Hirdetés

Aktív témák

  • Dale

    aktív tag

    válasz proof88 #30639 üzenetére

    Köszi!!! :) Akkor mégsem káprázott a szemem, Árpád híd lesz ebből, remélem könnyen megtalálható a megálló. Nézegettem a pálya és tribün térképet, egyelőre nem tudok dönteni. :) A super gold abból a szempontból nagyon jó lenne, hogy (gondolom...) onnan jól rá lehet látni a box utcára is, kerékcsere meg ilyesmi, az időmérő maga általában eseménytelen de jó gyorsan és hangosan húznak el az autók a célegyenes közepén. :) A fedett tribün alatti, beszoruló hangzavart viszont jó hogy mondod, viszek akkor füldugót vész esetére, ha már nem bírnám. Meg naptejet is, mindig leégek mindenhol a hófehér nerd bőrömmel. A fedettnél legalább az eső nem gond.

    Bosszantó hogy egy versenypályán magából a versenyből nem lehet sokat látni, csak egy kis szeletét, a többit meg nézheti az ember a kivetítőkön, de azzal az erővel otthon is ülhetne. Szóval nem tudom megérteni azokat akik marha sok pénzért elutaznak a világ másik felére egy versenyre hogy egy domboldalon dagonyázzanak, belátva 2 kanyart, de az időmérő ideális erre, pláne hogy most még van a közelemben F1 pálya.

    A többi betétfutam miatt lehet hogy jobb lenne valami technikásabb helyen ülni, de 90%-10% arányban az F1 érdekel csak, a többi kicsit "meh".

    Még valami: ha kis hátizsákkal megyek, amiben benne van a fotós cuccom, innivaló, szendvics, kis esernyő, naptej, az gond biztonsági szempontból? Nem tudom mi ott a policy, nekiállnak-e vegzálni az embert, átkutatni, enni-innivalót elkobozni hogy vegyél inkább 2 virslit 5000-ért... :)

    [ Szerkesztve ]

    https://enginedesigns.net

Aktív témák