- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
válasz Felhasználom #66901 üzenetére
-
-
gerner1
nagyúr
válasz Felhasználom #66901 üzenetére
A naplementés különösen tetszik, de a többi is jó lett.
-
Aryon87
félisten
válasz Ricardo #66903 üzenetére
Koszi. Nem konnyu, mert nem tudom hogyan lehetne kikuszobolni azt, hogy ne egjen ki az egesz egy nagy villanast kovetoen, valamint minden villanasnal a kep is vilagosodik. Lehet ejszaka jobb a helyzet, azok a kepek hajnalban keszultek 6ora korul.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Arcképgyáros
-
natë
nagyúr
Egy iPhone tulaj töltsön már fel nekem egy nappali raw képet valahová, persze módosítás nélkül, thx
-
Quqesz
nagyúr
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
no more
veterán
SGS6
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
mtm800
senior tag
-
HardRic
addikt
Ha már egymást fotózás... Jött ma egy ilyen kis állványom. Innen rendeltem, kép alapján kb 2x ekkorára számítottam, de így is elég jó. Szépen markol, stabilan tartja a telefont, és össze-vissza hajlítható.
OnePlus 5[ Szerkesztve ]
-
HardRic
addikt
-
falijja
őstag
Nexus 6p
-
kislaci
senior tag
Sziasztok, azt szeretném kérdezni hogy ha a telefonom, tvm, monitorom is fullhd-s és nem is tervezek a közeljövőben 4k-st venni semmiből akkor érdemes e a telefon kamerát visszavenni 4k-rol Fullhd-ra? Úgy sem látom olyan felbontasban sehol. Kösz
-
Arcképgyáros
válasz HardRic #66931 üzenetére
Tetszik ez az egymást fotózás dolog
Én is hoztam egy párost, hiszen ma válok meg a Panasonic-tól (ha minden jól alakul):Huawei P9
Panasonic Lumix CM1
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
balazs1022
őstag
válasz kislaci #66938 üzenetére
Én azt ajánlom, hogy ha használsz zoom-ot akkor a 4k-ba vegyél mindent!
Ugyanis ez kb 8 mp-esek képet jelent. Tehát gyakorlatilag a HFD monitor (1920x1080, ami kb 2 megapixel), "visszaméretezett" képet látsz. Ha egy 4K-s felvételen zoom-olsz egy 4K-s tv-n akkor a pixelesedik kép, viszont Full HD-n a 4K-s video zoom-ja inkább tűnik optikai zoom-nak. Értsd úgy, hogy egy Nokia 808 fényképet tovább tudsz úgy nagyítani (egy FHD monitoron), hogy éles maradjon egy kép, mintha pl egy Nokia C2 fényképét nagyítanád (Ez kb egy monitor felbontásának megfelelő képet lő, kb 2 mp).
Hogy jobban érts, csináltam anno egy videot, ez egy 4K-s video, sajna a Youtube konvertálta, de jól látszik, hogy FHD-s monitoron a Zoom nem tűnik "digitálisnak". Belenagyítva is éles marad a kép.
[Csalóka Optikai Zoom](Sajnos az állványon beremegett a kamera..)
(#66939) Dr. 444Hertz: Mennyivel kisebb a hüvely Gyors kamera összehasonlítás elképzelhető?
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
válasz balazs1022 #66940 üzenetére
Megpróbálom.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Arcképgyáros
válasz Dr. 444Hertz #66939 üzenetére
Egyébként durva, hogy RAW-ból mennyivel több részletet lehet kinyerni a P9 kamerájával...
-
Ferike81
senior tag
Sáska járt nálunk. S7 auto
Sáska[ Szerkesztve ]
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
[ Szerkesztve ]
-
Bossi
őstag
válasz Dr. 444Hertz #66942 üzenetére
Nem igen értek a RAW szerkesztéshez... alapvetően ez ugye egy nyers kép ami elvileg zajosabb hiszen nem nyúl bele a szoftver.
Mivel lehet élesíteni, mert fényerő kontraszt stb. az nem élesít.. vagy? -
T0rnad0
addikt
válasz Ferike81 #66943 üzenetére
Jó kép lett. De inkább egy zöld lombszöcske lesz az
-
natë
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #66942 üzenetére
Én mondtam
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Napelem
- Hálózati / IP kamera
- Óra topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen széket vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest