- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
ro_bert17 #33612 üzenetére
"Sajnos" normális a jelenség. Én / barátom járt úgy, hogy egyik gépben particionált SSD másik gépben / géppel teljesen érintetlennek mutatkozott. A megoldás az volt, hogy amelyik gépben volt szándék napi szinten használni ott lett particionálva és azóta is szépen működik
-
válasz
ro_bert17 #33601 üzenetére
Azt nem tudom, mire jó egy ilyen régi médiakonvertáló program, de ezerszámra vannak live desktop Linuxok teljesen full felszerelten particionálótól kezdve böngészőn át a mediplayerig.
Tölts le egyet és azzal vizsgáld meg az SSD-t. Itt találsz pár vizsgálati módszert.(#33604) Ribi
Jogos, ezt el is felejtettem, ez tényleg fura.....
--------------------------------------------------------
Az is lehet, hogy a vezérlő adta meg magát.....a live Linuxos tesztelésekkel ez is kiderülhet. -
válasz
ro_bert17 #33597 üzenetére
Egy régi asztali gépen bebootoltam egy live eszközzel, ott tudtam törölni a partícót, meg formázni a lemezt
Mi volt ez a live eszköz? Biztosan nem EXT4-re formáztad a meghajtót NTFS helyett, mert előbbihez buta a Win.
(#33598) Ribi
Nincs az megdögölve, ha a live
alatt ezek a műveletek végrehatjhatóak.
Ha mondjuk a live eszközön Linux volt, lehet azt kéne feltelepíteni az SSD-re, mert a Winnek nem tetszik. -
Frawly
veterán
válasz
ro_bert17 #32102 üzenetére
A legújabb Win10 frissítés okozza. Nézz rá SSDOK-kal. Ahogy nézem, a megfelelő drivert használod.
Az fsutil behavior query disabledeletenotify visszatérési értéke önmagában nem mérvadó, csak azt jelenti, hogy a Windows kernel kiküldi a TRIM parancsot, de ezt a drivernek is kell továbbítania az SSD vezérlője felé.
-
PitLee
őstag
válasz
ro_bert17 #21204 üzenetére
Igen azt néztem, és ha bízunk benne, hogy helyreállta az alignálás és közben csak a boot sérült akkor elvileg, itt van egy leírás w7-re azt hogy helyére került e az alignálás elvileg itt látnod kellene ha "külsővinyoként" felteszed egy másik gépre.
" (parancssorba: msinfo32), majd az Összetevők/Tárolás/Lemezek almenüben található "Partíció kezdetének eltolása" mellett található értéket osszuk el 4096-tal (azaz 4 kB-tal). Ha a kapott érték egy egész szám, akkor a partíció jó helyen kezdődik "
-
PitLee
őstag
válasz
ro_bert17 #21202 üzenetére
A hibádra a gúgli bácsi elég sok találatot ad bár nemtom segít e problémán.
-
Bodor
veterán
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Samsung Galaxy S10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest