- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mi ez a gameplay? Mintha lassított videót nézne az ember.
-
eM'82
addikt
válasz sz_abika #14952 üzenetére
Ah, ez nekem sosincs meg fejben. Kösz a tippet :).
Néztem a liga SBCket, de ahogy már más is írta jól felmentek a rare gold játékosok árai, így passzoltam a story-t.Nándi:
Én is inkább úgy vagyok vele, hogy sok kisebb nyitásom legyen, mint várjak-várjak, aztán lóf@sz se jön, nemhogy Walkout. Meg ki tudja, lehet a community-nél jobb lesz a drop rate.A 10x83at, meg a Ligue 1 Prime pakkokat a franciánál fogom kinyitni. Többit meg (heti reward ami jön) akkor heti szinten.
Piac:
Atal FB lapja megint 600k.
Cruyf mindegyik lapja megy fel... Shit.[ Szerkesztve ]
-
bubuska10
senior tag
Na és a Rivalsból most érdemesebb lesz az untradeable pakkokat kiszedni, vagy inkább a lóvét választani így a TOTS előtt? Sztem a pakkokat, mert írjátok, h elvannak szállva a gold kártyák árai, hát ha még jön valami, akkor hogy el lesznek.
-
gjoe
addikt
válasz bubuska10 #14955 üzenetére
Én már csak untrade veszem ki, mert csak azok adtak valamit. Valamiért nekem trade nem adogat már.
A 83 alatti lapok péntek este tuti visszaesnek alapárra annyi lesz belőlük.
A fodderek meg akkor fognak emelkedni ha lesz értelmes sbc.
De most már a packok ratingén is lehet emelnek és nagyobb százalékban esnek majd a nagyobb lapok. -
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
toxicjew
addikt
válasz LendvaiFeri1 #14957 üzenetére
Fú de csövesbánat ez is De legalább egész sok 85+ van, innentől már csak a fodder lebeg a szemem előtt.
-
Gaborz1
senior tag
Hogy tetszik Sallai inform lapja srácok?
oh wait...
1 gólra és 2 gólpasszra Bundesliga játékosként nem jár inform lap. Nevetséges.iPhone 13 Pro Max + Apple Watch Series 6 + iPad Air 2020
-
bubuska10
senior tag
Tényleg eszement mód tolva vannak a sima gold rares csapatok. Előbb jött egy PopeGomezVaraneMendyNeymarMbappe féle szokásos, kreatív, full rare gold csapat.
4 kapufa (+1 felső kapufás gól),
Eto'o a 99-es lövési statjaival kapufára lövi üres kapura 5 méterről,
tizenegyes, amit a gép irányította hátvéd hozott össze,
a világ legegyszerűbb passzait is elrontják (főleg hátul),
Neuerem bevéd 2 gólt (az egyiket úgy, hogy szó szerint átment a testén a labda ),
meg a gólja előtt olyan irreális módon pattant pont a középcsatára elé a labda, mintha valami hepe-hupás csordagyepen játszottunk volna. Amúgy győztem.[ Szerkesztve ]
-
Jinxb1rd
addikt
válasz LendvaiFeri1 #14957 üzenetére
Végre van benne 4 silver. Akkor talán meg lehet majd csinálni azt az objektive-t is...
We are only Stardust...
-
Tomi0703
addikt
Akkor jovo hettol a wl pickek totsok lesznek?
-
Madn!ght
addikt
válasz bubuska10 #14960 üzenetére
Nálam minden meccsen ez van lassan második hete. Arról nem is beszélek, hogy minden meccsen ugyanazzal a taktikát használja az ellenfél. Letàmad 6 emberrel és a tizenhatosomnál játszódik a mérkőzés, mert minden felszabadítási kísérlet az ellenfélhez megy...
A toty lapok ára szerintetek mennyire fog beesni a tots közeledtével? Konkrétan Kimmich lapját szeretném kipróbálni. A minap már 850k körülre bezuhant, de aztán ismét visszacsorgott 1milla körülre.
-
thebigK
addikt
válasz Madn!ght #14963 üzenetére
Most a wl miatt dragult vissza kicsit mindenki, gyanitom holnap megint lesz crash a tots miatt, szombat, vasarnap, hetfo magassagaban aztan plane, ha wl vege, aztan ha bejelentik mondjuk jovo pentekre a pl tots-ot akkor foleg
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Digestive
veterán
válasz thebigK #14964 üzenetére
Szerintem hétfőn voltak a legolcsóbbak a premium lapok. Akkor tetőzött a market crash. Atal pl 430 körül is volt... Nem lesz már ugyanolyan áron most egy darabig. Ugyanis hiába jönnek a nagy liga TOTSok. Nem adják már el tömegesen, mert kell a jó csapat is az embereknek, a WL miatt... TOTS pick.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
a pickeket lehet/érdemes tartalékolni az adott liga TOTS-ra?
-
Woodslave
félisten
válasz Woodslave #14968 üzenetére
amúgy simán lehetne minden pickben az aktuális promó lap, úgyse nyitna senki normálisat de a remény lehet motiválóbb lenne. Aztán a pofon még nagyobb (még röhöghetnének is a cégnél úgyis ez lehet az egyik motivációjuk)
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Nandinagy
addikt
Pick: Greenwood-Ginter Nem is rossz. Vicces egyébként, hogy az utóbbi pár hétben g1-g2 voltam és 82nél nagyobb pickem nem jött. Most megállok g3-ban és egyből....
Számomra egyébként az az érdekesebb kérdés, hogy ha bejönnek a totsok akkor onnantól kezdve a premium upgradeben is csak totsok lesznek? Mert 9 lapom van tehát jövőhéten meglesz a 11 szóval a pl totsnál ellőném ha csak TOTSok közül tudok majd pickelni
Ha viszont benn maradnak a totw-ek is akkor inkább hagyom. -
|AP|
veterán
Immobile és Yaremchuk. Most vagy gyakrabban kéne WL-t tolnom, vagy azért adja ilyen jól, mert csak néha-néha veszem rá magam. (nemrég dupla 90-es Kane pickem volt)
-
evibly
senior tag
Egész jó, ennek ellenére tegnap úgy éreztem, hogy végleg elveszített a játék. Nem sok örömet fedezek már fel benne, ez jó ideje tart, és találtam a nemrég valaki által posztolt Italian Stallion nevű sráctól egy videót, amit akár én is felmondhattam volna. Pontosan ez az, ami az olyan típusú játékosokat kiégeti, ellehetetleníti, mint én. Akik minden odds ellenére a szép játékot, a kombinációkat hajszolják. DIV1-ben mentem meccseket, és csak ez van: pörgés, forgás, 1v1-ezés, bugolás. Ebben nagyon el lehet fáradni, nekem sikerült is.
A TOTS időszakot megvárom, aztán hosszabb pihenőre megyek, ami a 22-re egészen biztosan vonatkozni fog. A piacot (az új PES érdekel) figyelni fogom, de ennyi...
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #14975 üzenetére
Küld el nekem.
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #14977 üzenetére
Én is ezt csináltam volna a rating miatt.
-
Kristof_94
nagyúr
Kicsit már tűkön ülök a tots miatt, kíváncsi vagyok milyen lesz! Bár most majd bele kell húzni a WL-ben is, hiába szűkös az időkeretem a hétvégéken. Ha a tavalyihoz hasonlóan oldják meg a picket, akkor egy gold 3 semmire nem lesz jó mert nem garantálja a nagy ligás tots lapot. A gold 2 nyilván nem elérhetetlen, de borzasztóan gyenge csomagokat ad, ellenben a pick "jó".
Gold 1 lenne a tökéletes, de most nehéznek érzem. Fejben kellene változtatni, tavaly sikerült és gyakorlatilag végig gold 1 voltam a TOTS alatt, valamint az elit is összejött.[ Szerkesztve ]
-
elod22
senior tag
Szerintetek érdemes lenne most megvenni egy moments Butragueno-t vagy inkább várjam meg a hétvégét? Úgy vettem észre, mintha kezdett volna visszamenni a top lapok ára.
[ Szerkesztve ]
-
gjoe
addikt
válasz Kristof_94 #14979 üzenetére
Hát én a tots miatt sem fogok wl-t játszani.
De a fejlesztés hajszolása sem érdekel már annyira. A Csomagok miatt megcsináltam a liga objekteket félig SB félig rivalsban. Azt éreztem hogy a gyengébb félig gold liga csapataimmal sem volt rosszabb a játék mint a 90-es fő csapattal. Nem éreztem semmilyen hátrányt, sőt a fő csapattal simán kikapok egy gold csapattól. Volt egy meccsem kikaptam 8-3ra, a kaput eltaláló lövések 12-10 volt ide, nálam minden kapufa és kapusba ment. Ellenfél 5 olyan gólt rúgott ami kapusról elé pattant. Persze sima gold csapat volt full pressinggel, simán lefutottak, nem fáradtak (végig const press). Na akkor miért is hajtsam a tots lapokat?
Kiszedem inkább essient. Elnyomom a maradék coint aztán lesz ami lesz.
Egy Gullit jó lenne, tegnap draftban volt hozzá szerencsém (basszus az a lap nem semmi). -
Kristof_94
nagyúr
Szerintem érdemes ha előrébb akarsz jutni, legalább több esélyed lenne nyitni valami jót.
Én a div 4 rank 1-t minden héten úgy szerzem meg, hogy WL előtt maximum 10 meccs alatt megszerzem az 5000 pontot és onnantól WL. Ott ugye minden meccs 400 pont és így könnyen megvan a 13k vagy akár több is.
Hétfő-kedd-szerda gyakorlatilag nem is szoktam játszani.
De nyilván te tudod! -
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #14982 üzenetére
Ez időtől is függ, hogy ki mennyit tud rászánni. :/
Én ilyen 30 WL meccset (full koncentráltan) egész hétvégén már nem tudok lenyomni (max ha a gyerek hétvégén napközben is alszik, én meg hajnalig tolom a gémet estétől. Se kedvem, se energiám már. Öregszem, inkább filmet / sorit nézek helyette :)).Gold3 is adott jó pickeket! A Silver 1 még nem. Legalábbis én így emlékszem.
-
-
toxicjew
addikt
Ide Ginter és Trimmel, a Bundesliga nagyágyúi jöttek. Legalább az egyik jó fodder.
-
Jinxb1rd
addikt
Én ezzel a csapattal és ebben a formációban toltam 18 win-t zsinórba vesztés és döntetlen nélkül divibe. Kettőt szintet fel is jutottam.
Nem mondanám, hogy túl nagy meló meló volt összehozni és kb 2-3 hete játszom. Néha túl van gondolva a csapatépítgetés, azzal kell játszani, amit úgy érzel működik. Most úgy érzem, hogy a védősorból fel kellene állítanom egy erősebbet, mert egyre nehezebb velük védeni jobb ellenfelek ellen.
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Woodslave
félisten
ja tudom. Nyári csapattal azért a gold 2 meglett párszor. Aztán amikor maradt 3 meccs gondoltam reggel megpróbálom hátha akkor még jobban belexarnak, de olyankor tuti hogy az utolsó meccsen kaptam ki nehogy ne kelljen már szívni addig
-
Woodslave
félisten
válasz Kristof_94 #14986 üzenetére
ja vagy az
-
bubuska10
senior tag
Minek WL-ezni? Hogy egész hétvégére felkúrd magad és 25-30 meccs után nyiss egy használhatatlan 78-as mókárt? A múltkor is arra jutottam, hogy fölösleges és embertelen. Viszont ha ügyesen tudod kombinálni mint ahogy Kristóf is írta és meglesz a Rank 1, akkor legalább ad néhány pakkot... Amiből meg jönnek a 80-as mókárok, HUA! Hát nem megéri játszani?
-
Jinxb1rd
addikt
Itt egyébként mindenki Playstationon játszik?
Csak mert holnap kapni fogok egy playstation 5-öt, jobb lenne rajta játszani mint pc-n?We are only Stardust...
-
Nandinagy
addikt
válasz bubuska10 #14992 üzenetére
Ezek után nem 78as csókát fog dobálni a pick hanem TOTS-t. Azért meg megéri a gold2, hogy garantált topligás picket kapjál emellé akárhogy számolom egy gold2 hetente nagyjából +100k coin de legrosszabb esetben is 70 és nem kell sokat rivalsozni mellette.
Azt meg végképp nem mondom, hogy inkább lejátszok 60 wl meccset, minthogy 10 squad battlet meg friendlyt lejátszak De hát kinek mi ugye..Más:
A 3. draft win végre 100k-s packot adott. Nem akarom elverni minden coinom szóval inkább majd a pl tots alatt draftozgatok[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Jinxb1rd #14993 üzenetére
én PC-n tolom, de gondolkoztam már, hogy jobb lenne egy PS.
Majd ha az 5 már jobban elérhető lesz, akkor talán. Addig még úgyis viszonylag kevés PS5-ös játékos van és gondolom főleg a jobbak. Elég nehéz nekem még PC-n is jó eredményeket elérni egyelőreAmi miatt jobb lenne a PS, hogy addig tudnék melózni például a gépen amíg egy-egy kigumizott friendly vagy SB meccs lepereg
-
Kristof_94
nagyúr
Én mindig azt olvasom, hogy az átlag játékosnak könnyebb érvényesülni konzolon, mert többen vannak és az átlag mezőny nem annyira erős, mint PC-n. Nyilván a top 200 konzolon sokkal komolyabb...
De akik PC-n átlag játékosok, ők általában régóta játszanak, nem is a gyerek korosztály. -
Jinxb1rd
addikt
Nem mondjátok, hogy külön van szedve a ps4 és a ps5 scene? omg...
We are only Stardust...
Új hozzászólás Aktív témák
- Társasjáték topic
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Autodesk - Revit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Vírusirtó topic
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Autós topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest