Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • trebrona

    nagyúr

    válasz natë #110891 üzenetére

    Az is baja még ennek a fórumnak, hogy a júzer beköszön egy mobillal (BBK ftw :D), lehurrogják, hogy neon meg oversharpened és hiába tetszik neki, meg szereti használni, elbizonytalanodik.

    Az régen rossz, ha valaki más véleménye alapján tartja meg a mobilját, vagy ad túl rajta. A topik arról szól(na), hogy ha valaki telefonvásárlás előtt áll lásson sample képeket, tudjon mi alapján dönteni, hogy az adott produktum tetszik neki, avagy sem. Az, hogy itt a f...méregetés megy, és sokak részéről az önigazolás, a lőtéri kutyát nem kellene, hogy érdekeljen. btw ezért is nincs itt helye a GCam-nek.

    Teljesen szubjektív mi számít jónak vagy gyengének. Hintnek más, mint az átlag idetévedőnek, annak aki az Alma-féle algoritmust szereti, úgysem vált, max nem hoz többet fotót, ugyanez igaz a Pixel Team-re.

    Erre is az előző pár mondat. Ami point and shoot, az alapján majd dönt az "átlag idetévedő". Ha én hozok képeket, pont nem érdekel sem a fikázás, sem a dícséret, nincs feedback fetisizmusom, ellentétben néhány taggal, a képek itt vannak, láthatóak.

    ------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------

Új hozzászólás Aktív témák