- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #14350 üzenetére
Ezen én is szoktam kattogni, hogy mit áldoz be az emberfia, amikor egész hétvégéje, vagy annak értékes órái elmennek a WL-re, ugyanakkor még mindig jobb, mint a DR.
Tegnap éjjel (Div1, 1940 skill pont körül) mentem pár DR meccset, és tragédia volt az egész. Nem mondom, hogy érdemtelenül jutottam ide fel, azt sem, hogy ennél magasabb pozícióban kellene lennem, én full azt hittem, hogy ki fogok zúgni, de egyelőre nem így van. Helyette egy teljesen inkonzisztens, összevissza matchmaking alapú játékélmény van, ami csak frusztrációt okoz.
Azt most hagyjuk is, hogy hemzsegnek az 5 védős felállások, ahol egyetlen CB sincs, Mbabukkal, Cancelokkal, Pereirakkal kell megküzdeni, h eljussak a kapuig, de ami igazán kiborít, hogy jönnek a 2440-2500 skill ratinges ellenfelek, és nyilván esélyem sincs (és nincs is ezzel gond). DE még ez sem mindig így van, mert adott esetben az 1900+-os is elver, utána meg simán lelépek egy 2350-es szintűt. Full logikátlan az egész, képtelenség belőni, hogy mi az én érdemem, mi az EA és a játékmechanika, vagy a delay sara.
WL-ben ezt nem érzem, nyilván a stressz is kevesebb, hiszen többféle tudású ellenfél jön, de sokkal kevésbé érzem, hogy nem tudom uralni, vagy éppen megmagyarázni, hogy mi, miért történik.
Messzire vezet ez, de még annyi, hogy tényleg eljutottunk oda, hogy a sok idiótával is jobban megéri megküzdeni a Managerial Masterpiece módban az objective kártyákért, mint a DR-ben, vagy a WL-ben küzdeni a semmiért. Inception mondta egy régebbi videóban tökéletesen, hogy kiherélték, kivéreztették a játékot, nincs egyelten fun alapú, easy játékmód sem. Helyette meg a függővé tevés, a kaparás a lapok után, az egymás hergelése, vagy az, amikor emberünk a Mega Party küldiben hátul passzolgat és amikor rákérdezek, hogy ugyan miért tesz ilyet, amikor még win kényszer sincs, akkor kiröhög, meg hülyeségeket ír.
A G2 egyébként egy Acuna és Ikone picket ért, a pakkokból a legjobb egy Immobile, a mid or prime icon pakkból egy mid Essien esett...
-
EA's hit
őstag
válasz elod22 #14326 üzenetére
Nekem őt adta az ikon pick. Kicsit nehezen indult, de ebben benne lehetett az is, hogy a játék leghúzottabb lapja, CR játszik mellette, meg az is, hogy tavaly megvettem prime Dalglisht, és valahogy nem igazán éreztem vele a játékot, szóval kicsit talán így is álltam most hozzá. De aztán belejött, mostanra elképesztően brutál, rivals, wl meccseken is rendre meglövi az 1-2-3 gólját, nem sok játékos van jelenleg, akire lecserélném. Szóval kegyetlenül jó lap, nem fogsz benne csalódni.
-
Nandinagy
addikt
válasz evibly #14353 üzenetére
Érthető álláspont egyébként Engem ezek a dolgok nem zavarnak. Mármint az 5 védő meg a szélsők cb poszton vagy a skill rating különbségek.
Most nem tudom mennyi skill ratingnél vagyok talán 2090 de ugyanúgy kapok 2400ast mint 1950-est ahogy te, bár én jobban szeretem ha nagyobb a skill rating mert azoktól tudok tanulni.
Itt tudom kitapasztalni mit érdemes használni meg mit nem.(a nutmegemen látszik is a gyakorlás mert sokszor jókor adom be már).
Na meg van annál jobb érzés mikor egy 2300 skill ratinges ellenfélnek ilyeneket lősz?
[link] [link] Végülis azon túl, hogy jobb akarok lenni inkább úgy szeretném, hogy a skill része menjen folyékonyan ne a hatékony,unalmas játékAzt megértem ha valaki szereti farmolgatni a obj. lapokat de nekem egyrészt semmi kedvem mert egész évben szenvedek egy fullos csapatért akkor nem 79es ratingel akarom elvenni az időt a főcsapattól, másrészt meg az jobban felidegesít ha valaki barátságos meccsen kretén mint az ha rivalsban Utóbbinál legalább védhető a pontok meg a skillrating miatt.
Az idő részét is megértem, de ameddig nem mehetek sehova addig nekem tök mindegy ha mondjuk ezzel b**om el a hétvégém vagy épp másik játékkal. A fifát úgysem helyezem más elé, csak épp ugye kimozdulni nem igazán lehet.. De hálistennek ha egy hétvégén csak 11-ig vagy 14-ig tudom elvinni mert nincs időm akkor sem kapok idegbajt tőle.
-
thebigK
addikt
Sracok, nemreg milyen sbc volt, amibe annyira kellett a totw lap, hogy 20-30k alatt szinte csak 80 alatti ratingut lehetett vadaszni?
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
evibly
senior tag
válasz Nandinagy #14355 üzenetére
Te vagy akkor a zen mester
Szép gólok, nálam a skillek messze nem mennek ennyire, a nutmeg jelenségtől is kivagyok és pont ez akadályoz meg benne, hogy jó szívvel megtanuljam
Egy szó mint száz, mindig örülök, ha valaki megtalálja magának ebbe a játékban azt, amit akar, vagy szeret. Nekem nem sikerült, ami azért szörnyen bosszantó, mert hosszú évek óta idén vagyok a legeredményesebb és most utálom (talán) a legjobban az egészet
(és persze, mielőtt ezt a bejegyzést írtam, azt nézegettem, h lehetne a csapatot még jobban pimpelni )
[ Szerkesztve ]
-
-
Nandinagy
addikt
válasz thebigK #14359 üzenetére
Az egyik partybagbe kellett 2 inform meg a 85*5-be kellett 1. Valamelyik lehet a kettő közül Az a baj, hogy adtak ki totw upgradet szóval ez nem mostanában fog megtérülni. TOTS időszakban meg ugye kiveszik ezt a csak informot és inform/TOTS-ra alakítják ha jól rémlik.
-
bubuska10
senior tag
Tehát az elit játékosnak megéri a WL, meg annak aki fejlődni akar, aki meg a fociért játszik a focis játékkal koca/hobbiszinten, annak meg kevésbé való. Érthető, mert aki komolyabb szintet képvisel, az többet is játszik. Azt viszont nem értem, hogy képesek 25-30 győzelmekre. Szóval néha van hogy elmegy a net, valaki felhív telefonon, gól előtt megszakítja az ellen, vagy nekem egyszer olyan volt hogy 6 kapufát lőttem egy meccsen és hiába vezettem 5-1-re, kikaptam 6-5-re mert lejtett a pálya, a szkriptelt gép döntötte el a meccset, nem pedig a "tudás".
A composure (jelentése: higgadtság) stat miben mutatkozik meg szerintetek? A 93-as composure ST képes 5/0 lenni nem rosszul eltett ziccernél, ahogyan a 89-es CAM is képes egy csomó, elvileg jó helyre passzolt labdát nevetséges módon elszórni.
-
bubuska10
senior tag
Azért is kérdem ezt a composuret, mert az ellenfeleim az összes hibámból (általában a gép magától kiugrasztja a CB-ket) képesek gólt lőni , én meg akkor se, ha már kicseleztem a kapust, de úgyse lövi be, mert jön egy védő akitől összeszarja magát vagy valami.
-
eM'82
addikt
Kurt0411 újra Fifa-zhat :).
Egyelőre 24 órát engedélyeztek neki, de alakul a comeback. -
Zimmi91
addikt
FB Bernardeschi hát nem egy HL Theo, de egynek elmegy 5*5* miatt hátha jó supersub
" Just remember Manchester is RED! "
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #14367 üzenetére
Igen, valami gyanús ebben az egészben, mert az egyik új posztja alá beírták hogy az valójában másnak a gameplay videója, amire "rátette az arcát".
Hm?....|AP| = indítsd újra az app-ot. Nekem is volt már ilyen, ha kiléptem konzolról, de előtte ott SBCztem, így a comp.app-ban lévő játékosok már nem feltétlenül léteztek.
Raunchy = S.Campbell?
[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
Party bag: Lainez vagy ki, 85-ös mexikói.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek, kész szívatás az egész, elegem van már. Remélem TOTS-ig semmi promo nem jön, legalábbis semmi komoly. Tartalékolom a csomagokat és próbálom megőrizni a zsetont is, hogy legalább az 1 millió meglegyen. A TOTS-kor meg ismét 200%-on lesz a grindelés, csakúgy mint tavaly.
Már unom, hogy a sokadik 83+ sem ad wo-t.[ Szerkesztve ]
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #14367 üzenetére
Sztem trollkodik. Az egész sorozata elég gyanús. Mondjuk miért ne fifazhatott volna eddig is vmi kamu profilon? ha meg nem streamelhet akkor tök mindegy
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Raunchy
tag
Campbell volt eddig, kb 500 meccset toltam vele, de már vmi másra vágyom.
Elég bosszantó hogy van 2 moments icon védőm, és kb semmire se jók már.
Campbellnek megvolt a sebessége és a termete, ha más nem lesz ő visszajön 😁
Tavaly Campbell és Rio mid lapjai voltak sokáig a védő párosom, imádtam őket.Nandinagy : ki is próbálom, még megvan szerintem valahol Acuna spec lb lapja, az mehet mellé.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #14372 üzenetére
nekem megvolt az első értelmes party bag nyitásom: FB Hermoso. Ugyan duplicate, de a másikat piacról vettem és közben fel is ment kicsit az ára.
Szóval ez most egész jól jött, 280k körül el lehet adni -
Kristof_94
nagyúr
4 draft győzelemért 2db rare gold és 1db sima gold pack (5k).
Megéri! -
törölt tag
Valakit meg tudnék kérni arra, hogy jelentkezzen be a FUT21-embe?
Öcsém vett nekem pontokat, pedig mondtam hogy felesleges, Companion appbol nem látom, konzolrol kell bejelentkezni először. Írj privit, ha tudnál segíteni. -
Kristof_94
nagyúr
2 éve ilyentájt...
-
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #14381 üzenetére
Oszt? Puskás akkor még benne se volt!
Amúgy leszarnak ezek mindent, a valaha volt legrosszabb pontozást, több millió felhasználó dühöngését. Dől a lé, és ünneplik a léhozó loot box Ultimate teamet két hét promo bőrzdéj lapokkal, ahol már a második hét SBC-in és objectivein is meglátszik, mennyire szarnak bele az egészbe.[ Szerkesztve ]
-
Kristof_94
nagyúr
válasz bubuska10 #14382 üzenetére
Nem is értem a logikájukat. Azon mit buknának, ha kiadnák pl. Scholes vagy Giggs monents SBC-ket, alapból nem sokaknak kellenek!
TOTS alatt szerintem belehúznak majd, de az a baj, hogy már így is a nagy részüket felülmúlja 1-1 promo lap, hát még ha majd jön a TOTS... -
bubuska10
senior tag
Nektek nincs olyan érzésetek, mintha a szöktetés masszívan túlhúzott lenne? Mintha többet használnák, mint a sima passz gombot. Bár pár évvel ezelőtt, amikor havi 3 meccset játszottam a barátoméknál, akkor én is ilyen voltam. Az igazi focihoz legalább annyira nincs köze, mint amikor valaki csak csellel hozza fel a labdát, majd beseggel a 16-osnál, összevissza pörög 7 percig vagy addig, míg végül nincs egy centis üres rés, ahol belőhetné.
Szokták mondani erre, hogy de hát a fifa egy foci szimulátor, ha valóságra vágysz, akkor PES-ezz... Hát, az is botrány, a licensz, a körítés hiánya miatt, meg mert úgy néz ki, mint egy anime sorozat. -
bubuska10
senior tag
válasz Kristof_94 #14383 üzenetére
Ja. Vagy az isteni Shearert.
-
toxicjew
addikt
Ez ma már elképzelhetetlen, pedig visszagondolva kurva jó volt (és még akkor is nagy rinya ment). Most már összetennénk a 2 kezünket. Szomorú, mert akkoriban ott lebegett a cél előtted, volt bőven motiváció tolni a játékot. Most?
-
Tomi0703
addikt
Ezeket mibe kerult kitenni?
-
Zimmi91
addikt
válasz toxicjew #14386 üzenetére
Pedig jöhetett volna idén is, akkor nem rakok ki egy SBC-t se, se Rooney, se partybag és már egy Prime Gullit és Prime Ronaldinho szaladgálna a csapatban. Tökre egyet értek, hogy akkor még volt motiváció ezekért a lapokért. Most kiért küzdjek Moments Wrightért?!
[ Szerkesztve ]
-
Zimmi91
addikt
válasz Mrguba #14390 üzenetére
Aha nálam biztosan, de azért egy Gullit, R9, Ronaldinhoval nem lehet összehasonlítani Nyilván árban sem, de nálam eddigi legjobb ST, ha esetleg nyitok vmi komoly csatárt akkor meg jön vissza CDMbe, de a csapatból Ő már nem fog kikerülni az fix
73 meccs 111 gól és 104 assist[ Szerkesztve ]
-
Nandinagy
addikt
Még nincs április 12.-e. Akkor mi a probléma? Még simán jöhet pár extra ikon. Nem is bánnám egyébként mert pont egy Gullit/Vieira hiányzik a kpról
Mondjuk jelenleg olyan messze vagyok egy 5-6 millás sbc lap kirakásától mint ide a hold szóval nekem tök mindegy jön-e vagy nem. Nézegetni vagy gyűjtögetni most is tudok[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
azt jól számolom, hogy a mostanival együtt még 4 hétvége van a szezonból? Nem visz rá a lélek, hogy ezen a hétvégén WL-re nevezzek, más programok miatt nem is nagyon férne bele.
Viszont a WL swap még hiányzik, és ismerve az eddigi eredményeim egy hétvége nem lesz hozzá elég.
Szóval ha ez a mostani kimarad, még akkor is van 3 esély, ugye? -
Kristof_94
nagyúr
Na, nekem eddig 7/5 így délelőttre, este jó lenne eljutni 9-10 győzelemig, mert aztán egész hétvégén dolgozom. A 2 vereségről inkább nem beszélek.
-
kapeti07
senior tag
válasz Kristof_94 #14395 üzenetére
Pénteken délelőttönként játszható a WL, vagy Lag-os ilyenkor is?
Múlt hétvégén regisztráltam először a 21-ben a WL-re és a tavalyi taktikám megdőlt. A 20-ban mindíg szombat és vasárnap hajnalban játszottam, 4-kor keltem. Sokkal simább volt a játék abban az időszakban. De múlt hétvégén amikor csak játszottam hajnal/ délelőtt, mindíg voltak problémák. Akkor mi lehet az esti csúcs időszakokban...
Xbox: kapeti
-
Nandinagy
addikt
válasz kapeti07 #14397 üzenetére
Alapvetően igen hajnalban jobb a gameplay de nálam a másik időszak mikor jó az a délelőtt.
Igazából mostanában nem is mindig az ea szar hanem a netszolgáltatók. Múlt héten Telekomról nyomtam és a szokásos 28-30 ms helyett 40 alá nem is ment. Diginél albiban ugyanaz a 28-34 van. Telekomra panaszkodtak az utóbbi 1 hétben az ismerősök.Egyébként az ellenfél erősség sem függ attól, hogy ki mikor játszik.Ez pusztán szerencse kérdése.
-
sz_abika
addikt
Hmm ez a Renato gyerek ezzel a bodytype + 99 balanceal úgy mozog, mintha TOTY Lewaval menne az R1 dribbling
Amúgy ti nem vettétek észre, hogy mintha lett volna most egy sell-off? Mind rivals, mind WLben, rengeteg mezei rare gold csapat van, de a játékosok meg nem gold rare szintűek...
PSN: xszabikax
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest