-
Mobilarena
A warez (beleértve az illegális coinvásárlást és a káromkodást is!!!) szigorúan tiltott téma!
Új hozzászólás Aktív témák
-
eM'82
addikt
válasz Kristof_94 #13050 üzenetére
6kor se volt beharangozó. Pedig most aztán tényleg kellene önteni a tartalmat. Egy megkésett winter upgrade, vagy korai FUT Bday
-
LendvaiFeri1
addikt
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
thebigK
addikt
válasz sz_abika #13052 üzenetére
Szerintem senkit. Reinier jó lap, de nem a megváltó szint, Delaney szuper, de linkelni nehéz, Lewa detto.
Jó az új promo, pakkok pihennek jövő hétig úgytűnik.“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Nem rossz ez a Rabiot, elég jó statjai vannak! Sőt, Giroud is, de mindig ez a nyomorult managerial masterpiece...
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #13060 üzenetére
Giroud-t biztos megcsinálom, ha más nem foddernek nagyon jó.
De a managerial masterpiece-t pár napig nem akarom látni... Letoltam a milestone objective játékosokat egytől-egyig, most nagyon tele van a tököm ezzel a játékmóddal.
Én is az aranygól híve vagyok, de most annyiban változtattam, hogy olyan ellen nem vagyok hajlandó kilépni aki azzal kezd, hogy becserél egy Mbappét, Neymart, stb, aztán benyomja a constant presst, majd amikor kiugratásból, vagy a constant press miatti védelmi hibából gólt szerez, akkor nyomogatja a pause-t, hogy lépjek ki... na ilyenkor csakazért sem, pedig tényleg minden sokkal egyszerűbb lenne ha mindenki kilépne -
sz_abika
addikt
válasz Kristof_94 #13060 üzenetére
3/3 , high&average bodytype, M/M....egy nagy bólyának jó szerintem ott a középkörben...viszont az a Sancho ennyiért ajándék, mert én szarásig vagyok 82-83as duplicatekkel a transferlistán.
[ Szerkesztve ]
PSN: xszabikax
-
thebigK
addikt
A napi sbc draft token packot ad, es normalis jatekosok kozul lehet draftban most valasztani, tele ikonokkal, erdemes
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Kristof_94
nagyúr
Ezt láttátok? Óriási!
-
Nandinagy
addikt
Fú basszus ma valami gyalázatosan rossz volt a gameplay Az első 3 meccsen olyanokat kaptam mint még soha a legjobb értelemben(whatif berciche rb-ben 3 db piros linkkel a másikon meg marusic rb meg di lorenzo lb-ben.) Gondoltam, hogy túl szép, hogy igaz legyen mert 4. meccsen meg egy olasz profit kaptam (300 valahanyadik volt januárban) mid gullit,toty bruno,prime cruyff stb... 3-0-ra vezetett a gyerek de legalább egy gólt érdemeltem volna. Aztán valami csoda és Neymarnak köszönhetően 3-3-ra felhoztam, hogy aztán a 92. percben Cruyff az Akanjimon keresztül tolja át a labdát és nyeri meg a meccset.
Szóval végül 4-1-ben kezdtem de kaptam pár olyan gólt, hogy 10 perce tudom, hogy a srác befelé akar cselezni de a védőm képtelen volt megállni és kicsúszott előle.Volt felesleges 400k-m szóval gondolkoztam egy Mbappe-TOTGS Rashford vagy Freeze Maximin cserén de végül mbabu helyett jött reece james és végre jones visszakerült a kpra
#13055Töff_PLS
Aki jó lehet az egy Akanji-Delaney Bürki hármas középre.(az informokra gondolok) -
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13065 üzenetére
Free Kurt? Vagy mit kell nézni?
Nandi: én a szokásos 5/4gyel kezdtem, de 1 meccset leszámítva dögvész volt nekem is a gameplay.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
megint van party bag
-
Kristof_94
nagyúr
Beáldoztam az előzőből Fabinhot és kiraktam, mert mást nem nagyon lehet csinálni. Jött egy TOTGS Arnold.
Ez a lapja meg sem közelíti Taverniert, de valahova jó lesz.Rabiot meg megpróbálom "craftolni" a 82-88-ból mert nem nagyon van már lapom. Blanc helyett be tudom építeni és elvileg csak 1 lapnak sérül a chem, valószínűleg Tavernier lesz az áldozat.
[ Szerkesztve ]
-
|AP|
veterán
válasz Kristof_94 #13070 üzenetére
én sem fogom kibírni, pedig sosem volt még vele szerencsém
Szerintem el is lövöm holnap az eddig tartalékolt pakkokat, nem érdekel milyen promó lesz és mikor. -
Kristof_94
nagyúr
Én most kinyitottam azt a pár 75+ csomagot, az egyikben volt a holland cm IF, jól jött a party bag sbc-be.
13/11 a mai, holnap még 3 kell és megvagyok. Bónusz pick egy duplicate Weghorst, jó lesz majd valahova.
Utolsó meccs elég intenzív volt, 45 perc után 4-0 volt az ellenfélnek, majd feljövök 2-vel és 68. percben 5-2. Na onnan felmérgeltem magam és a vége 6-5 lett ide, esélyt nem adtam neki.
A jó öreg 5212 segített a 2. félidőben! -
zadir1
tag
válasz LendvaiFeri1 #13058 üzenetére
És legálisan hol lehet Coin-t vásárolni?
-
thebigK
addikt
válasz zadir1 #13074 üzenetére
Sehol.
9-1el kezdtem, ugytunik minden profi hamar ment ma aludni, egesz konnyu meccsek voltak, kar azert a veresegert, egy 118. perces rebound utan kaptam a golt, ugy lett 4-3
“Hard times create strong men. Strong men create good times. Good times create weak men. And, weak men create hard times.”
-
Bohus84
tag
Én ezen a hétvégén is csak neked szurkolok, hogy legyen végre elit
Szoktalak nézni, most jól állsz.
Én megint annyira rosszul kezdtem, hogy nem igaz.
Nem tudom mi lett. Szinte mindíg meglett a gold1, azt hittem előbb-utóbb kijön a lépés és meglesz a fő cél az elite3, de egyre rosszabb inkább. Jövő héten lehet tartok egy pihenőt, hátha segít.evibly:
Már most is egész jó az a lap, használom, nekim is az esett pár hete.[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
Ezt a Moments Busquets-et használja valaki CB-ként? Statokra annyira nem rossz.
-
thebigK
addikt
Eddig nagyot megyek, 13-2, keso este folyt kov, kellen a 20 win legalabb.
-
|AP|
veterán
válasz Tomi0703 #13082 üzenetére
én 30 pakkot nyitottam (jó, mondjuk kb a fele 75+ volt ), de volt benne mega, rare mega, jumbo rare, ultimate, minden...
Jött 1db 81-es TOTW, 1db 85-ös, pár 84-es és ennyi. 0 WO...
Aztán megcsináltam a party baget, beletettem 1db 87-es, 2db 86-os és egy 85-ös játékost és kaptam egy 84-es RaphinhátKicsit kiégtem
-
toxicjew
addikt
Megnyugtató, hogy nem csak tegnap volt dögvész a játék hanem ma is az, így legalább nem kell állandóan alkalmazkodni a körülményekhez, mert konstans botrány. A világ legrosszabb játékosaitól kaptam ma ki, legjobb esetben s1 szintűek, de hát amikor 3 kapufát lősz és Toty Lewa 2 100%os ziccert basz el, emellé pedig 9/10 passzod full random, és mindennek tetejébe halálra ai blockol az ellenfél, akkor egyszerűbb felemelned a kezed.
Itt is konkrétan vért hugyoztam mire meg tudtam verni, gold pl csapat természetesen... Öreg vagyok én má ehhez
-
Kristof_94
nagyúr
válasz toxicjew #13084 üzenetére
Nekem ma 2 meccs 2 vereség olaszok ellen. Olyan hátszéllel vannak, hogy lehetetlen nyerni. Csak azt nem értem, hogy akkor minek az egész? Írja ki a meccs elején, hogy "ez a meccs már eldőlt", mert gyakorlatilag ez a helyzet.
Megvan a 3. is, ezúttal arab volt, idegenben. Megint nem ment semmi, de ugye így PC a dolog, mindenki egyenlő az EA szemében![ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Nekem se megy. Hiába vezetek a félidőben 2-0ra, 3-1re. A másodikban belassul az egész csapat, nem tudok passzolni, szemben a kapuval mellé lövöm, jobb esetben kapufa. Természetesen az ellenfél aki az első félidőben egyet lőtt kapu felé, a másodikban megtáltosodik és az ea által tolva fordít.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
toxicjew
addikt
válasz Kristof_94 #13085 üzenetére
Én idegenben már nem is indítok el meccset. Lehet punci dolog, de így is nagyon nehéz a játék... Kitartás!
-
Madn!ght
addikt
válasz taylorp #13086 üzenetére
Ma 10-bő egyet tudtam nyerni. Tapasztalatok:
- Ronaldo a 100%-os ziccert is kihagyja sorozatban
- semmilyen taktikával nem tudok fogást talàlni az ellenfelen
- Varane az isten, Mendyvel kombinálva végképp. Ha ez van az ellenfélnél nem juthatok be a 16-oson belülre. Varane helikopter rotor gyorsasággal olvassa minden gondolatomat.
- 89. percben 2-0ra vezetek. Kikapok? Igen!
- minden meccsen autoblokkból kapok tizit, néha piros lappal megfűszerezve. Engem berotálnak a talajba és nem fúj a bíró.
- gold csapatok még mindig szuperül nyomják 90 percen keresztül a konstans presst.
De ami a legszebb az, hogy folyamatosan szinte szándékosan eladják a játékosaim a labdát, plusz olyan mintha nem sprintelnének. -
Kristof_94
nagyúr
Megvan a 14 győzelem, 9 meccs maradt. Pénteken még úgy terveztem rámegyek a 16 győzelemre a bónusz pick miatt, de nem látom értelmét. Ez a mai nap sehogy sem jött össze. Tegnap 13 meccsen 11 győzelem, ma meg 8 meccsen 3. Lehet csak szimplán sz*r vagyok és be kellene látnom, nem tudom.
-
bubuska10
senior tag
Látszik, hogy milyenek a románok: Covid 19 csapatnévvel jött egy romanu nevű tag. De kurva vicces, Apám szerettette meg velem a sportágat, és ebbe a szarba halt bele 60 évesen... Ha már hosszabbításba kikaptam ellene, legalább a neve miatt felnyomtam.
-
taylorp
senior tag
válasz Madn!ght #13088 üzenetére
Undorító az egész. Az utolsó meccsemen negyedszerre sikerül annak passzolnom a labdát, akihez elsőre szerettem volna. A szelső védőim nem egyszer egy egyeneset nem tudnak a labdába rúgni.
Kristof_94: Én már beláttam, hogy szimplán szar vagyok.
Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
evibly
senior tag
válasz Tomi0703 #13082 üzenetére
De jött egy 85-ös IF Gomis - kicsit elhittem, hogy Mbappé (walkout, francia, ST), bár mondjuk ő már megvan, de UCL verzióban
Emellett jött talán még egy 81-es TOTW lap, de Gomis jókor érkezett, mert bele is ment a Party Bagbe.#13077Bohus84
Majd rápróbálok, bár nekem ott Sinkgraven van a Bundesliga baloldal miatt... -
evibly
senior tag
válasz toxicjew #13084 üzenetére
Lehet, hogy ugyanazzal a játékkal nyomjuk?
Hosszabbításban, nagy nehezen, vért izzadva, mindenezve lett meg....Én abbahagytam egyelőre, bár kifejezetten jól állok (9-1*), de ahogy megyünk bele a délutánba, úgy egyre rosszabb a gameplay.
*Tényleg, mi akkor az elfogadott, bevett jelölése a WL eredménynek mondjuk az én esetemben, ha 9 W és 1 L a mérleg?
9-1, vagy 10/9?
[ Szerkesztve ]
-
thebigK
addikt
válasz evibly #13093 üzenetére
Nekem ez volt ma a legnehezebb gyozelmem. Gold Marcos Llorente dominalta a kp-t nala, a millios lapjaimat megfogva, ilyen meccsem sztem soha nem volt meg, hogy osszesen kettonk reszerol volt 5db kapura loves.
-
eM'82
addikt
Downgradeltem a skillereket, megnöveltem a ballábasok számát. Így néz ki most. Ha egyszer még lesz coin, akkoe jön vissza Xavi Prime lapja (kellene vagy fél milla hozzá (De Jong eladása után)).
Puskás egész jó (baby lapja volt legutóbb, de akkor sok ziccert rontott), fun lap. Tényleg arany ballja van.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Külpolitika
- Automata kávégépek
- Autós topik
- Politika
- Instagram közösségi fényképezés
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest