- Mobil flották
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soma01
veterán
-
törölt tag
-
kovabor
tag
Nem, szerintem jól értelmezed, hiszen a megoldás egy nagyobb ssd, ez tény, de ott fekszik egy 32gb ssd, ami (szerintem) rendszernek gyenge, hiszen gyorsabb, mint egy normál hdd, de nem sokkal, s a kapacitása sem elég, főleg 64bitesnek, így gondoltam, miért ne tenném be háttértárnak. Próba-szerencsemalac alapon
+ A 32gb ssd-n most szépen muzsikál egy 32bites windows 10, egy netbookban, a teszt alapján írás 40-50MB/s írás 100MB/s (KINGFAST 32GB SSD)
Gondolom a kis méret miatt, de ennél nem lehet ez gyorsabb? -
Crvsh3R
senior tag
Az összefoglalóban található Windows 7/8 és 10 SSD-vel! Hogyan is? 3. pontjában leírtak alapján gondoltam, hogy akkor ennél is le van gyártó által foglalva az a 10% (16 GB). Majd akkor figyelek arra a 10%-ra. Köszönöm az infót!
Ezeknél a meghajtóknál nem 1000-el osztanak?
-
Crvsh3R
senior tag
-
-
-
ro_bert17
őstag
Ha nem marad más megoldás, mert a helytelen partíció eltolás tönkreteszi az ssd-t, akkor újra installálom .
De egyébként semmi baja nincs az op. rendszernek, az ssd 100%-os. Fürge, és stabil.
A kb. két hetes üde, friss Windows 10-es géppel több gondom volt eddig, mint ezzel az öt éves telepítéssel összesen.(#21206) PitLee: oké értem. Holnap megnézem.
-
Ochocinco46
aktív tag
délután hazaérek és megpróbálom.
(#20021) jakos73
az első opcióhoz gondolom kéne egy sata-usb kábel, amim nincs. A másodiknál pedig, amint írtam, ha be van kötve az ssd, akkor hiába próbálok bootolni a friss win-es pen driveról, nem jutok el addig, hogy kiválasszam a repair computer-t mivel előtte még kiírja azt a hibakeresős szöveget és újraindul. Ha hazaértek, megpróbálom azért.
köszönöm szépen a tanácsokat!(úgy tűnik nem vagyok szerencsés háttértár vásárlásban. hdd-ből is kifogtam egy gyári hibásat, pedig a wd elvileg megbízható márka), most meg ez
-
tarti19
senior tag
Ocz agility volt 100 gigás. Sajnos úgy 1 hónapja betöltés után szétfagyott a gép mondván, hogy nem talál rendszereszközt. Ekkor még látta a telepítő a winyót s le is tudtam formázni egészen tegnapig, amikor szintén betöltés után kék halál s már telepítőben nuku ssd.
Most elsőre látta az új ssd-t a biosban s a telepítőben is. -
bigdigit
addikt
Ha lehúzom mit nézek?A boot képernyőt és várok mikor dob egy hátast?
Van amikor napokig jó a rendszer szóval elég unalmas lenne.Szóval olyan megoldást keresek ami ennél kicsit gyorsabb és egyértelműen kizárná az SSD miatt van a hiba.Utálom a kernel power 41-et mert szinte bármitől lehet. -
vlevi
nagyúr
Na, az b....na be, ha toredezettsegmentesitened az ssd-t :-)
Hagydafrancba, 7.9-az az index, még ha nem tudja kiírni akkoris.
Vagy tegyel fel win 8.1-et, abban mar nincs élményindex, nem fog zavarni :-)
Azt a baromsagot mar nem is merem javasolni, hogy noveld meg a c-t, hogy legyen hely az elmenyindex lefuttatasahoz, mert meg osszeganyolja neked az egesz gepet :-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Mobil flották
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Austin F.: Intel Iris Xe driver frissítés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- További aktív témák...
- Lexar NM790 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7400-6500 MBs - Eladó!
- SAMSUNG 1TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- WD Black SN850X 4TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7300-6600 MBs - Eladó!
- CORSAIR MP600 PRO NH 1TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7000-6500 MBs - Eladó!
- Samsung 860 EVO 2.5 500GB SATA3 MZ-76E500 100/90
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest