Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    OMG mi van itt... :DDD

    ubyegon2 nem hülyéztelek le, sem szofisztikáltan, sem direktben, nem volt semm ilyesmi szándékom, csak ahogyan mások is írják, különbözőek vagyunk, és ezt mindenkinek el kell fogadni. egy hardver vásárlásánál igenis szempont az emóció (könyörgöm, a teljes marketingszakma erre épül), nem csak a számok és tesztek.

    más. tényleg száraz és alátámasztott tények, esetleg tapasztalatok érdekelnének, ha van ilyen:

    ha elérési idő, reakcióképesség és megbízhatóság érdekel, pl oprendszer és egyéb, munkára használt szoftverek, amik rendesen izzasztják néha a hw-t, akkor mennyi különbség van SATA és NVME ssd között? (vegyük alapul, hogy csak minőségi, ajánlott brandről van szó, jó hűtésű házban)

    mivel az NVME újabb, emiatt simán úgy gondolja az ember, hogy nemcsak a seq. sebesség javult, hanem az elérési idő is, pl a kicsi, katalógus és registry fájlok elérése, írása is, mert én pl azt gondolnám, hogy a SATA kábel helyett a PCI-E sín nagyobb sebességet, gyorsabb reakciót ad. simán lehet, hogy nincs így, és a másolási sebességet kivéve nincs különbség (csak a marketingduma).

    tehát szeretném kérdezni, hogy ezt hogyan látjátok ti, akik többet foglalkoztok a témával, esetleg gyakorlati tapasztalatotok is van?

    (lécci ne személyeskedjünk és ne találjuk ki, nekem mi lenne jó, csak tények és véleméynek érdekelnek, köszönöm! :R )

Új hozzászólás Aktív témák