Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MR007RM

    addikt

    válasz DemonDani #20913 üzenetére

    Számítottam egy ilyen válaszra is így nem lepődtem meg.

    Nem minden szempontból jobb nálam sem a módosított, viszont élesebb, kontrasztosabb és jobban kiemeli azt ami a háttér előtt van, így szerintem kicsit növelve a 3D hatást. Éles és homályos, közeli és távoli jobban elkülönül egymástól a növénynél. Ha nem nagyítok bele vagyis csak megnyitom a fotót úgy nálam jobban bejön. Na igen a rovar lehetne egy kicsivel világosabb, de csak az, mert a többi számomra úgy jó ahogy van. Talán ha megtanulom használni a programomat, akkor az is menni fog. A rovar feje az eredetin szellemképesebb, elcsúszottabb, életlenebb és ezen egy kicsit javítottam egy úgynevezett intelligens élesítéssel, ami hát meglepett. Eredetileg jó sok zajt tettem az egészre ezáltal, majd egy kicsit visszalépve lágyítottam a fotón és kicsinyítettem 80%-ra. A mérete is jókorát csökkent. Most először a fotón keletkezett ilyen-olyan zajosodásra másként fogok nézni, mint korábban még akkor is ha próbáltam eltüntetni. ( Talán a Nokia is hasonlóképpen gondolkodik az új Lumiák esetében mikor azt próbálja beadni, ha nem nagyítod fullba akkor király? Mert lehet van benne valami. Nem mindig csak a méret számít!)

    Próbálkozom még és elsőre a variálgatás élménye alatt vagyok. Arra azért rájöttem nagyon átírni eredményesen a jelen történetet nem nagyon lehet, vagy nagyon profinak kell lenni hozzá. Rajta turbózzátok fel. :)

    Növeltem a színtelítetségen is kár hogy nem jön át. Elég sok helyen belenyultam egy pindurnyit. Azt az effektet meg hagyjuk, csak dísznek szántam. A fotóba nincs beleszólása.

    MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón

Új hozzászólás Aktív témák