Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sdd2

    veterán

    válasz Lirion #10664 üzenetére

    Hát azért azt kötve hiszem. Nézd meg hogy a kettő érzékelője mekkora. Igaz a nagyság nem érdekes de mondjuk a vaku erejét, beállítási lehetőségeket és a szoftvert. Igen persze most írnád vissza hogy az N8 fotóra van kihegyezve. Szart se ér.

    #10660 TheChos3nOne:

    Ezek tényleg szépek. De azért valljuk be, hogy ezek nagyon is jó körülmények közt készültek.

    #10661 porse:

    Te kezdted ez az első. A második hogy ott a majdnem szó. Attól még lehet az x10 mini pro-nak szar képe, hogy mondjuk az x10 mini jókat csinál bár ez nem igaz.Néha jobb a Cedar-om képe. Amúgy nem tökmindegy hogy én most egy 40K-es telót hasonlítok egy 150K-hez. Ott nem azért fizetsz többet mert vékonyabb hanem mert jobb a hardver, kijelző,stb...
    De én nem vitatkozok veled.Te már csak értesz 188 eltöltött nap után az egész fotó minőséghez és a telefonokhoz.Én régebb óta foglalkozom velük mint hogy regisztráltam volna ide. (Sajnos csak később bukkantam rá az oldalra).
    De ha esetleg most tévedek akkor javíts ki. Ha pedig nem akkor kérlek ne írj több kommentet. Lefogadom ha az előtted hozzászóló TheChos3nOne nem írja azt amit akkor te nem is írsz ide. Nem más szavát kell prédikálni hanem a sajátod mellet kiállni. ;)

    #10662 runner 125:

    Köszönöm hogy legalább te érted. :R Nem tökmindegy melyik kategóriát nézzük. Ebben a kategóriában amit most képvisel az x10 mini/pro abban szerintem most ezek a legjobbak fotó terén.De javíts ha tévedek.

    Köszönöm mindenki a hozzászólását most már megértettem hála azoknak akik tudnak is valamit. :R De én a kategóriát és az árat is szoktam nézni mikor nézem, hogy teljesít. De ezek szerint nem kell.

    Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15

Új hozzászólás Aktív témák