Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ricardo

    félisten

    válasz marcell2015 #62075 üzenetére

    "Topicgazda véleménye?"

    Nagyjából annyi, hogy szerintem felesleges ennyire a szívetekre venni mások véleményét. Ezt mindkét oldalra értem.
    Az S7 kiváló képeket készít, ennek ellenére megvannak a hibái.
    Minden képnek (legyen akármelyik márka, akármelyik készüléke az optika gazdája), megvannak az előnyei, és a hátrányai.
    Nincs egyértelmű győztes a képzeletbeli dobogón.
    Az S7 ára mostanában nagyon jó lett, így népszerű típus. Ezért is van olyan sok kép mostanság a készülékkel. Ez időszakonként változik.
    Véleménye mindenkinek lehet,akár pozitív, akár negatív, és addig nincs vele probléma, amíg ezt normális stílusban le tudja írni.

    "Úgy látom eljutott oda inkább hogy nem ez a szempont, hanem hogy fényezzük az S7-et, és emellett 1-2 ember képet. Jha, és a Honor 8-at persze .. :D ...
    Nem csoda hogy így a "mag" pár főből áll csak...".

    Erre csak annyit, hogy mint írtam is, mostanság az S7 nagyon jó árban van, így sokaknak az van. A Honor 8, meg a kezdetektől jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Így ezektől van a legtöbb kép. Mivel ezek egész jó optikával rendelkeznek, az esetek többségében dicséretet kapnak.
    Az egy két ember képének dicsérete szintén abból adódik, hogy (gondolom ezt észrevetted) nagyon jó meglátással rendelkezik, és rendszeresen jó képeket hoz. Neveket nem szeretnék írni, mert tuti kihagyok valakit.
    Ha valakinek a képét nem véleményezik az nem azt jelenti hogy nem látták, vagy érdektelen, hanem, hogy akkor és ott valamiért nem akartak (tudtak) írni rá semmit) , később meg nem biztos hogy visszagörgetnek.Nekem is van nem egy olyan képem, amire nem jött itt reakció. ezzel semmi gond. Olyan viszont már volt, hogy egy telefon topicjában valaki megkérdezte hogy érdemes e az adott telefont megvenni, és az is érdekelné, milyen képeket lehet vele lőni. Válaszként írták neki a fotós topicot, hogy ott "valamelyik fórumtárs" szokott betenni képeket. Ez a fórumtárs én voltam. Nem írtam rá, hogy én vagyok az, mert nem az a fontos, hanem hogy meg tudta nézni az adott telefonnal készült képeket.
    Én személy szerint szeretném, ha változatos lenne a topic, ezért örülök, ha "ritkaságoktól" is érkezik foto.
    Azt viszont el kell fogadni, hogy mindig lesznek népszerű típusok, amik adott időszakban népszerűek.

Új hozzászólás Aktív témák