Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- HarmonyOS Next rendszerrel érkezett a Huawei Mate X6
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- WiFi-ben fejlődik a Galaxy S25, töltésben nem
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Ez a topik azért jött létre, hogy legyen lehetőség a telefonok kamerájának minőségét összehasonlítani. Ebből kifolyólag elsősorban az számít, hogy mivel készült az adott kép, mivel így aki esetleg telefont szeretne vásárolni és fontos szerepet tölt be a kamera a választásban, az meg tudja nézni, hogy mégis mire képes egy-egy készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Akkor S23 ultra esti képek éjszakai mód be és éjszakai mód ki. 1x, 3x, 10x
-
addikt
-
Aryon87
félisten
válasz xhege #112301 üzenetére
Samunál az éjjeli mód kuka úgy ahogy van. Hiába próbálnak a Huawei nyomába érni ebben a témában, nem fog menni nekik, vagy talán sok év múlva (Xiaomi is próbálkozik, nekik se megy, Pixel az Pixel, de nyakam rá, hogy a Gcammal jobb, a többit nem tudom), ebben még mindig ők a legerősebbek.
Gyári kamerával sokkal jobb a részletesség, még ha sötétebbek is a képek és a 3x zoom esetén is. A 10X ott már megbotlik (hacsak nem nagyobb zoom).[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
addikt
A 14 plus-on csináltam pluszba éjszakai verziót is nehogy az legyen, hogy miért nem használtam ha van..
Az s23 ultrának nincs szüksége éjszakai módra, csak ront rajta, az úgy a jó ahogy van automatán.
Igaz hogy így zajosabb a kép, ez engem nem zavar mert így sokkal több részlet megmarad.[ "> ] Iphone 14 Plus automata
[ "> ] Iphone 14 Plus éjszakai mód
[ "> ] s23 Ultra automata
[ "> ] Iphone 14 Plus Automata
[ "> ] Iphone 14 Plus Éjszakai mód
[ "> ] S23 Ultra automata
Apple Iphone 14 Plus vs Samsung S23 Ultra
[ Szerkesztve ]
Realme GT 6T Eladó..!!!
-
Kincsesss
tag
válasz Elit3Zotya #112308 üzenetére
Iphone 14 nyert. Nem is kicsit.
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
Aryon87
félisten
válasz Kincsesss #112309 üzenetére
Éjjeli módban gatya mind2 ezúttal is, részletesség nulla. Samu normál móddal nyert itt is, iPhone semmi részletesség itt sem.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
*RLaci*
addikt
Ultra.
-
Leonardo91
senior tag
14 PM -et tegyél mellé
Amúgy itt tényleg veri a plust| Samsung Galaxy S24 Ultra Titán 1TB | Galaxy Watch Ultra | Galaxy Tab S8 Ultra |
-
gretzky77
veterán
Szia, azt írja a bsg letöltés oldalán, bármelyik mappából betölthető a config, de nekem nem megy. Magában a kamera (bsg 8.7) appban meg sem találom hol kellene betölteni a config fájlt. Nem úgy volt korábban, hogy a fekete részen kell tapicskolni? Köszi
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3
-
xhege
veterán
Csináltam az S23 Ultrával 12 mp, 50 mp gyári képet, 12 mp 50 mp expert raw jpeg és dng képet, és van benne viszonyításként egy Pixel 7 Pro is. Minden automatán, az expert raw-t sem állítgattam.
[link]Samsung Galaxy S23 Ultra vs Pixel 7 Pro
-
addikt
-
törölt tag
válasz Benoe77 #112320 üzenetére
Szerintem jó lenne, még S20 FE-n is megy tökéletesen, csak a főkamera ID-ját kellett átraknom 56-ról 0-ra.
De ha minden igaz, S23-on erre nem lesz szükség.Nem kifejezetten S23 Ultrához van ez sem. Szerintem működésre lehet bírni bármin szinte (mint natë configját is), ha tudja az ember, hogy mit állítson/ mit írjon át.
-
félisten
-
törölt tag
válasz xhege #112327 üzenetére
Nem tudom, őszintén szólva túl sok polírozni valót most sem látok rajta.
Kipróbáltam a Matteo18 lib-et is, ami volt még mellékelve a zip fájlban. Szerintem az jobban sikerült, mint a 22-es, főleg kevesebb fényben.Kis színzajszűrést bírna még el, de ezt mindenki meg tudja tenni ízlés szerint a lib patcher-ben.
-
félisten
Ez a google tárhely maga a rák erre a célra.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
xhege
veterán
válasz Elit3Zotya #112342 üzenetére
A gyári vagy az Expert raw 50mp?
-
xhege
veterán
válasz Plazmacucci #112341 üzenetére
eddig nekem nem volt gondom vele. Meg így egyszerű is megosztani eredeti méretben. Mi a gond vele?
-
félisten
-
addikt
-
xhege
veterán
válasz Elit3Zotya #112347 üzenetére
Ez a sima 50mp nem az Expert raw.
-
trebrona
nagyúr
válasz Plazmacucci #112346 üzenetére
Fordított a sorrend, sorry.
Vagy nem.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
Aryon87
félisten
válasz Elit3Zotya #112342 üzenetére
Újra megnéztem, valóban az 50mpx változat jobb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Fotózás mobiltelefonnal
- Bemutató Eszközök telefonos makrófotózáshoz
- Bemutató Ötletes telefotózás okostelefonnal
- Bemutató Ötletes makrofotózás okostelefonnal
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Arena Breakout: Infinite
- Atomic Heart - Hamarosan érkezik a harmadik DLC
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- Ukrajnai háború
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Sikernek tűnik a Xiaomi első EV-je
- További aktív témák...
- Xiaomi13T eladó!
- Samsung S23 Ultra 12/512GB, Dual SIM, független, 2026 Febr garis, magyar vásárlás
- IPhone 14 Pro Max 256GB gyári független 2025.11.18. Vodafone szavatosság
- Honor 90 512GB 19GB RAM kártyafüggetlen + dual simes, számlás, garanciális, dobozos, fóliás!
- DooGee S110 12/256GB újszerű 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest