- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz MR007RM #21350 üzenetére
Én se tettem volna föl a baglyos képet.
Nehogy megsértődj, mert értem, hogy elég ritkán látni ilyet és telefonnal mégritkábban. De alig találtam meg a baglyot a képen, ha nem mondtad volna mit látunk rajta nem is vettem volna észre.Tőled meg főleg elvárjuk a jó képeket mert nagyon hozzászoktunk. Biztos ha újonc rakta vón fel, nem szólt vón senki...
-
félisten
Kenyér és Péksütemény fesztivál - Budai Vár
[link]
[link~]
[link~]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link zoom]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]Video1
Video2
Video3
Video4 feltöltés alatt
Video5 feltöltés alattNokia 808 Red&Black
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
Wa2x_
veterán
Nagyon jó képek, grat! Főleg a tavirózsa, nem minden nap találkozik vele az ember.
(#21345) Ricardo: Szép lett!
(#21352) SymbianOS: Becsülettel majdnem végignéztem, lett egy-két nagyon jó. Láttam update Réka is jelen volt.
[ Szerkesztve ]
..: Old Honda's never die - they just get faster :..
-
MR007RM
addikt
Jó nem is a bagoly volt a lényeg meg hogy jó vagy rossz kép. Az indítatás más volt. A múltkor megkértek itt hogy csináljak éjszakai tesztet, aminek eleget tettem. Ezzel a két fotóval csak fel akartam csigázni a hangulatot a ma estére. Ennyi. Egyfajta teszt kép előzménynek szántam, ami az alacsony iso és zajszintről szólt kivehető felevelekkel. Szóval nem az a most megmutatom milyen gyönyörű és tökéletes. De mondjuk ez a téma tényleg nem idevaló. Nem lesz több hasonló tőlem és ezekután 10-szer is meggondolom mit hozok ide, mert nekem nem szabad akármit mint másoknak. Általában azért igyekszem a fotók mellé magyarázatot is csatolni, amivel próbálom megértetni magam.
Ha nem kötnének folyton belém én is kevesebbet írkálnék, habár szerintem nem én vagyok a legaktívabb. Most is csak válaszoltam ezzel.
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
irgum
addikt
Köszönöm! Örülök, hogy tetszenek! A kutyás homályos lett mert a fókusz nem volt megfelelő, de lehetetlenségnek érzem élesen az ilyesmit lefotózni, egyfolytában mozogtak...
lbence: neked is köszönöm!
MR007RM: Értelek. Azt írod: 10-szer is meggondolom mit hozok ide, mert nekem nem szabad akármit mint másoknak
Ez így van. Ha ügyetlennek ismertek volna meg a fórumozók, akkor nem is reagált volna senki a baglyos képre... Tőled a jó fotókat várják, amit megszoktunk már.mumk1: Köszönöm Neked is! Jó kép lett a halas. Nekem tetszik.
Jajj ezek azért nem olyan képek pedig, mint a darazsas-májas... Nem is értem, de örülök hogy jók a képeim.
[ Szerkesztve ]
-
Bozek
nagyúr
válasz ForRedGlory #21348 üzenetére
Én a képek készítése előtt el szoktam menni sz*rni, mert csak úgy tudok jót lőni.
Miért kell beleállni másokba? Ha nem tetszik, ne nézd meg a képeit. Általában csak linkeket rak ide, szóval ha tudod, hogy milyen is valójában a kép, akkor rákattintottál. Márpedig akit nem érdekel, az nem kattint.
-
irgum
addikt
Tuninger hogy eltűnt, remélem jól van és hoz még hiper-szuper jó képeket. Ne maradjak itt egyedül!
-
ForRedGlory
félisten
Azert mert erdekel az hogy milyen kepet csinal az N808, ilyen egyszeru. Aztan kattintas utan kapom az arcomba a nagy semmit. Aztan meg jon a magyarazat. Nem kell a bizonyitvanyt magyarazni, arra ott a kep. Nem azt mondom hogy ne fuzzon hozza senki semmit, de ne olyan hulyesegeket amiket irtam is. Hab a tortan hogy nem is erti mit akartam mondani, mert jott felhuzott orral hogy csinaljak jobbat...lol...nem fogok csak ezert N808-at venni, hiszen massal nem nagyon lehet jobbat csinalni. Mind1 tul van targyalva
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
S4 vs HTC One frissített összehasonlítás, low light:
Winner: Samsung Galaxy S4.
Most lehet valamit én nem értek ezen...
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
nagyúr
Ki fizette ki a teszt árát? Ki támogatta a lapot, ahol az a teszt megjelenik?
A Keravill?
A Sunligth?
Esetleg Skála kopé?Alle: Srácok, itthon voltak családi vitáink. A képek feltöltése - hogy is mondjam - nem igazán volt fontos momentum... Sajnálom.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
lbence
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
MR007RM
addikt
válasz ForRedGlory #21362 üzenetére
Előbb tanulj meg olvasni kispajtás! Leírtam mindent. Ellenszenves vagyok és kész, de tudok viselkedni veled ellentétben.És szart érdekel téged a 808. Irígy vagy és ennyi.És igen előbb csinálj jobbat úgy ahogy én készítettem a mainál, az adott paraméterek mellett. A múltkorit pedig másoknak készítettem, nem a magam szórakozására hogy bizonyítsak. A szövegelésem pedig a sajátom, közöd nincs hozzá. Ma is voltak fotók amiknél erősen csóváltam a fejem, de akkor most tapossak a másikba? Csak nekem kell tökéletesnek lennem?
[ Szerkesztve ]
MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
nagyúr
válasz MR007RM #21372 üzenetére
Nagyon jó! A szúnyog is!
A lila akác pedig különösen. Sztori: Kint voltunk a pályánkon csütörtökön, és láttunk mi is igen szép akácost. Mondtam is a többieknek, hogy következő körben le is fogom fényképezni, mert annyira gyönyörűek.
Jövünk a következő körben és azt látjuk, hogy szinte minden virág letépve, ágak letörve - és a virágok fele legalább a földön volt szétszórva és megtaposva. Teljesen le volt mindenki döbbenve, hogy mi a fenének szedik le a virágokat, ha eldobják. Egyáltalán minek kellett leszedni? Annak úgy sincs illata! /Legközelebb az ilyeneknek jól rávágok a kezükre meg a fejükre a síbottal! Nagyon felment a pumpánk. Igazi brutális szaggatás volt, csak a legbelső bokrot kimélték meg, mert gondolom oda már nem derogált bemászni. /
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
korpicschess
veterán
-
donceleger8
őstag
Sziasztok!
Szeretett N8-amat másfél év után lecseréltem egy Lumia 920-ra. A telefon és a rendszer is nagyon tetszik, meg vagyok vele elégedve.
Hozzáteszem, hogy nem a fényképezés volt az elsődleges szempont, de azért szerintem bőven megfelel ebben is.Telefonról vagyok, remélem jók lettek a linkek.
Üdv mindenkinek.Amelyik cápa a tenyeredből eszik, az a lábadból is fog!
-
Blyan
félisten
válasz donceleger8 #21378 üzenetére
A kislányod aranyos.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Wa2x_
veterán
Ma nem csak Dávid (BobTail) utazik, hanem én is. Sopronban lesz a még régebben itt említett egyetemi fotópályázat eredményhirdetése és meghívót kaptam én is, mivel mind a 3 képem bekerült a kiállítottak közé és hátha még nyerek is valamit.
-
Wa2x_
veterán
válasz Gabesz77 #21383 üzenetére
Köszi srácok!
Egy apa lánya ölelkezős naplementéset, egy kisgyerekest és egy makró pitypangost!
Meg az utcazenészes sorozatom is bekerült, bár azok inkább csak témailag jók, kisgyerekekkel együtt vannak. Persze mind telós kép és random, nem beállított.
[ Szerkesztve ]
-
korpicschess
veterán
Megjött a makró és széles látószögű lencsém. Nagyon nagy kutyafuttában csináltam pár képet. A makróval iszonyat közel kell menni, és kézből nehéz olyat csinálni, hogy jó legyen, mert remeg. Széles látószögű valóban működik, de arról még nem tudok képet adni, mert nem raktam fel a karikát a telefon hátuljára, mert most rendeltem be karcálló fóliát, és majd arra. A makró hozzátapad a telefonhoz mágneses, és el is bírja, de együtt a kettőt már magában nem.
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
korpicschess
veterán
válasz korpicschess #21385 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Aktuális hirdetésem: ►►►http://goo.gl/P8Vs0r ◄◄◄
-
irgum
addikt
válasz korpicschess #21385 üzenetére
Olyan progit kell használni, ami tud sorozatfelvételt. Egymás után lő legalább 5 képet, így van miből válogatni, valamelyik hátha éles lett. Szerintem csak így lehet vele bogarakat fotózni.
-
irgum
addikt
+1 tipp: nem inni kávét és energiaitalt. Így nem remeg talán annyira kéz.
Máni-máni-máni: link
-
Tuninger
addikt
Wow, nem gondoltam volna, hogy hiányozni fogok bárkinek is Viszont örülök hogy eszedbe jutottam. Most nincsenek átütő sikerű képeim. Illetve rengeteget portrézom és sajnos a személyiségi jogok, meg hasonló dolgok miatt azokat ugye nem postolhatom. Meg ugye ha egy személy van a képen, akkor egyből áthelyeződik a súlypont kép minőségéről az illető külső megjelenésére. Mint ahogy a nővéredet is nagyon szeretjük, és azoknál a képeknél sosem a képminőség volt dícsérve Na átnézem a telót van e valami értékelhető képem.
[ Szerkesztve ]
-
Tuninger
addikt
-
Blyan
félisten
Metróztam a minap...
-
Blyan
félisten
válasz Quasi_modo #21398 üzenetére
Egyérteműen az, hiába kértem a lányt, hogy húzodjon ki a képből... Csak annyit csinált, hogy úgy tesz, mint aki nincs is ott. Hát... manapság már ezért is hálásnak kell lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest