-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
toxicjew
addikt
válasz Zimmi91 #13700 üzenetére
Nem te raktál ki vagy 15dbot? Először 500ért aztán 400ért.
szabika: nekem annyira bántja, hogy lehet kiveszem Colet swapból, hogy csak Bender legyen off chemen, és Vidalt megcsinálom Makelele helyére. Sikerült úgy variálni a képzeletbeli csapatot, hogy minden 10en legyen a németen kívül. Ja és kb. ki is jönne klubból/untradeből Vidal. Túl csábító
-
thebigK
addikt
válasz Kristof_94 #13699 üzenetére
Ez is egy lehetoseg, de en is hiaba sporoltam, meg mondjuk, h ultem honapok ota a 2-3 millan, de folyamatosan probalgattam mocsokdraga, high end lapokat, prime/moments ikonokat, hogy minel tobb spec laprol elmondhassam, hogy probaltam, tetszett/nem tetszett, en nem tudnam kiolni ennyire az egeszbol a "fun factort", hogy csak gyujtok egy talanra varva, aztan kozben itt van mar aprilis, persze Teged is megertelek meg mondjuk amilyen lapjaid igy is vannak, megertem ha nincs meg benned a vágy egy adott jatekosra, vagy csak egy szuk retegre
Ez a Vidal meg fenomen lapnak nez ki, nem.olcso, de kozelsem overpriced, de ot mar vegkepp nem.tudnam ki helyett beepiteni
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
-
Nandinagy
addikt
válasz Zimmi91 #13704 üzenetére
Mióta mindenki trader azóta nehezebb dolga van az egyszerűbb embereknek Egyébként még mindig kiszámítható a piac vagy ha valaki lusta rá, hogy figyelje akkor már magyar trader is van szóval...
Utoljára az Opara volt ilyen, hogy 70k-s price range volt és nem lehetett venni aztán miután emelték neki 50k alatt kapható volt. Mindenki betáraz belőle aztán hirtelen túl sok lesz a piacon. -
m4rk.89
aktív tag
Ha DIV 10-Ben szenvedek akkor WL-en kb Bronze 3-nál kéne megálljak?
Rivalsban 30 lejátszott meccs után is add champions pontot? -
eM'82
addikt
válasz gamegod #13698 üzenetére
Isak FutureStars lapja, vagy IF Joao Felix.
Fun csapatnak tűnik, de kapus poszton egy Ter Stegen/Oblak lenne az ideális.Úgy néz hogy kivenném Zambrotta SBC lapját. End game védő, szélső. + Pár jó link: El Sharaawy, De Sciglio (vagy hogy írják ezeket).
Ez a 81+ viszonylag jól adta. Lewandowski, Neuer, B.Fernandes, Muller. Pár jó fodder lett belőle.
[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Sztem fokozatosan machinálják a +81 pickeket az EA-nél és egyre fentebb tolják. Pár hónapja szinte mindegyik nyitás 81/82-es volt, amikor legutoljára volt ezelőtt akkor ahhoz mérten már sokkal jobban dobálta (83-86), most meg már valahol 85 körül van az átlag overall.
-
gjoe
addikt
A rivalsban lőj gólt 15 meccsen, ott az egész csapatnak kell first ownednek lennie, vagy csak olyannal kell gólt lőni?
-
thebigK
addikt
Ingame inkabb CB, relative alacsony az agility balance, konnyen megforgathatjak a szelen, nem? Mondjuk ilyen def statokkal lehet engine-t raknek ra, ugy viszont korrekt
gjoe - nem kell az egesz csapatnak annak lennie
[ Szerkesztve ]
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
gjoe
addikt
-
elod22
senior tag
Ha valakinek Bundes csapata van és akar egy olcsó, de nagyon brutál csatárt, az vegye meg What If Jovic-ot és rakjon rá egy hunter lapot.
Upgrade után milliós ikon csatárokat megszégyenítő módon játszik. Ha Premier ligás francia játékos lenne, legalább fél millióba kerülne az tuti. -
dkaro
őstag
-
m4rk.89
aktív tag
dkaro:
Mai epés hányás: Enemy 1 divvel feljebb és ~100 pont különbség köztünk, csapata mindenesetre közel nem volt 100 chemen: controllert szokásosan kigumiztam, erre sétálva a TV előtt látom, hogy 11-est lő éppen, mert a kapusomon átszaladt egy játékosa
-
-
Sinya_24
kezdő
Swap farmolás alatt van azért pár érdekesebb ember. 50 percig 0-0, aztán lőném 16-on kívülről és a lövés közben kilép..az ilyen mit érez Még szebb,hogy magyar volt,valami IstvanFc.
-
bubuska10
senior tag
válasz Sinya_24 #13720 üzenetére
Undorítóak. És sajnos ez rendszeressé vált. Tudom nem szép ilyet írni, de néha úgy felbosszantanak azt kívánom bárcsak ne is élne ilyen toxikus geci ember. Most pl. 4-0-ra vezettem a 13. percben. Bár sose szoktam megállítani most azért tettem egy próbát de nem kapcsolt az idióta, gondolom nem tűnt fel neki eddig h ki 0-1-nél ki szoktak lépni. Lepergett az idő, de nem lépett ki. Utána persze kurvára nem voltam ott fejben meg -1 motivációm volt, feljött 4-4-re a félidő végére. 5-4, majd nekiáll hátul buzizni. Akkor szépen le is tettem. Aztán nyert 15-4-re mert szartam bele az egészbe. Persze az összes góljánál tolta a gólörömöt, hogy még véletlenül se fejezhessük be a meccset hamarabb.... Szándékosan az volt a célja hogy minél jobban kibasszon a másikkal. Az lett volna utólag a helyes döntés hogy 4-0-nál én lépek ki.
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
dkaro
őstag
Fájdalmasan hosszú lesz ez a Bundesliga swap...
-
eM'82
addikt
válasz LendvaiFeri1 #13722 üzenetére
A pace-t meginr pont úgy lőtték be, hogy annyira azért ne érje meg kirakni + nyilván Hermoso lapja se értéktelenedjen el.
Ja, most nézem a statjait. Ez a kedvencem, 80as pace, de igazából 75ös gyorsulás, 84es sprint, és ebből lesz 80as átlag.
Annyira talán nem drága lap, de sztem nem éri meg kivenni.Az a PL-es küldis francia védő ennél jobb lap szerintem.
-
Kristof_94
nagyúr
Lehetne újra icon pick sbc...
-
thebigK
addikt
Hihetetlen hogy mar a sokadig patkanyba futok bele aki swapban meg az epp kialakuloban levo ziccernel inkabb kilep
-
eM'82
addikt
válasz Mrguba #13728 üzenetére
Ja, azaz. 👍
Amúgy a Live Friendlyben aztán nem tényleg tökmindegy lenne hogy nyersz, vagy veszítesz? Statisztika sincs róla. Tiszta "dögöljön meg a szomszéd tehene " stílusban tolják egyesek. Ezek szerint ez nem magyar szokás, szimplán csak egy éretlenebb rétegé.
Tegnap nekem épphogy áthaladt a gólvonalon a labda, mikor azonnali disconnect történt. Srác elkésett :). Tróger egy community az biztos. -
Kristof_94
nagyúr
Ezüst és brazil SB-t egyben tervezem. A kérdésem az, hogy a brazil silver informot elfogadja vajon? Hülye kérdés, de az EA-től kitelik hogy nem...
-
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #13733 üzenetére
Nekem argentinban van objectives Romero, szóval az if is jó lesz
PSN: xszabikax
-
dkaro
őstag
Elfogadta nekem
-
Mrguba
őstag
Most nyomtam le 6 meccset full brazil silverrel..szamolta
-
Kristof_94
nagyúr
Köszi!
-
bubuska10
senior tag
A 74-es Brazil samba birthday objective playerek is silvernek minősülnek? Én is úgy fogom tolni amúgy, brazil silverekkel.
-
sz_abika
addikt
Ez a Giroud lap tulelte a fodder státusz és azt kell hogy mondjam egészen FB Ibra feelingje van. Tud futni is már, lőni meg hibátlan.
PSN: xszabikax
-
dkaro
őstag
Megvan a Bundesliga swap, el se hiszem. Egymás után 3 ember jött akivel hagytuk egymást gólt lőni
-
Nandinagy
addikt
Ha igazak a líkek akkor Reus-Gervinho-Payet-Renato Sanches-Bailey jönnek sbcbe így egymás után. Mondjuk az a Renato Sanches garantáltan beépül Szóval így Vidalt nem rakom ki.
-
thebigK
addikt
válasz Nandinagy #13741 üzenetére
Ha tenyleg Renato jon, konnyes bucsuval szamuzom Brunot a cserepadra, nem.viselem.el, hogy majd folyamat Sanches meg Vidal ellen kell jatszani, nekem meg egyik se lesz meg
-
Kristof_94
nagyúr
Nagy gyökér lehet aki kitalálta ezt a 16-oson kívüli gólos objectivet...
-
eM'82
addikt
Hogy a retkes fa$zba lehet azt csinálni hogy hátul adogat, én meg nem tudom elvenni a labdát?????
Ilyen a világon nincs. Benyomom a letámádást erre szart se csinálnak, csak egyszer rásprintelnek. Van valami működő custom tactic ezek ellen? Felnyomni a depth-line-t + pressure?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest