- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Látom, már hogy ma nagyon elgurult a
gyógyszerhomokzsák itten!Ja, és ha Zombi az avatárom, akkor zombi vagyok?
[ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
Wa2x_
veterán
válasz Polarstar #22355 üzenetére
"S dobáld a fellegekre. Bőszült tajtékodat;. Jegyezd vele az égre. Örök tanúságúl: Habár fölűl a gálya, S alúl a víznek árja, Azért a víz az úr! "
Szerk.: Most, hogy emlegeted egy zombitámadás jobb lenne, mint ez az árvíz. Még élvezném is, ha lenne valami stukkerem.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
válasz BobTail #22299 üzenetére
Nokia 808 PureView
Tudom hogy most nagyon meg fogsz utálni, de valami ilyesmire gondoltam. Láttam lumiával is készítettél onnan(az utalt fotóra gondolok) hasonlót, csak azért mondom. Valahogy nem tudom hova tenni a dolgot.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
MR007RM
addikt
válasz legiaap #22363 üzenetére
Igen volt állvány. Eddig még nem kaptam választ arra hogy ő hogyan csinálta, de ha letámasztva is volt számomra szar a fotó úgy amire céloztam. És miért van ott 2x-es zoom? A másik dolog meg az ugyanonnan előtt lumiás fotó. Képzeld a 808 is tudja kb azt a fényerőt ha beállítom, igaz állványról. Ha a L920-al állvány nélkül lövünk este az is szar nagyban tudod te is. Nem ragozom.
Ezeket este 9ó30p-körül készítettem. Még az iso 50-es is világos ahhoz képest ahogy láttam magam. Ha van egy kis fény, akkor nagyon jó fotókat lehet készíteni.
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
kisda
aktív tag
Rózsa
Éjszakai útca
Autóból kertStar S5 Butterfly
-
MR007RM
addikt
válasz BloodRay #22366 üzenetére
Köszi! A célom az volt vele, hogy megmutassam van rá mód extra fény előcsalogató megvilágításra. Ha akarom tudom állítani egy bizonyos kereten belül. Talán nem ez készít a legfényesebb fotókat este, ellenben azért itt is vannak lehetőségek annál mindenképp több, mint amit meg szoktak mutatni.
-
BloodRay
veterán
válasz MR007RM #22368 üzenetére
Teljesen egyértelmű, hogy jelenleg a 808 PureView a legjobb képeket készítő mobil.
Attól még, hogy a Lumia 920 világos fotókat készít éjszakai viszonyok között, sajnos egy raklap f@s ami a fotós képességeket illeti. Ha valaki nem baglyokat akar vele lekapni az erdőben éjszaka(bár ekkor is jobban jár ha lerajzolja inkább zsírkrétával), még egy S2 is jobb választás.És, hogy ne legyek teljesen off, egy gyorsan ellőtt kép(semmi extra, de még így sem olyan mosott mint a Lumia 920 produkciója) még jó időben pár héttel ezelőttről.
Link,
Egy meg a mostani gyönyörű nyárról sebtiben az ablakból.
Link,
Galaxy S2-vel készültek."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
-
-
legiaap
félisten
-
Cica1 Normal Cica2 Normal Cica3 Normal és Cica3 HDR-el HTC One
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Assdak
őstag
válasz legiaap #22374 üzenetére
Ahogy Blyan haverod is írta múltkor, te valószínűleg egy DSLR -el sem tudnál egy normális képet lőni, tehát az, hogy te miért adtad el, nem túl releváns. BTW nem is erre akartam reflektálni, hanem ahogy írtam, 808 al a fentiekhez képest nagyságrendekkel jobb képeket lehet lőni állványról, csak kicsit jobban kell vele szöszölni. Ezeknél a képeknél, kicsit olyan érzésem van, hogy a cél csupán annyi volt, hogy világos legyen...
[ Szerkesztve ]
-
válasz legiaap #22376 üzenetére
Kicsit talán túlságosan is kontrasztosak és a sötét résszel nagyon elrontott valamit a szoftver. Amúgy a HDR-es kép azért érdekes mert nyoma sincs "szellemesedésnek" pedig mozgott Uhura cica farkincája és buksija is.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Wa2x_
veterán
Nokia 808 PV - nyugi nem vettem és nem is utaztam el az USA-ba sajnos, csak az éjszakai fotókhoz hozzászólva mutatom meg. Szerintem egy telóhoz képest egész jó lett.
Mobilról ne nézzétek meg, mert egy élet is kevés lesz, mire betölti.
-
-
Wa2x_
veterán
Most találtam rá erre (le is töltöttem), akinek már nem újdonság, attól sorry. Valóságos beállítási dömping van.
-
BigBlackDog
veterán
-
B1T3
addikt
-
MR007RM
addikt
Pontosan, és kaptam is érte kritikát ne feledd! Lejáratom a 808-at meg hasonló.......
(#22372) Assdak: Azért olyanok, mert olyannak akartam. Nem vakon töltöttem fel őket. A 2.-nál a hátteret szándékosan hagytam beégni, más volt a szempont, mint csak a művészieskedés. Szólt valakinek a kritikám és kiemeltem a mondandómat. Persze a fotónak azért volt címe, és amiről szólt az teljesen ok szerintem.
Ha neked jobban bejön az utalt éjszakai fotó a mesterek mesterétől, akkor kitépem a hajamat. Mégegyszer nem a témát kritizáltam nála!
"cél csupán annyi volt, hogy világos legyen..." Na végre megértetted. De könyörgöm miért nem olvasol vissza?
-
[link] HTC One
-
-
Assdak
őstag
válasz MR007RM #22389 üzenetére
Értem. De azért próbából, majd lőjj olyat is, ahol nem csak az a cél, hogy világos legyen, mert az nem nagy kunszt, hanem a kontraszt és a színek is legyenek rendben.
Ki az a mesterek mestere, és melyik az az utalt éjszakai fotó?
A lentebb linkelt éjszakai városkép nekem jobban tetszik amúgy. A kontrasztok jobbak, és az összkép szebb. Lehet hogy kissé mosott a kép, de akkora távolságból, azok mellett a fényviszonyok mellet, az egy igen jó kép.
-
MR007RM
addikt
válasz Assdak #22394 üzenetére
Még mindig nem olvastál vissza. Csak trollkodsz.
Az a városi pedig igen gyenge eresztés amire utalsz. Ennél sokkal jobbra is meg lehetett volna csinálni úgy, hogy az általad utalt erényei is megmaradjanak.
És nézz utána annak a szónak, hogy részletgazdagság. Számítson a minőség is.
[ Szerkesztve ]
-
-
Assdak
őstag
válasz MR007RM #22395 üzenetére
Mivel a te képeidre reagáltam, azért nem is olvastam vissza. Te keverted ide a "mesterek, mesterének" a képeit, amiről én egy szót sem ejtettem. Arra reflektáltam, hogy a 808 al, állványról, a tieidnél sokkalta jobb képeket is lehet csinálni, egy szót nem ejtettem a 920-ról. Ennyit a trollkodásról.
Lőj már nekem egy sokkal jobb, és részletgazdagabb képet akkora távolságból, annyira "zajos" témára, olyan fényviszonyok között. Ha megvan küld el, és megkövetem magamat, megígérem. Aki már próbált ilyen témát fotózni, ilyen körülmények között PV-vel, tudja, hogy nem olyan egyszerű az, mint ahogy azt hiszik.[ Szerkesztve ]
-
Assdak
őstag
válasz Quasi_modo #22396 üzenetére
Ebbe vitába nem akarok belemenni. Véleményem szerint, még mindig arra lett reklámozva, hogy low light körülményke között előkapva jó képeket csináljon. Ezt viszont még itt senki nem tudta más készülékkel utánozni, csak iso állítgatással, és állványról lőtt képekkel, esetleg 3rd party programokkal.
Ettől függetlenül legialap képei kritikán aluliak, annyira rossz képeket, még bebaszva se sikerült lőnöm vele. Persze, ahogy már azt többen felvetettük, ez lehet az Ő készülékének hibája is. Viszont ez már soha nem fog kiderülni, mivel nem nézette meg. -
legiaap
félisten
válasz Assdak #22398 üzenetére
Itt van két esti kép:
Lumia 920 kitámasztva
HTC 8X kitámasztva
A HTC nem egy fotós, de totál tűrhető képet lőtt.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Quasi_modo
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nintendo Switch
- Házimozi belépő szinten
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Elite: Dangerous
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Napelem
- Szólánc.
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest