- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi Mi 10T - erre vártunk idén
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nothing Phone (2a) Plus - semmi lényegi plusz
-
Mobilarena
FIFA 17 topikösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rypejakten
addikt
őszintén? passz. szerintem várj egy kicsit, mert még nem nyitnak annyi pakkot az emberek.
az nagyon bekavarhat, ha a Flash SBC-k reward-jai untradeable-k lennének, mert akkor megvan a kereslet a játékosokra a piacon, de ezzel nem lesz arányos a kínálat.
amit érdemes, hogy összerakni veszel 1-2 discard gold játékost (650-ért veszed, ha nem jön be, még mindig minimáláron vagy discardban eladható, jelentős bukó nélkül) kevésbé népszerű ligákból (MLS, portugál, francia), hiányposztokra (RB/LB) és tömegposztokra (CM, ST) mert hátha érkezik rájuk valami SBC, ami felviheti hirtelen az árukat.
Hunreeth: teljesen más típusú játékos Grizi és Immobile, lehet, hogy utóbbi csak szimplán jobban beleillik a játékodba. Griezmann egyébként nálam borzasztó volt, 3 meccset bírt.. nincs jobb lába.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Rypejakten #7401 üzenetére
Kösz a tippet.
-
MdewC
nagyúr
Csak 2 apró kieg, halkan: a custom tactic, az egyéni taktika, a játékosokon meg játékos instrukciók vannak.
És én is cserélek, majdnem minden meccsen, csak nem ilyen Musa no name játékost hozok be, hanem mondjuk Strurridge-ot a démont...
[ Szerkesztve ]
praise the Lord then finesse / One shot, one kill
-
addikt
Igazából nem arra a régifajta lefutásra gondolok, hogy labdával elfutok a hátvéd mellett, hanem arra, hogy beindul Immobile a "Get in Behind"-dal, és még a leshatáron kapja az indítást és kiugrik. Ez Hunterrel önerőből sima. Hunter nélkül necces, mert azonos sebesség mellett a hátvédek erősebbek és visszahúznak, lebirkóznak. Ráadásul azokon ha Anchor van, a csatáron meg semmi olyan ami a sebességet javítja... akkor a 90-es Pace kevés lehet egy 70-75 alap Pace-szel rendelkező hátvéd ellen, mivel így az ő sebességük fel van turbózva 80 fölé, az a kis hátrány, ami van nekik, azt meg kompenzálja az erejük.
Na mármost a Hunter SIF Immobile egyrészt elég gyors is, másrészt pedig nem tudják lebirkózni.
[ Szerkesztve ]
-
HdRew
őstag
Jó, az te vagy, meg Sturridge, de Musával az szaladgál, aki nem tud játszani. Sturridge-hez kell némi tudás, mivel nincs 4* skill moves-ja, így azért picit nehezebb.
Egy kis reggeli gameplay videó Griezmann és Coman főszereplésével.
Érdemes vetni egy pillantást a végén az ellenfél csapatára is..
(#7406) Citroghost
Így már értelek.
[ Szerkesztve ]
-
gabigyerek
senior tag
Na na na...áljatok már le ezzel a Musa szapulással. Miaz hogy aki Musával van az nem tud játszani? Meg, hogy Musa no name azért nem játszatjátok.
Ergo, ha valaki olyannal tud eredményes lenni, aki nektek no name vagy OP akkor akkor az nem játszik jól? Na ne már.
...de ha valaki ezüst magyar csapattal ver agyon az meg hú de nagy király?
Akkor ezek szerint senki ne vegyen olyan játékost aki könnyen rúg gólt, csak olyat akivel szenvedni kell hogy bemenjen és attól lesz jó.
Nem értem a logikátokat.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Lmh
őstag
Tèvedsz. Látom magamon, hogy szar vagyok ès nem látom a fejlödèst, söt a visszafejlödèst látom a görcsölès miatt.
LendvaiFerire reagalva pedig, igen itt nincs kire fogni, es pont ezert hatvanyozottan fáj xDSteam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor
-
MdewC
nagyúr
válasz gabigyerek #7408 üzenetére
Ilyet én nem mondtam, hogy az nem tud játszani, álljon meg a menet.
Csak a játékost szapultam.
-
Meghivott
addikt
Kiderült már, hogy lesz e kedvezményes pontvásárlás például?
-
Francesco003
aktív tag
Mekkora hogy ps3 ra 2000ft A fifa 17 8000pointal😅😅😅
-
Attis1117
tag
válasz Francesco003 #7417 üzenetére
komoly?
-
MdewC
nagyúr
válasz Francesco003 #7419 üzenetére
PS4-re van vmi hiper eksön???
-
Meghivott
addikt
2 akciós csomag van.
-
gabigyerek
senior tag
-
Takika14
aktív tag
válasz Rypejakten #7423 üzenetére
Elvileg óránként jön valami kedvezmény/ajánlat.
Sajna PC-n nincs kedvezményes pont vásárlás, vagy talán majd később lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Meghivott
addikt
válasz Rypejakten #7423 üzenetére
Nem tűnt olyan hű de nagy ajánlatnak, nem?
-
Attis1117
tag
vki csinalja a mostani extra time sbc-t?
ötlet hozzá?
-
ferni
őstag
Grat EA
Semmi kedvem nem volt beizzítani a PSt, ezért a telón akartam megcsinálni az SBC-t...
Elsőnek beengedni nem akart az appba, majd miután 5ödjére sikerült nagy nehezen picit drágán megalkottam az sbc-t....
De már csak túl akartam rajta lenni mert telón csak egy szenvedés az egész....Erre mikor menne a Submit....
Submit Error.... hát bazdmeg .
-
Rypejakten
addikt
ezt hoztam össze, aki akarja, még 5 perc alatt össze tudja tenni, van minden játékos a piacon, nem több 4k-nál még azonnaliban sem, a legolcsóbb megoldás erre az SBC-re.
a pakkból meg Piszczek esett, 4 gold squad fitnessel, szóval so far so good.
[ Szerkesztve ]
-
dracox
addikt
válasz Rypejakten #7436 üzenetére
Ez jó nagy szívás.... Mobilappon errort irt az sbc elkuldesehez.. Volt 2 perc hogy belepjen az ember a fifaba és ott kuldje el...
-
Attis1117
tag
Koszi nektek a tippeket. Ez hasznos dolog volt. Megcsináltam a celtic Sevilla combot mert 5 játékosom megvolt így csak 1-et kellett vennem.
Jó lenne ha megosztanank itt egymással ezeket az sbc-ket...Bf pc-re ekkora szívás? Originen nem lehet olcsóbban venni fifa pointot? Pedig ra készültem h el tolom a legutóbbi tippmix nyeremenyem
Ha esetleg változna a dolog pc-n szóljatok pls![ Szerkesztve ]
-
dvtkfan
senior tag
35K pakk 4000db...
Valami újabb akció is lehetne már, pl spéci pakk, amiben garantált 1 towt vagy csak premier league játékos, vagy valami ilyesmi...nem mindig ezek az uncsi pakkok...
Samsung Galaxy S23 Ultra -- Xbox Series X -- Asus ROG G551
-
evibly
senior tag
válasz bdave16 #7430 üzenetére
Én alul Galatával operáltam, két rare gold CB, középre ment Sneijder. Fentre Clasie (Southampton), mellé egy rare silver CAM és egy bronz ST ugyanonnan.
Sajna két pozi módosítóval lett csak meg a chem, de a pakk meg bedobta Ben Arfát, aki ment 23-kért, úgyhogy vastagon pluszos lett a cucc
-
Takika14
aktív tag
Srácok, hol találom ezt a BF féle BSC-t? Nekem nincs a BSC menüpontban.
-
dracox
addikt
válasz Rypejakten #7444 üzenetére
5 percenként nézem a kínálatot de semmi....Remélem 19:00kor lesz már valami. Amiket dobál kifele a pakk én küldöm befele a klubba sose tudni mikor lesz jó egy SBC-hez
[ Szerkesztve ]
-
Takika14
aktív tag
Ja értem, köszi az infót. Lemaradtam.
-
ferni
őstag
Jumbo Rare Players Pack available for the next 60 min! Global Limit. #FUT #LightingRound
Amúgy EASports Twitter
Minden órakor pontban xy:00kor kiteszik mi is lesz, közben úgyse lesz semmi, csak egészkor indítjàk a dolgokat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday - 2023.11.24. / Cyber Monday 2023.11.27.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Autós kamerák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- iPhone topik
- Home server / házi szerver építése
- Unigine Superposition Benchmark
- Futás, futópályák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest