- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F1rstK1nq
aktív tag
(#7352) Rypejakten: Hangosan felröhögtem melóban mikor megláttam.
[ Szerkesztve ]
Adrenaline is natures way of telling you 'don't fuck up.'
-
MdewC
nagyúr
Fifa fórum:
https://fifaforums.easports.com/en/discussion/203326/fifa-17-title-update-2-updated-nov-23rd
Eszerint csak XBoxra jött patch.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
dracox
addikt
A sok felhalmozott SBC pakk valamilyen szinten megérte.( 1 premium gold, 1 jumbo premium gold, 1 gold players, 4 premium gold player, 2 prime gold player, 2 two rare gold) eredmények: bajszos Jedinák (10k) Cuadrado (7k) Sterling (6k) aztán az utolsó előtti pakkból esett egy Marcihiso (75k-ba el is vitték 2 perc alatt) ebből Jamest meg is veszem. Végre vmi aprólék csak esik ebből a pakkból..
-
MdewC
nagyúr
válasz LedyGyuszi #7355 üzenetére
Mé?
Fejtsd már ki plíz.
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
LedyGyuszi
addikt
-tegnap 4/4 meccs volt laggos, belassult, irányíthatatlan (el is úszott a feljutásom), holott ha jól olvastam ,akkor ezt is javították...
ma újra próbálkozom, hátha az update letöltések miatt lassultak be a serverek, mert a BF1 serverekkel és a netemmel semmi probléma nem volt...XONE: LedyGyusziHU
-
Jack45
csendes újonc
válasz LedyGyuszi #7357 üzenetére
Üdv! A holnapi fut champs-re mik a követelmények? És ki milyen csapatot ajánlana olyan 200 ezerig One-ra? Felállás 4-3-1-2 vagy 4-3-2-1,esetleg 4-3-3(4),sok passzos játékhoz kellene,ha lehet két játékos mindenképp l egyen benn (Bailly,Renato Sanches) Köszi előre is.
-
HdRew
őstag
Target mannel iszonyat OP Immobile.
3 meccs 5 gól 2 assziszt, azt hiszem a számok beszélnek helyettem is. Még Griezmann sem produkál ilyen számokat, ő előbb 3 méterről lőtt kapufát jobb lábbal üres kapura, azt hittem behugyozok, szerencsére a társa ott volt, hogy bevágja, de, áhh D ha nem látom nem hittem volna el.
Szóval a target mannel rengeteget van játékban, kicsit olyan CAM féle, de mégse. Be is szokott indulni, szóval nincs vele gond. A lényeg, hogy nem érzem úgy, hogy van 1 felesleges játékos a pályán, aki nem tud gyorsan futni, ezáltal nem tudom lefutni a védőket. (Vele picit át kellett alakítanom a játékstílusomat, de eddig jó, nagyon jó.)
Kapuskirúgásokat rendre elfejeli, most épp szögletből fejelt kapufára, majd bevágta lábbal, beíveléseknél iszonyat jó, ha egyből kell rúgni, akkor is, szétszakította egy alkalommal a kapufát. (Engine lappal ajánlom.)
3 meccsen 1 pontom volt korábban div2-ben, most az új csapataimmal és új felállással 5 meccs alatt szereztem 13 pontot. (abból lehetett volna 15, ha nem kapok egy undorító utolsó másodperces gólt..)
-
addikt
Én simán Huntert tettem rá és Gen in Behindon van, és így is OP. Hunterrel van olyan gyors, hogy lefussa a védőket, ugyanis maxhoz közeli, 96-os a futása így. Hasonlításképpen Dybala Hunterrel is csak 97-es. De mivel Immobile nagyobb és erősebb, ezért az eddigi tapasztalataim alapján jobban le tudja futni a védőket, mivel nem tudják úgy visszahúzni, félrelökni versenyfutáskor.
-
lanikai
aktív tag
szerintetek megéri megcsinálni a Laca SBC-t? vagy inkább úgy kérdezem, hogy a bank ~felét megéri rákölteni egy nem eladható lapra?
-
addikt
Na akkor jól beajánlottam a csatárt?
-
Tomenko
tag
A weekend league csomagokból semmi jó nem jött ( gold 2 ). Legjobb lap Origi volt. Ez van.
Viszont tegnap 1 győzelem kellett a div 1 megnyeréséhez és nem jött össze. Türelmetlen voltam. Kihagytam számtalan helyzetet ő meg belőtte azt a párat így 2:1 lett. Az ellenfél csapata enyhe csatársort vonultatott fel:
ST-Weah, Lw-CR7,Rw-Bale de az egész csapat hasonló kaliber volt. Volt egy piros lap CB pozícióban csak nem figyeltem meg ki volt az, valami 89-es rating lap.De jó lenne egyszer ilyen csapattal játszani -
Dinter
addikt
Kapuralövésnél miért rezeg a konroller? Eddig csak kapufánál rezgett.
-
HdRew
őstag
Nem tudom, hogy érezhető-e, mivel én alapból engine-t akartam rátenni, szerintem így nagyon jó. De majd lehet kipróbálom hunterrel is, bár, a SHO már így is elég jónak tűnik, mondjuk a múltkor pont kihagyott egy ziccert
Griezmannt hunterrel használom, ajánl itt valaki mást? Vagy az a minden csatárra jó chem?
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
Mivel én catalyst-tal használom, így nekem sincs plusz shot rajta, de nem is hiányzik, ziccert minden játékossal hagynál ki szerintem... Azon gondolkozom, hogy érdemes-e beáldozni egy kis pacet egy kis plusz dribblingért. Igazából kapu elé érkezésből szerzi szinte minden gólját, a helyzetet nem vele csinálom meg, de ki fogom próbálni...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
Rypejakten
addikt
válasz Citroware #7382 üzenetére
erőforrásokat pazarolsz. a hunter 12 pace-t ad, ergo 87 pace-ig van értelme max, fölötte pazarlás.
de amúgy a 70 alattival egyetértek.LendvaiFeri: ő is tudja, hogy ez komédia, tőlem maradhat, csak a hendi miatt ne sírjon, más bajom nincs vele.
MdewC @ egyéni taktika: arra gondoltam amúgy, hogy oké, van egy kialakított custom tactic, de ha az illető nem vált jól embert, nem használja megfelelően a containt, vagy játékterv nélkül játszik, akkor hiába van alatta egy bombabiztos beállítás, semmit sem ér. én is használok, és szeretem finomhangolni, de pl. tisztában vagyok vele, hogy ezer sebből vérzik a saját játékom, és sajna csak a taktika nem tud rajta osztályokat javítani.
[ Szerkesztve ]
-
csaszika87
csendes tag
Hali, ti hogy raknatok ossze egy hibrid csapatot, melyben szerepel Lacazette, Martial, Kante es Renato Sanches. 4-3-3(4) illetve 4-3-2-1 a 2 kedvenc felallas. A keret 40k korul van.
-
Rypejakten
addikt
válasz csaszika87 #7384 üzenetére
szerintem 40k körül van, de ez alá nem érdemes menni, csak úgy lehetne megoldani, hogy Javi Martinez lenne a CB, ami nem túl király.
[ Szerkesztve ]
-
Lori82
senior tag
Előző hétvégén Gold 3 ranket értem el.Kaptam egy mega csomagot és egy premium player csomagot + 20 k zsetont.A Mega packban egy Garay volt,hát nem igazán örültem,mert 1200-ért sem akarják elvinni.A premium packban végre volt egy kis meglepi:Özil sétált elő,végre lesz egy kis zseton
-
Lori82
senior tag
Köszi az Independiente-Racing tippért.Nem mertem nagyon bevásárolni,mert már megszívtam egyszer-kétszer a mohóságom miatt,de azért eladtam már pár egész jó kis profittal.
LW és RW-re ti milyen chem lapot ajánlotok?Én általában hawk-ot rakok rájuk. -
Attis1117
tag
tudtok vmi konkrétat bf-el kapcsolatban? megnéztem origint de még mindig ua. a fifa point. nem tudom lesz-e ebből pakk nyitogatás
a játék ára kedvezőbb de nem hinném h ennyien vártak volna h megvegyék a játékot.
mit gondoltok? -
Rypejakten
addikt
válasz Attis1117 #7390 üzenetére
délután háromkor kezdődik, lightning round SBC-k meg különleges, limitált pakkok lesznek.
EA twitter.szerintem fordítva esélyesebb, hogy ugyanannyi pénzért több pontot adnak. de ne vedd biztosra.
[ Szerkesztve ]
-
Lmh
őstag
Sosem gondoltam volna, hogy egy játék kb 30szor hamarabb és dupla annyira képes lesz felcseszni az agyam, mint a counter strike
Ennek a fifának sikerül simán. Lehet bő fél év után visszamegyek chillelni a célkeresztek világába xDSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
HdRew
őstag
válasz Citroware #7382 üzenetére
Kényszerítőt kell nyomni.
Én az Immobile csapatommal így nyomom, felpassz az LF - ST - RF-nek, az vissza a kp-ra, majd ha beindulnak, akkor indítani, és akkor nem tudják lefutni. Önerőből lefutni nagyon necces, hiába vagy gyorsabb az ellenfélnél, ha jó a PHY, leütközik téged, és a legritkább esetben van fault.
(#7394) gabigyerek
Immobile 7 meccs 8 gól 3 assziszt. Griezmannal 10 meccs 8 gól 1 assziszt. Nem tudom, hogy, de..
[ Szerkesztve ]
-
77Guba
aktív tag
válasz gabigyerek #7394 üzenetére
Neked lehet... Nekem míg volt fitness csapatom(3 napja oszlattam fel) 38 meccsen Musa 8 gólt rúgott, míg SIF Immobile 15/15...
-
HdRew
őstag
válasz Rypejakten #7383 üzenetére
Én nem használok containt. A fene fogja mutatóujjal az L1 - R1-et fogni, a középsővel meg L2 - R2-t. Én a mutatóujjammal váltogatok, aztán kész, nem érdekel, ha nem jön úgy a segítség a csapattárstól, lehet, hogy én vagyok ennyire noobie, de így is elvagyok. (Jelenleg div2 5 győzelem 2 döntetlen, 1 pont a feljutás, 4 a trophy.)
Szerintem az egyéni taktika az egyik legfontosabb a játékban. Fentebb írtam a Griezmann és Immobile összehasonlításról, ugyanazon a poszton játszanak, csak az egyiken get in behind van, a másikon pedig target man, és mekkora különbség.. (Jó, a custom tacticot nem variálom.)
(#7397) 77Guba
De utálom Musát. A legtöbben becserélik a 60. percben, ami nem hülyeség, csak sajnos pont azok csinálják ezt, akik lemákolnak engem. (Én nem szoktam cserélgetni rendes játékidőben, csak akkor, ha hosszabbítás van, és akkor is a 106. percben.) Tipikusan az a no skill gamer, már ha remélem nem haragszol meg. FB-n egy csoportban írta a srác, hogy full magyar csapattal lealázták őt, pedig sokkal jobb csapata volt.. Na az a tudás, nem Musákkal szaladgálni..
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Rypejakten #7391 üzenetére
Akkor most delelott nem erdemes 80-100k-s játékost venni? Gondolok itt árcsökkenésre
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest