tud 30s záridőt egy Samsung, ha csak max 10s gyárilag? Persze ez nem biztos hogy záridő, lehet van benne trükk, de még 20 másodperc után is ha mozgattam közben a telót, akkor az úgy mosta a WC papír gurigát a WC-ben az előbb, sőt végig működött, és az eredmény is jó lett. Végig pozicionálta az ISO értéket, meg mindent, mert nem lett elcseszve a kép, nem égett ki, nem lett homályos.

Új hozzászólás Aktív témák