Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lmh
őstag
-
szupersanyi
aktív tag
Custom tactics-nál nem lehet valahogyan beállítani, hogy a 4231-ben a két előrébb lévő CAM egyáltalán ne menjen vissza védekezni? Beállítottam nekik, hogy maradjanak elől, mégis visszamennek mindig...
-
ProEvoFan
nagyúr
Kezdem unni meg teljesen kiéget a játék.
Elegem van abból, hogy jobb vagyok az ellenfélnél, de egy meccs alatt két üres kaput kihagyok, erre az ellenfél négyszer rúg kapura, abból 3 gól.Persze, mert a csapata ér vagy 2 milliót ha nem többet.Csatárai: Sánchez, Agüero; a középpályáról inkább ne is beszéljünk. El is vert 3-2re.Megy a coin biznisz ezerrel, veszik a népek orrba szájba.Nem hiszem el hogy div5ben szerezte hozzá a cointjait. -
Lmh
őstag
Az imént játék közben toltam egy pause-t, vagyis kimentem a menübe...vagyik oda, ahol cserélni lehet, na.
És az ellenfél csapata volt ott felvázolva...ezt hogy csináltam? Bug?
Mert amúgy tökre szeretném megnézni sokszor az ellenfél csapatát, de eddig csak a player performance menüben tudtam megnézni. (offline fut-ról beszélek)Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
Lmh
őstag
válasz LendvaiFeri1 #7557 üzenetére
Kösz nem. Majd talán ha meglesz az új vga, akkor kipróbálom. Akadok mint a szemét. Meg majd ha magabiztosan hozom a profi meccseket.
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
MdewC
nagyúr
Légyszi írjon vki részletesen RB Valenciaról és RW-ben Mkhitaryanról.
Köszi.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
zarakisan08
tag
PL sbc-ből Otamendi + Martial (ok nem tudom eladni, de Martialt meg akartam venni így meg 5-6k-ból meglett). Otamendiről tudtok mondani valamit?
-
Lori82
senior tag
Akkora barom voltam.Mindig megfogadom,hogy nem nyitok csomagot.Volt 70 k-m elcsábultam és nyitottam egy 50k-s csomagot. Volt benne egy Isco meg egy Zouma 40k bukta .
Vannak ezek a cseréld be az arany játékosaidat és tuti,hogy 3 olasz,angol stb lesz a csomagban.Jó szarokat kaptam,nem éri meg szerintem.Volt 110 k-m és a francia SBC és egyéb hibás döntésnek köszönhetően már csak 20 k-m van
Na ,de hogy ne csak a negatív dolgokról beszéljek,eddig nagyszerűen alakul a Weekend League. 12 meccsből 9 Win volt,most meg ez jobb lehet.Nem tudom,hogy a sorsolás vagy minek köszönhetően,de eddig a legjobb teljesítményem 25/12 Win .Bailly sokat segített a védelem stabilizálásában.Tényleg állat a pali,nagyon jól nyomja.[ Szerkesztve ]
-
gab.gergely
tag
Tuhurééé!(Végre pluszban )
-
HdRew
őstag
RB Valencia jobb, mint a sima Walker. Magasabb, jobb fizikalisan, a gyorsasaga anchor lappal meg pont eleg. Szerintem fantasztikus RB, Walker se rossz, de Valencia osszessegeben, ehhez a fifahoz, jobb.
Mkhitaryanrol nem tudok mit mondani, en nem feltetlenul jatszatnam ott, cm-be tennem.
-
ferni
őstag
Imádom magamat, hogy nekiállok komolyan az online seasonsnak, 5-6 winnel zsinórban visszajutok a másodosztályba, pihentetem a játékot, majd éjfélkor eszembe ötlik, hogy kéne tolni 2-3 meccset, de már 3 perc játék után látom, hogy ez már rohadtul nem megy, de azért letolok a 3 meccset, amiből 3at el is csesztem, mert annyira rosszul ment...
0-3ról szép nagyot alkotni ;D[ Szerkesztve ]
-
F1rstK1nq
aktív tag
Nekem is nagyon sokáig meg volt Mkhi, winger-ként kezdte, de oda sajnos kevés volt nálam valamiért (talán sebesség meg finishing?). CM-ben viszont szerintem is nagyon jó, ott is játszattam. 5WF/long shoot/hibátlan passing. Gündogan váltotta a közelmúltban. (a vége kb lényegtelen neked, tudom, mert RW-be használnád. )
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
Peetey91
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem PS3-ra a Super deluxe editiont (2000Ft volt storeban... ).
Még nem játszottam Fifa Ultimate Team-mel, aki már tapasztalt tudna segíteni, hogy ezt a 8000 pontot ami jár a verzióhoz érdemes-e elkölteni az elején és ha igen akkor majd mire? Vagy tartalékoljam későbbre? Ha van esetleg valami netes guide a módról szívesen olvasnék róla, de eddig még nem találtam érdemlegeset. -
LendvaiFeri1
addikt
Lukaku/Coutinho hogy szuperál?
hey, if you dont like it, i'll have it, and say I wrote it.
-
Aguinaga
őstag
Vicc, hogy pc-n egyáltalán nincs a piacon Hunter lap (jó, most pont van egy)
PSN: OldSlowhand74
-
MdewC
nagyúr
Köszi Srácok!
Pogba miatt kérdeztem.
Valencia 1 wf tényleg kevés, ezt leszámítva jónak tűnik.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
Aguinaga
őstag
Megcsináltam vagy 3 Calcio A-s SBC-t, de nem kaptam semmi értelmeset...
-
marcess
senior tag
Egy ötlet most hallottam egy youtube videóban. Ha valaki megcsinálja a garantált TOTW játékost ami eladható és bármikor kinyitható az hagyja meg szerdáig és nyissa ki mikor új TOTW van, mert akkor még mindenki többet ér és szerencsével inkább termel profitot mint a mostaniak akiből már csak 3-4 ér valamennyi coint.
-
Aguinaga
őstag
Rémy-re milyen chem lap lenne jó? A Huntert pocsékolásnak érzem (igen, sikerült vennem egyet )
-
dejvid8
őstag
Sziasztok.
Tiszta francia nemzetű UT-m van, szerintetek milyen, illetve mit változtatnátok legelőször?
A csapat
Tervben van Koscielny Laporte helyett, és Kosc menne ki a szélre,Varane meg középre. Megéri azt a 40k-t?
Vagy inkább Lloris a kapuba Ruffier helyett? (Mondjuk Ruffier-rel meg vagyok elégedve, jól véd)
Platform: PC
ps: Pogba, Griezmann-t hanyagoljuk, arra már nincs pénz .[ Szerkesztve ]
Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
HdRew
őstag
válasz dejvid8 #7582 üzenetére
Én Martial - Coman duót megcserélném, a weak foot miatt. Martial bal lábbal is elég jó, Coman meg..
Benzema helyett Lacazette-et vennék, Hunter lappal Laca egy Isten. (Na jó, elég jó, épp az előbb rontott el egy ziccert, de amúgy szerintem átlagon felüli, azért a pénzért.)
Végeztem a weekend league-gel félig-meddig. 36 meccs, 25 győzelem, 11 vereség. Idáig ez a legjobbam, még ezt a 4 meccset talán megpróbálom, hátha sikerül az elite 3, de ez a gold1 a top eddig, meg vagyok vele elégedve.
Íme a végleges kereteim:
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz LendvaiFeri1 #7572 üzenetére
Senki sem használja őket?
-
dejvid8
őstag
Kösz a tippeket. Leginkább Koscielny-re fáj most a fogam, nagyon kellene az a 75+ pace Laporte helyett.
Diarrával és Kantéval meg vagyok elégedve, szóval egyelőre ők maradnak szerintem.
Lacazette-en én is nagyon sokat gondolkodtam. Igazából már próbáltam őt, és valahogy nekem nem az igazi. Pedig minden adott lenne hozzá, van gyorsaság, skill, erő, shot, de valahogy nem helyezkedik megfelelően, olyan helyzeteket kihagy, amit általában beszoktam rúgni pl egy Ben Arfával.
Benzemával meg eddig kimondottan meg vagyok elégedve, ma is olyan gólt vertem vele hogy csak néztem, szóval ő marad. Árilag meg Karim és Laca egy ár.Fékirre ajánlatos lenne tenni egy chem cardot? Mondjuk egy Huntert? érezhetően jobb lenne vele?
Vagy mondjuk félárért egy Hawk, Shadow, Catalyst?Mac M2 Air 16/512 | 𝐆 Pixel 6A | Cars | Developer | Footballer | Visca!
-
-
zarakisan08
tag
válasz LendvaiFeri1 #7572 üzenetére
Lukaku egy igazi tank mint mindig, a labdával sajnos nem túl ügyes, de ha megindul nagyon nehéz megállítani. Termetéhez képest egész gyors is, de nem egy villámrajtoló, kell egy kis idő míg eléri a maximum sebességét. Jól fedezi a labdát így passzosabb csapatokba ideális lehet, kicsit több gólt vártam tőle, de arra is jó hogy az ellenfél figyelmét folyton fókuszálja, mert mindenki tudja életveszélyes lehet a pali, így több terület nyílhat más játékosoknak. Coutinho-val csak ellenfélként van tapasztalatom, de az rám nézve nem olyan jó tapasztalat. Véleményem szerint nagyon jó játékos, távolról olyan gólokat vertek vele nekem, hogy csak pislogtam. Mozgása jó, könnyed, simán le tud fordulni a védőjéről és helyzetkialakításban is elég jó a srác. Én nem játszottam vele, de nekem nagy mumus.
-
Meghivott
addikt
Valaki kérdezte már, de talán nem kapott választ, így leírnátok röviden, hogyan lehet PC-én a meccs végi helyzeteket elmenteni, megosztani?
Köszönöm, előre is -
HdRew
őstag
Nem túl lassú, ha teszel rá egy shadow lapot. Próbáltam azon a poszton Coquelint is, neki a passz és a lövés annyira nem állt jól, így hát kellett egy Cabaye. (Főleg, hogy Kanté és Dembélé személyében elég jó szűrőim vannak.)
(#7591) zarakisan08
Otamendi nagyon jó, én szeretem. (Anchor lappal.) Főleg azért, mert nagyon jól fejel, szereztem már így vele gólt is. Kicsit szkeptikus voltam vele kapcsolatban, de azt kell mondjam, hogy a Bailly - Koscielny - Smalling - Otamendi négyesből bárkit választhat az ember, ha BPL csapatot épít. Mindegyik atom.
[ Szerkesztve ]
-
zarakisan08
tag
válasz Meghivott #7590 üzenetére
Legegyszerűbb fraps vagy shadow play (ha nvidia kártyád van, amd-nek is van valami, de nem tudom a nevét). Win 10 esetén van beépített játékfelvevő, be kell állítani Xbox programban. De ott van OBS, XSplit, Action!, utóbbi kettő fizetős vagy csak korlátozásokkal működik.
-
LendvaiFeri1
addikt
válasz zarakisan08 #7589 üzenetére
Köszi!
Milyen lapot tennél rá? Én hawkra gondoltam.
-
zarakisan08
tag
válasz LendvaiFeri1 #7594 üzenetére
Nekem az van rajta.
-
Meghivott
addikt
válasz zarakisan08 #7593 üzenetére
Jaja nvidia van, köszi. A shadow playt mintha írná is indításnál, valami kombinációval elő is hozható. Rémlik, megnézem.
Addig addig tankoltam a Movember kártyákat, hogy bundes csapatba hirtelen bekerültek az arany helyére : Bellarabi, Rodriguez, L.Gustavo és a padon Hahn.
Azon agyalok, hogy Hahn kapjon e egy huntert és álljon e be hunter sima Borsócska helyére...[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Marchettit érdemes Hartra cserélni? Egész drága most Hart...Sztetek mennyit ér meg Marchetti helyett? (PC)
Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
zarakisan08
tag
válasz Meghivott #7596 üzenetére
Nincs mit. A geforce experience progiban keresd jobb felső sarokban a kis héromszög ikont. Ott tudod beállítani a minőséget meg minden mást, én manuális módban használom, alt+ f9 felvétel indítás, megint megnyomod leáll. Ha kész mehet youtubera, facebookra vagy ahova akarod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- New Game Blitz - 2024
- Milyen széket vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Kindle
- PlayStation 5
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest