-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raunchy
tag
Boldog karácsonyt kívánok minden kedves fórumlátogatónak
Jelenleg Gold Varane és Gold Sergio Ramos védőpárosom van. Varane - al meg vagyok elégedve, Ramost cserélném. Freeze Casemirora gondoltam de ő extinct és így is drága volt. Kounde megvan, de őt nem szeretem. Van valakinek javaslata?
-
Raunchy
tag
válasz Digestive #7902 üzenetére
Ú mekkora ötlet, és ahogy nézem nem is nagyon drága.
Köszönöm a tippet mester.
Mondanom sem kell hogy a coint amibe kerül szintén neked köszönhetem, a farmolható freeze lap miatti hypera én is vettem 150-200 low ratinges gyors lw rw lapot. Remélem lesz német és olasz is.
Te melyikkel készülsz? -
Digestive
veterán
válasz Raunchy #7903 üzenetére
Nekem az lett volna a logikus, h ha a másik 3 nagy liga kapott lapot, akkor a maradék 2 is fog... Az aggodalmam az, h tegnap nem adták ki egyiket sem. Meddig tart ez a Freeze promo?
Amúgy örülök, h többen is kaszáltatok a tippemen! ☺️ Jövőre nyitok egy fizetős discord csoportot srácok és küldöm a befektetési ötleteket! 🤪 Nem ám, csak hülyülök. 🙃
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
10 meccs után fájó búcsút vettem Del Pierotól. Nagyon jók a lövései mind2 lábbal, jól is passzol, viszont már most kevés a pace és a dribbling sajnos. Dalglish mellé kell egy fürge csatár párnak.
Ez lett most. Nem akarok kirakni több untrade lapot, h tudjak késöbb is alakítgatni. Egy Neymar spec lap kéne veszettül, a gold nem mozgat meg. Valami szép színes kéne.
Erre a genyó Adama lapra kíváncsi vagyok, csak sajnos bent van valahol az untrade lap rengetegben.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Digestive #7904 üzenetére
Dec 29 talán, mintha valahol láttam volna.
@Kristóf: szerintem ha van TOTW/WL ami számít igazán, az a karácsonyi PL forduló. Gyakorlatilag még a 82es Sheffieldes CM is majd használható lesz a játékban, mert OP PL ligás. Nekem pont kimarad sajna, keddig nem vagyok szélessávú internet közelében.
@Insigne: szerintem az idei is nagyon jó a játék ezen szakaszán, Politanoval a perfekt link miatt meg nagyon könnyü beépíteni. Engine van rajta így LCAMból 99es curve és 95ös crossing mellett jönnek be a labdák a 16osra amit vagy Politano küld rá (finishing 95) vagy Vardy (99 pos & 99 fin). Egy felüdülés Rashford után a baloldal
PSN: xszabikax
-
Kristof_94
nagyúr
válasz Digestive #7904 üzenetére
Én amúgy Ansu Fatit és Destet próbálom max. 650-ért, az vajon jó üzlet?
(#7906) sz_abika: Nem sok kedvem van hozzá, de jó lenne TOTY-ra gyűjtögeti. Bár eddig is mindent elnyitottam, szóval már késő. Tavaly volt egy pár tucat csomag TOTY-ra és TOTS-ra is, amik semmit nem adtak, ellentétben a ligás upgrade csomagokkal. Most is abban bízom.
[ Szerkesztve ]
-
Digestive
veterán
válasz Kristof_94 #7907 üzenetére
Ne bassz már fel Kristóf! Most volt a Capa objektív amihez kellettek a spanyol lapok! Szetinted beraknak most megint egy spanyol objektívet?
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Madn!ght #7912 üzenetére
Feka és francia , valóban full Kanté
Mindenesetre szerintem nem kell még ebbe a formációba se két ennyire védekező középre. Nekem Pirlo nagyon jól tette a dolgát ott ha ikon kell, de szerintem Aouarod is szuper lenne a posztra és akkor meg nézz egy fürge csatárt Lewa mellé.
-
Madn!ght
addikt
válasz sz_abika #7913 üzenetére
Köszi a tanácsot! Egyelőre ez a felállás csak a hétvégére marad. Mollet meglepően jól teszi nálam a dolgát csatár poziban is, Yedderrel kombinálva pedig baromi jól kiegészítették egymást. Remélem hamarosan lesz a kis patkánynak valami színes lapja és akkor egy darabig a csatár is pipa. 🖖😎 Addig is egy baby Butrát tervezek kipróbálni.
[ Szerkesztve ]
-
Bohus84
tag
válasz sz_abika #7913 üzenetére
Jogos, szerintem is sok a kettő. És egyik sem tud passzolni. Nagyon sok labdát szereznek majd, és nagyon sokat adnak majd el. Gyenge pass stat gyenge wf. Szerintem idén ezek a cdm-ek 41212 ben használhatók. Egyedül megoldják a szűrő feladatokat, és nem kell, csak egy rövidet, biztosat passzolni mert van közel cm.
[ Szerkesztve ]
-
Madn!ght
addikt
válasz Bohus84 #7915 üzenetére
Az a problem, hogy a játék abnormális működése miatt sajnos a stat szerint jól/jobban passzolni tudó játékosaim sem bírnak 2-nél több pontos passzt adni. Ott volt RB Oscar, vagy akár Marquinhos is, de ugyanúgy elesnek a labdában, ha a játék úgy akarja. Lucas Moura meg mindenkit is sebészi pontossággal körbepasszol.
-
Nandinagy
addikt
válasz Madn!ght #7916 üzenetére
Igazuk van a többieknek Marquinhost egyébként nem sorolnám a jól passzoló középpályásokhoz. Ő egy nagyon jól passzoló cb inkább.
Egy Bruno Fernandes,De Bruyne,Firmino szintű játékos kell valamelyik védekező mellé lehetőleg 86+ passz stattal.
Könnyebb szervezni velük szerintem. Nekem mindig vagy Felix vagy Neymar jött vissza labdáért indítani. Most nem kell mert tudok Brunoval.Egyébként hasonlóan gondolkodtam mint te ezzel kapcsolatban, de mikor beraktam egy if Brunot cm-be pár hete ,üdítő volt látni ahogy a mélységi labdái milyen pontosak a szélsőknek. Régebben panaszkodtam arra, hogy a through ball használhatatlan... Vele mondjuk pont működik
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
válasz Madn!ght #7916 üzenetére
Bár nekem 99 meccsem azért volt Oscarban, de tény hogy a 90es passing nme érződött annyinak, lehet a 3WF a ludas, de ha valaki sajnálja az extra 50 ezret KDB/RB Silvara, akkor ő a legjobb alternatíva 100 alatt az efféle _admin_ posztra, mélyről indítani.
[ Szerkesztve ]
-
Bohus84
tag
válasz Nandinagy #7917 üzenetére
Ott a pont! Emiatt cseréltem Kantet pedig untrade. A szélsőkhöz nem tud passzolni. Támadót indítani through ballal pedig nem is érdemes próbálni. Bruno olyan melységi passzokat ad, hogy néha én is meglepődők, hogy csak a kapussal vagyok szemben. Amíg nem próbáltam én sem képzeltem, hogy igy is lehet Gold lapja kicsit kévés, de ha van coin az if sif már szuper, a többi meg ráadás
-
Kristof_94
nagyúr
Miféle patkány az, aki szándékosan árnyék nélküli labdát használ?
Az meg, hogy lassan 2021-ben még Lucas volt a kezdőben már csak hab a tortán.Mindegy, 7 meccs alatt összejött majdnem 4500 pont, ami nem rossz.
[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
válasz Kristof_94 #7920 üzenetére
A világért sem akarlak megbántani Kristóf de Lucas miért baj ha kezdő? Nem mindenki nyitja ki az összes drága lapot a játékban mint te minden évben vagy idén én meg zimmi. Ha nem lett volna a Garrincha nyitás valószínű nálam is még valami budget Depay vagy Gelson Martins játszana szélen
-
-
Nandinagy
addikt
Pont ezt mondtam én is. Mondjuk az untrade 100-125k-s packokból felesleges bármit is várni. Szerintem 10 emberből 9nek lófaszt sem ad. Nekem szinte mind megvan és talán egy Benzema jött 4-5 darabból.
Nincs azzal semmi baj. Ez tiszta szerencse kérdése. Tavaly nekem is csak április végén jött az első értékelhető lapom a 100.-k liga sbc után . Addig meg annak örültem ,hogy decemberre összekukáztam egy Neymarra.
#7924Bohus84
SBC-be jó lesz . Grat Én is csináltam 5-t az előbb és hát jött 3 boardos+Pique szóval nem panaszkodom. A 81+-nál jóval jobb ez a pick mert tegnap 9 db 81+-ban még csak board sem volt.[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #7920 üzenetére
Nekem a kedvencem a fekete/barna bőrbogyó... Alig látom. Ezt is úgy kellene hogy azt lássam ami nekem van beállítva
-
v-man
őstag
Nekem 3 80-82 közöttit ad 10-ből legalább 8x, de jött már 82es totw, vagy Cl Thiago (Liverpool), meg egyszer Son. Csináltam már legalább 40-et, de az egyetlen Sonon kívül semmi használható, max ilyen Sirigu és társai.
Csak azért írom nehogy azt várd ha csinálsz belőle 3-4-et, akkor olyat kapsz mint az előttünk hozzászóló kollégákXO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
Ragnar17
tag
Jelentem, egy Toty packgyűjtős személyemben elesett. Túl sok olyan lap jött most ki, akik talán még a Toty lapoknál is jobban szeretnék. Igy hát, kinyitottam.
60db csomag, 4 ultimate, 4 jumbo rare ( 1-1 wo mindkettőből ( )
Ezeken kivül az összes freeze sbc, mm packok stb. tehát, kb. egy olyan fele volt fosnak számító pack, a fele nem.Tehát az 1-1 db jumbo és ulti wo-n kívül, 1db wo jött egy megából.(Szczęsny-Navas-Sterling)
A nap megmentője a 83+ csomag volt, abból jött egy Neymar, tudom, jött egy Neymar ne sirjon az ember.. De azért valami elképesztő volt látni,hogy sorra még csak board se jön a játékban található két legjobb packból.
-
dkaro
őstag
Amúgy idén durván levitték szerintem a boardok és wo-k számát, ha megnézel pár ytos arcot ők is sokkal kevesebbet nyitnak mint tavaly
-
Madn!ght
addikt
Skacok!
Party bag előre láthatóan milyen ratingű lapokat kér majd?
miből érdemes betárolni? -
RigóZsolesz
tag
80+ pick re én sem panaszkodom Mbappe, 2x Oblak utobbi Joao Felix sbc be ment. Meg jó pár magas ratinges lap. Ha hiszitel ha nem, 20-30k át költöttem a Joao Felix Potm sbc re. Szinte az egész sbc ét a 80+ pick ből hoztam ki
-
Digestive
veterán
Na ma nem kell meggazdagodnunk az sbck és objektívek miatt.
[ Szerkesztve ]
-
skt
tag
Ha a capa objectivben lovok egy golt es kilepek, elszamolja szerzett golkent?
-
toxicjew
addikt
Jó kis karácsonyi wl, nem is kell jobb a hangulatnak 0.25x sebességgel közlekednek a játékosok.
-
bubuska10
senior tag
Loan Maradona 7 meccs/13 gól+6 gólpassz. RIP GOAT! Nektek pedig boldog karit.
-
Gaborz1
senior tag
Appban másnál is meghalt a Quick Sell Recovery?
Nálam ugyanazt a legutóbb elpasszolt játékost mutatja minden napnál.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest