- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yofej75
aktív tag
válasz Dr. 444Hertz #65099 üzenetére
Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért ide írom, hogy "Azt nem írhattam ide, hogy "nincs aláírásom" ezért..."...
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #65102 üzenetére
Direkt olyant valasztottam, ahol a Samu elonyben volt.. Dorzsolgettem a szememet, de csak jol lattam amit..
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
válasz Aryon87 #65100 üzenetére
Ha nem nagyítok bele, akkor egál a kettő, de tény, hogy a G6 több részletet meghagyott.
Egyébként, hozhatnál G5 vs G6 sorozatot, arra nagyon kíváncsi lennék.
Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #65106 üzenetére
Mindjart megnezem mik vannak, elvileg vannak azonos kepek
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
válasz Aryon87 #65107 üzenetére
Szerk:
Végigbújtam mindent. Rengeteg ugyanarról készült kép van, viszont a napszakok mások, így értelmetlen az összehasonlítás. G5 legtöbb képe késő délután készült :/
G6-al meg nincs abban a napszakban kép, és kevés is van még vele.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
balazs1022
őstag
Azert a füves részeken, ahol rengetek reszlet van, ott mind2 készülék csúnyán elverzik. De ez a szoftvernek is betudhato. Talan azert csinalhat jobb kepet a G6 mert kisebb s latoszoge. Az S7-el keszult kepen sokkal tobb minden latszil a kornyezetbol. Egyebkent a G6 sokkal termeszetesebb kepet csinal, kellemesebb a szemnek.
-
Aryon87
félisten
válasz balazs1022 #65109 üzenetére
A fu az meg oke, de nezd meg a bokrot kozepen, a lepcsot, vagy a kupola alatti szobros reszeket.
Na az a durva.. Ertem en hogy a tobbsegnek az S7e a minden, de en ezt nezem.. Es ezek utan nem is akarom lecserelni a G6-ot, pedig megfordult a fejemben, hogy ujra veszek egy S7e-t...Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Arcképgyáros
-
gerner1
nagyúr
válasz Dr. 444Hertz #65114 üzenetére
Egyetértek, és mindkét készülék, egymással azonos felbontású fotózásra van állítva, vagy legalább is egymáshoz közel eső felbontásokra.
-
marcell2015
tag
File info szerint ezek maskor keszult kepek.
Azon hogy a S7E jobb fenyeket kapott, ugye azt erted hogy pofan sutotte a nap????.....
Ha ez dont nalad...hat akkor nem tudom.. ....Nem is ertem. egyik 05 01.en keszult, masik 06 24.en. Hiaba kb azonos idoben orara, de 2 honap alatt kisse mas a nap allasa....
A topic nem kifestő.
[ Módosította: Ricardo ]
-
Aryon87
félisten
válasz marcell2015 #65116 üzenetére
Sebaj, nem.a nap allasa donteni, hanem a minoseg. De irtam is hogy nem azonos az ido. Van elteres igy is szamomra a G6 javara. Na befejeztem ezt, hozom a G6 kepeket szerenyen
Peace ✌[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
válasz marcell2015 #65116 üzenetére
kár h nem tudod szerkeszteni mert eggyel kevesebb jelet raktál....
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
zseko
veterán
Nem tudom csak optikai csalódás-e, de a szoftver frissítés óta mintha kevésbé élesítené túl a képeket az S8, legalábbis mobilon visszanézve így tűnik, a füvek meg a fák levelei is jobban néznek ki és tetszenek azóta.
HR24.hu
-
tomboy0013
veterán
LG G6
Hirtelen megláttam és gyorsan lekaptam, nagyon pici volt a pók illetve marha nagy volt a szél így a fókuszálás manuálisan történt.
[link][ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz tomboy0013 #65128 üzenetére
Nekem tetszik, jól elkaptad
-
Aryon87
félisten
válasz T0rnad0 #65137 üzenetére
Ezt a lepket nem tudtam lekapni, allandoan elrepult, amint kozelitettem. Ott hajkurasztam mint egy bolond. Vegul elment
Utananezek a helynek, kellene folytassam a turazgatast, bar egy kis ideig most csak magamnak fogok fotozni..[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Gyonyoru az a hely. Pontosan hol vagy?
Csodalom, ahogy a maximumot kihozod abbol a telefonbol... F2.2 kamera.. Mit neki az.. Nesze neked csamcsung..
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Arcképgyáros
-
*RLaci*
addikt
válasz Dr. 444Hertz #65144 üzenetére
Ámen.
-
Mans20
addikt
S8 videó felvételnél tényleg ennyire hullámzik a kép? [link]
-
Aryon87
félisten
válasz Dr. 444Hertz #65144 üzenetére
Valahogy ugy
Mozzarella:
Meg mindig nem ertek a raw temahozXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest