Hirdetés
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
válasz SkyLine3000 #54747 üzenetére
Minden ok azzal az ssd-vel. Ez user error volt. Nem megfelelő hds
-
King Unique
titán
válasz SkyLine3000 #54750 üzenetére
Lehet értelme akár több diagnosztikai programmal is megnézni, tesztelni az SSD állapotát, de csak akkor, ha azok a programok megfelelően kezelik az adott SSD-t. Ahol ez az 5.20-as HDS-nél eleve nem teljesült, vagyis azzal nem volt sok értelme vizslatni az SSD-t.
-
Multibit
nagyúr
válasz SkyLine3000 #54743 üzenetére
Elég gáznak tartom, hogy 1-2 év alatt gyakorlatilag tönkremennek.
Szomorú lenne, ha ez igaz lenne
A korábbi routeremben egy ősrégi Samsung 840 Pro üzemelt - hibátlanul. EZ még ma is teszi a dolgát egy öreg Lenovo laposban. Az asztali gépemben egy MLC-s SKHynix dolgozik 2018 óta. -
SkyLine3000
addikt
válasz Multibit #54754 üzenetére
Én már csalódtam a Kingstonban és Samuban is. Utóbbiból alig volt valami, amivel ne lett volna baj... WD merevlemezem is van egy tele adatokkal, amiket szerencsére sikerült mentenem. Pár év alatt rendesen leamortizálódott, pedig nem vagyok hc júzer. De amint írtam, Hitachi és Toshiba merevlemezekkel még sosem volt gondom, sok éve hibátlanul futnak. Külső, belső. Mindegy. remélem, csak vakálma volt az egész és tényleg nincs baja az ssd-nek.
#54753 King Unique: Eszembe sem jutott, hogy a régebbivel nem kompatibilis az ssd.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz SkyLine3000 #54755 üzenetére
Különítsük el a Hdd-ket az SSD-ktől , mert az előbbiből leszűrt tapasztalat nem húzható rá az utóbbira.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
SkyLine3000
addikt
válasz Graphics #54756 üzenetére
Nyilván nem ugyanaz a két technika. De előbb, utóbb minden elromlik, elromolhat.
De nagyon úgy néz ki, az kavarhatott be, hogy a hdd a dvd helyén van és időnként menet közben lecsatlakozik, vagy épp a gép nem látja. Ahogy kivettem a gépből, egyből hasított a rendszer. Sajnos ez a dvd helyén lévő megoldás nem a legmegbízhatóbb, mert ezt már tapasztaltam több notimban, különböző típusú kerettel is. -
tom14621
csendes tag
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni mert már megőrülök. Adott egy MSI B450M PRO-M2 Max alaplap. 4 éve tökéletesen megy a Samsung 860 SSD és egy HDD. Kb fél éve vettem bele egy 1TB -s Apacer AS2280P4U m.2 ssd. Azóta vannak olyan játékok Diablo 4. EA WRC, Assetto Corsa Competizione, Iracing amik 1-2 alkalommal elindultak vagy el se indultak és rögtön "kék halál" Bad_pool_caller újraindul a gép. Viszont van olyan játék ami nem okoz neki gondot. Richard Burns Rally, Le Mans Ultimate, Rennsport. Nem értem mi a probléma. Kérlek ha valaki tud tanácsot mi okozhatja segítsen mert már a netet is feltúrtam sok videót is megnéztem de semmi nem segített. Amíg volt hely a Samsungon addig át tettem a fent említett ACC Iracing szimulátorokat de már elfogyott a hely és az m.2 pedig gyorsabb lenne illetve nagyobb is és természetesen a szimulátorozás miatt vettem hogy majd azon lesznek ezek.
Előre is hálásan köszönöm -
Dr. Akula
félisten
válasz tom14621 #54758 üzenetére
Pedig Google 1. találat: A 0xC2: Bad_pool_caller kódú hiba kijavítása. A legegyszerűbb szerintem egy Win reinstall, partíciótörlés után.
-
molnarpeter
nagyúr
Crucial MX500
Current Pending Sector Count néha felugrik, 1-3-4 értékek voltak az elmúlt hónapokban, aztán rövidesen le is megy megint 0-ra. Valakinek van esetleg tapasztalata ezzel? Két dologról olvastam, miszerint lehet egyfelől firmware bug, másfelől komolyabb hiba előszele is [link], de egyéb érték nem változott szerencsére, egyelőre HDSentinelben az értéket mínuszba korrigáltam, hogy ne csipogjon annyit.
-
Galahed
senior tag
Sziasztok!
Home assistant tapasztalat érdekelne SSD-vel kapcsolatban.
HAOS alá keresek SSD-t. (csak HAOS, más nem lesz rajta)
A Home Assistantra jellemző az állandó naplózás.
Samsung-ban gondolkodom. (szóba jöhet más is)
Ezért kérdezem hogy mennyire ragaszkodjak a Samsung enterprise sorozathoz vagy elégséges lehet az Evo sorozat is? Ha van tapasztalat HAOS - SSD-vel más tipussal, szivesen veszem ha megosztjátok.
A SATA III kevésbé melegszik mint az M. 2 típus írásnál?
Mi a véleményetek, melyik legyen? (jelenleg SD kártyáról fut, annál nagyjából bármi jobb...) köszönöm! -
ricsip
addikt
válasz molnarpeter #54760 üzenetére
A Reallocated sector count v. Bad sector count nem növekedett meg (a Raw value) amikor a Pending sector lement 0-ra?
Vagy amit mondasz, az is lehet h. néha bizonytalankodik, akkor azokat megjelöli, de aztán jónak tűnnek és ezért visszaminősíti jónak. Mondjuk akkor az eléggé firmware bug gyanúsnak tűnik. Vagy ha ennyi bizonytalan szektor van, akkor mondja rájuk h. rosszak, és akkor az is egyértelmű dolog. De a 2 között bizonytalankodni a legrosszabb módszer.-
-
Cyberslider
őstag
Sziasztok! Írtam a Milyen SSD-t vegyek topicba, egyelőre nem érkezett még válasz.. utolsó vagyok. Azért jó lenne már rendelni valamit, ezért itt is megkérdezném, hogy milyen lehetőségeim vannak.
1TB ssd kéne, most cseréltem a gépet, egy Asrock B660 Steel Legend lett a lap, ahol van egy M.2 (PCIe Gen4 x4) csatlakozó, szóval kézenfekvő, hogy valami Samu 980/990 pro-t tegyek bele, de engem a számok nem annyira, inkább a melegedés érdekel, mivel csendes gépet szeretnék, nem szeretném, ha probléma lenne. Ezért kérdem itt is, van olyan SSD ami kompatibilis ezzel a csatlakozóval, és ha nem is "rekorder" de kevésbé melegedős? Vagy ezek mind egy kutya? Van még ami ajánlott? Csak kérdezem Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/cyberslider/index.html
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Cyberslider #54764 üzenetére
Akkor melegszik leginkább, ha ki van porgetve.
Ha nem hajtod ki fullON, nem fog.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Dr. Akula
félisten
válasz Galahed #54761 üzenetére
Mennyire gond ha bedöglik menet közben? Elég ha majd akkor raksz bele másikat ha épp lesz kedved? Mert akkor bármi ami olcsó. A SATA azért melegszik kevésbé, mert lassabb, és úgy nehezebb felhevülnie, de ez nem a csatlakozó miatt van. Szerintem a legolcsóbbnál (azért ne valami hamisított noname kínai legyen) csak akkor érdemes jobbat venni, ha kevés anyagi ráfordítással _sokkal_ tartósabbat kapsz. A sebesség szerintem itt tökmindegy, főleg ha SD kártyáról is elfutkározik.
-
Armagedown
őstag
Kaptam két régebbi laptopot is, az egyikben egy 120 GBos Intel 320 SSDSA2CW120G3 ssd van, 2 TB írással, a másikban pedig egy 250 GBos Samsung 850 EVO, 4 TBal, mindkettő normálisan működik.
Csodálkozom is, hogy ennyire tartósak ezek az ssdk, kibírtak 10 évet gond nélkül, mennyit mehetnek még?“If you don't read the newspaper, you're uninformed. If you read the newspaper, you're mis-informed.”
-
nagyúr
Döbbenetes ez a 970 Evo Plus melegedés, szerintem ha komolyabban játszanék, tehát mondjuk 3-4 órákat egyhuzamban már megfőtt volna. 72 fok volt eddig a maximum de csak azért mert fél-1 órákat szoktam játszani.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
válasz Narxis #54769 üzenetére
Beáldozták a megbízhatóságot a sebesség oltárán. Minek, mikor ma egy jó SATA SSD is elegendő bármire. Nem kell Warp elképzelhetetlen sebesség, üzleti fogás csak.
Én nem is vettem volna, de ajándékba kaptam egy 1TB NV2 Kingstont. Bepakoltam 6mm hűtővel, 40 fok terhelés, elég jól karcol sztem, bár ez egyátalán nem ajánlott SSD.Namost, a ház szellőzés ok?, van azért rajta valami hűtőborda? Sztem ha az előbbiek rendben vannak, akkor nem szabadna az ajánlott 970 Evo Plus- nak sem magas hőfokra vonaglania, de ez csak tipp, mivel nincs ilyen brutál sebességű példányom, viszont van jó hűtésű házam.
A 3 test probléma nem megoldható.
-
nagyúr
válasz DarthSun #54770 üzenetére
Egy Legion laptopban van az itt ajánlott Graugear bordával. Rendeltem egy Be quiet! MC1 Pro hűtő bordát de sajnos nagyon nem fér el benne, sejtettem, hogy nem fog elférni ezért vettem egy Thermal Grizzly Minus Pad 8-at is, a Graugear hűtő gumiját vagy mit cseréltem le és maradt rajta a réz borda mert az alacsony így elfér, talán mintha lassabban melegedne de 64 fokig felment aztán már nem volt időm tesztelni. Gugliztam és a Samsung fórumban azt írta valaki, hogy 70 fokig normális a hőmérséklet a 970 Evo Plus-nak, 85 foknál amúgy is throttlingolni. Azért kíváncsi lennék, hogy napi több órás mondjuk 75 fokos kikepzésnél meddig bírja... Ja és van a laptop alatt hűtő ventilátor.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
HARDVERAPRÓD
válasz Narxis #54771 üzenetére
Szia. Igen 70 fokig jó, de ha van a laptop alatt hűtő is, akkor ott vmi nem kerek, annak nem kellene felmennie 72-ig. Volt ilyen SSD-m és építek is be ilyet, van ahol csak a thermal pad fért el (1-1,5mm) de nem láttam még 72 fokig felmenni. Viszont ez sem fér el? be quiet! MC1 (BZ002), vagy ez? Axagon CLR-M2L3 alumínium passzív hűtő M.2 SSD-hez
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #54772 üzenetére
Battlefield 4 alatt pedig felmegy. Az a be quiet szinte biztos hogy nem fér el, az axalon meg ugyanaz mint ami most van. Amúgy úgy tudom azóta melegszik jobban a 970 Evo Plus amiót a Samsung sunyiban más vezérlővel gyártja.
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #54776 üzenetére
Legion 5 17ACH6H
Amúgy erre varrjál gombot: áttelepítettem a BF4-et a laptop gyári SSD-re amit eddig nem használtam hiszen a 2 TB bőven elég, meg gondoltam tök jó, hogy ha szervizbe kell küldeni csak kiveszem az Samsung 970-et és már mehet is a szervizbe, na most ez is valami Samsung, fizikailag fele akkora mint az Evo 970 Plus, méret 500 GB asszem és ezen van most a BF4. Játszok vele és Hard Disk Sentinel azt írja, hogy 39 fok miközben az Evo 970 Plus felment 64-re(!!!) úgy hogy nincs is rajta a játék. Oké a Steam meg az Origin rajta van de gondolom játék közben nem konstans ezeket olvassa a rendszer. Most itt valami nem kóser. Most vagy kifogtam valami gyári hibás SSD-t vagy esetleg a Win 11 stresszeli valamiért a a 970-eset mert arra van telepítve, csak el nem tudom képzelni, hogy miért. Esetleg fogom, leszedem a réz bordát és ráteszem a gyári fém védő bizbaszt, annak a belsejébe is van egy ilyen hőelvezető csík, hátha valami csoda folytán nem melegszik annyira, bár a kívánságom végülis teljesült fél óra játék után is bőven 70 fok alatt volt..
[ Szerkesztve ]
-
-
nagyúr
válasz Pyttawrx #54780 üzenetére
Samsung Magician szerint friss az fw, hááát most újra telepíteni ráadásul Win 10-et... majd még meggondolom. Amúgy nem vagyok egyedül: [link]
Egyelőre kipróbáltam mindent, szerintem csak kíváncsiságból ráteszem a gyári védő fedelet, hátha esetleg arról van szó, hogy a laptop hője miatt melegszik ennyire... és az a fedél védené tőle.
-
Dolphine
addikt
Sziasztok!
A MiniTool Partition Wizard helyett tudtok másik programot javasolni amivel SSD-t tudok törölni? Az ESET már telepítésnél megfogaj az egyik fájl, mivel vírusosnak érzékeli!
Amire szükségem van: adott egy régi rendszer SSD amiről szeretnék mindent lepucolni, értsd a rejtett partíciókat, rendszer partíciót, visszaállítási partíciót, mindent. Erre jó volt eddig a MiniTool, mert pár kattintás és kész is volt, de most ez nem működik!Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
nagyúr
válasz Dolphine #54782 üzenetére
Szia!
Ha van pici affinitásod Linuxhoz, akkor egy live Linuxot futtatva pendrive-ról kiadsz két parancsot terminalban és két pillanat alatt szűziesíti az SSD-t.
Az iso letöltése s kiírása is megvan pár perc alatt, de ha valami nem tiszta, a Linux Kezdőknek topikban segítünk. (például abban, hogyan tudod helyesen meghatározni a meghajtó betűjelét az sdx helyett)
Feleslegessé vált SSD-ket ezekkel tettem eladhatóvá én is.
sudo blkdiscard -s /dev/sdx
sudo wipefs -a /dev/sdx[ Szerkesztve ]
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Dolphine
addikt
válasz ubyegon2 #54783 üzenetére
Szia!
Még ilyet soha nem csináltam, majd egyszer szerintem nekiugrok, de azt hiszem, az nem most lesz!
Valami egyszerűbb Windowsból megoldható változat nincs véletlenül? Ja, ha lehet, akkor nem parancssoros megoldást keresek.Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
nagyúr
válasz Dolphine #54784 üzenetére
Egyszer mindent el kell kezdeni! Sajna Wint 10+ éve nem használok és egy nagyon gyors, de atombiztos megoldás kellett neked. A parancssoros megoldás sem ördögtől való, bár tény, hogy túl egyszerű meg sokakat megrémiszt.
Lenyom az ember 3 billentyűt, bemásolja a rövid parancsot a felugró ablakba és nyom Entert. Fullos Cinnamon asztali felület van a notimon, mégis sok dolgot a rendkívül egyszerű terminalban oldok meg.
Ctrl+Alt+T lenyom, megnézem a meghajtó betűjelét, beírom az x helyett és Enter.... (nyilván most nem nyomtam le, mert két órája telepítettem a rendszert)
-
-
-
nagyúr
Asszem meg is van a probléma, sajnos a 2. PCIe slot közelebb van a laptop által termelt hőhöz mint az első slot amiben a gyári SSD van, így amikor levesszük a gyári védőlemezt, hogy egy passzív bordát tegyünk rá gyakorlatilag rontunk a helyzeten. Visszatettem a gyári védőlemezt és fél óra BF4 után se ment 60 fok fölé, nyilván ez se tökéletes de mutatja mi a baj, a laptop által temelt hő megy rá vagy nem távozik elég gyorsan, lehet megcserélem a 2 SSD-t. Gyakorlatilag azért szivattam meg magam mert hamarabb megvettem az SSD-t mint a laptopot így amikor megjött a laptop egyből hűtőbordával együtt tettem be, úgy látszik teljesen feleslegesen.
-
nagyúr
válasz Narxis #54793 üzenetére
Ehh, így nem látja a gyári SSD-t a másik slot-ban, sztornó. Marad eredeti a helyén, azért egy jó 20 ezer forintot elcsesztem a 2 hűtőbordára, eredetileg a Graugear aztán a be quiet!, sajnos utóbbi nem fért be plusz a Thermal Grizzly Minus pad bár abból az alsó felét benne hagyom. Jó kis tanulópénz és rávilágít arra, hogy a laptopok hűtésére még mindig nincs egy igazán jó rendszer vagy ha van is eléggé drága, biztos nincs egy 500 ezer forintos laptopban.
-
glaci
őstag
válasz Narxis #54779 üzenetére
Nem akarok bele ugatni, de nem lehetséges, hogy ott Nálad játékkor nem is azért meleg az SSD, mert használod nagyon, hanem esetleg azért, mert a gépet használod nagyon és a meleg környezet melegíti, illetve akadályozza a hűlését?
Az a borda ugye normális esetben a lapos felén felveszi a hőt az SSD -ről, majd a nagyobb (bordázott) felületén átadja a környezetnek. Namost, ha az a környezet meleg, akkor ez nem nagyon megy. Ha pedig nagyon meleg, akkor még az is megeshet, hogy ott felveszi és átadja az SSD -nek ...
Nem tudom, hogy jól sejtem-e, mindenesetre gyanús, hogy játék alatt akkor is melegszik, aminor nincsen használva. (Tudom, hűtöd külön a gépet, de akkor is ez tűnik a leg ésszerűbb magyarázatnak.)
Majd írok ide valami okosat. (Majd ...) ;)
-
nagyúr
Igen, átveszi a belső hőt, tehát nem tudod lehűteni plusz amúgy is melegedős ez a Samsung 970 Evo Plus. Itt jól látszik, hogy ahova beteszi az új SSD-t közelebb van a laptop legmelegebb részéhez mint a másik slot. [link] Körülbelül így néz ki az enyém is belülről.
-
nagyúr
válasz Narxis #54796 üzenetére
Nem tudom mi mutatja nálad a hőfokot, de már az gyanús, hogy nem hőfokokról írsz. A 970 EVO Plus-on is legalább kettő hősensor van, Egyik a controllert méri a másik sensor az vagy composite néven szerepel vagy airflow temperature néven. Nyilván esetedben a hardverkörnyezet miatt az airflow sensort mutatja, amit leolvastál. Ennél idiótább megoldás elképzelni is nehéz, mivel beparáztatja a usert.
Épp a minap eladott szűz Samsung 980 1TB-on csináltam egy gyors smart kimenetet, itt is látható, hogy két hőérték van, ez éppen nem jelzi, hogy melyik micsoda, de ha ez egy melegedős SSD lenne egy olyan agyrém haerverkörnyezetben, mint ami nálad van, egyértelmű lenne, melyik az airflow sensor érték!
Alul látható a két érték. Mivel csak tesztelésre raktam be egy Latitude 5520-ba, nem figyeltem közben a CPU hőértékeit, így nem tudom, melyik érték melyik:
=== START OF SMART DATA SECTION ===
SMART overall-health self-assessment test result: PASSED
SMART/Health Information (NVMe Log 0x02)
Critical Warning: 0x00
Temperature: 42 Celsius
Available Spare: 100%
Available Spare Threshold: 10%
Percentage Used: 0%
Data Units Read: 40,986 [20.9 GB]
Data Units Written: 40,960 [20.9 GB]
Host Read Commands: 17,498
Host Write Commands: 16,100
Controller Busy Time: 0
Power Cycles: 1
Power On Hours: 0
Unsafe Shutdowns: 0
Media and Data Integrity Errors: 0
Error Information Log Entries: 0
Warning Comp. Temperature Time: 0
Critical Comp. Temperature Time: 0
Temperature Sensor 1: 42 Celsius
Temperature Sensor 2: 39 CelsiusEgyszóval no para, nálad a leírtak alapján egyértelműen a composit/airflow hőérték volt magas, ne foglalkozz vele sokat.
Azt már le se merem írni, hogy a max 70 celsius is egy marketing érték, mint a TBW, szinte minden SATA és NVMe SSD-nél 70 fok lenne a max? Vicc! Nem konzumer SSD-knél lehet néha látni 85 celsius maxot, de láttam már 90 celsiust is. Az előbbi smart mérésnél is ez a két max érték van, sehol nincs 70 fok!
Log Page Attributes (0x0f): S/H_per_NS Cmd_Eff_Lg Ext_Get_Lg Telmtry_Lg
Maximum Data Transfer Size: 512 Pages
Warning Comp. Temp. Threshold: 82 Celsius
Critical Comp. Temp. Threshold: 85 Celsiusmennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
nagyúr
válasz ubyegon2 #54797 üzenetére
Én csak a Samsung Magician által közölt hőmérsékletet néztem, azt nem tudom ez milyen szenzort néz. Aida64-ben viszont már két értéket látok, jelenleg idle-ben 48 és 56 fokot mutat. Samsung Magician 48 fokot mutat, amúgy azért is biztos vagyok benne, hogy jó döntés volt levenni a hűtőbordát mert azzal idle-ben 51-52 fokot mutatott. Tehát igenis szerencsétlen megkapja a laptop hőjét, sajnos... ezért jó a gyári fém borítás ebben az esetben, valamennyire védi tőle gondolom.
Annak csak örülök ha nem kell paráznom.
-
nagyúr
válasz Narxis #54798 üzenetére
...ezért jó a gyári fém borítás ebben az esetben, valamennyire védi tőle gondolom
Pontosan arra jó, mint írtad is, hogy 60 fokot ír azóta, ez is jelzi, hogy az airflow hőérték volt a magas. Ez meg nyilván közel sem annyira hátrányos az SSD-re nézve, mintha a belső, controllert mérő hőérték lenne magas. Az Aida64 értékei közül nyilván a magasabb az airflow érték. Ez jobban szellőző házaknál persze másképp is lehet, de gamerlaptopoknál nyűgös mindig.
Amúgy én pont úgy emlékszem, hogy a 970 EVO Plus kevésbé melegedett, amikor megkapta a 980 Plusba tervezett Elpis controllert. (nem 100%, de azt hiszem itteni fórumtársak tapasztalták)
Annak csak örülök ha nem kell paráznom.
Naná, nincs rosszabb, mint amikor az ember nem tudja nyugodtan használni a gépét, mert aggasztja valamely hardver viselkedése!
Samsung Magician...sose láttam még, de nem is szeretem az ilyen Windowsos csilivili gyártói appokat.
[ Szerkesztve ]
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok lehet amelyik témába írok csak részben idevaló,de amilyen más topicot kerestem sehol nincsenek friss bejegyzések és félek hogy esetleg károsodhat a pc ha ezeket az információkat nem tudom pontosan eddig nem is nagyon mertem használni a gépet adott egy Samsung 970 EVO játék közben 62 fok hűtőradiátor nélkül? crystaldisk pirosan jelzi valamint a Zotac GTX 1080 Amp extreme edition is 82 fok és az AMD Ryzen 7 2700X pedig 85 fokot mutat ez kb 40 perc Last of Us jaték után maximum grafikán full hdban? valami okosat írjatok légyszíves mert kicsit félek fel ne főljön a pc. válaszotok előre köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves Fórumozók!
Frissítettem az összefoglalót, valamint a topik neve is változott.
Remélem ezekkel a változásokkal itt több tapasztalat/eszme csere fog létrejönni, mivel kicsit szabadabb, lazább lehete ezentúl ez a topik.Mindenkinek további jó fórumozást!
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest