- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
toyone
őstag
válasz Overlocker #2050 üzenetére
Jelentkezem, ha megfelelek..
De honnan lesz Quad proci 1M hezMindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
subaruwrc
félisten
jelen.
-
yolan
őstag
énis-énis, de asszem ez marad csak álom
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
Laraxior
titán
válasz Overlocker #2053 üzenetére
go York-topic... van egy-két fini cucc...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zsubi
őstag
Meddig van a határidő
Lehet hogy tudok nektek szerezni ha jól viselkedtek -
tom_tol
addikt
csak kíváncsiságból mi számítana jó eredménynek ?
-
Zé_Mester
őstag
válasz Overlocker #2063 üzenetére
elég szivacs verseny.
értem én hogy vannak lóvés srácok, de jóhogy nem már 50 fordulós.ami a felkészülés költsége lenne, abból kb ugyanezt a szettet meg is lehetne venni
-
nagyúr
válasz subaruwrc #2066 üzenetére
Mo. aztán nagyon hires a szponzorálásról.
ki lehetne állitani eredményeket,de nem egy csapattal. (nagy költség)
annak meg nem sok értelme van.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
Zé_Mester
őstag
válasz subaruwrc #2068 üzenetére
te is tudod nagyon jól, hogy ez így leírva nagyon szép és nagyon egyszerű, csak picit bonyolultabb a helyzet ha jobban belegondolsz.
ahogy hogy egy ilyen versenyen eredményes lehess, ahoz kb ki kell válogatni legalább 10 közül minden egyes alkatrészt és azt összerakni, és még akkor se biztos hogy meglesz a jó eredmény a többihez képest.a 7 forduló meg sztem sok, gondolj bele, most ilyen quad kell alá, utána ki tudja mi... átmegy a kezed alatt több 100e ft-nyi cucc ezért a 6 "hűtőért" ?
ugynamá -
subaruwrc
félisten
-
-
subaruwrc
félisten
válasz Szatesz #2071 üzenetére
Ide ne a pénz miatt jelentkezzen valaki hanem mert verseny és versenyezni akar..Szerintem!
de ebben a versenyben mint sok másikban némely tehetséges ember csak támogatással tud indulni, szerintem pont a versenyről szól és nem arról hogy az indul akinek lóvéja van. aki reggelente pénzt használ a nagy dolga után, annak általában nincs meg a tehetsége hogy ilyen versenyeken labdába rúgjon.[ Szerkesztve ]
-
Zé_Mester
őstag
válasz subaruwrc #2070 üzenetére
persze, ha csak kölcsönbe kapom, akkor nagyon fasza, mert arra nem kell költeni.
de ha valami elcsattan, márpedig egy ilyen rendszer nem 2-3e ft, akkor csúnyán néznek majd a kölcsönadók és nem csak annyi lesz a vége hogy ejnye-bejnye.és tegyük mellé azt is hogy csinálsz egy eredményt, de összességében az nem jó semmire, akkor valahogy meg is kell magyarázni a "kölcsönadó" félnek, hogy báttya ez sajna így jött össze. és akkor szintén nem lesznek boldogok.
apropó, ha már így összegyűltünk.
végre elkészült a BGS összefoglaló cikk :
HUN eXtreme OC Team Live OC Show - Budapest Game Show 2009[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Zé_Mester #2073 üzenetére
márpedig egy ilyen rendszer nem 2-3e ft,
asszem pontosan tudom mennyi egy ilyen rendszer nem tudom mi ez a kioktató stílus újabban.
és tegyük mellé azt is hogy csinálsz egy eredményt, de összességében az nem jó semmire, akkor valahogy meg is kell magyarázni a "kölcsönadó" félnek, hogy báttya ez sajna így jött össze. és akkor szintén nem lesznek boldogok
nemtudom én még nem találkoztam ilyen problémával.
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Zé_Mester #2073 üzenetére
szvsz én soha nem voltam a hw kölcsönzés híve, alapból nem tartja az egész oc társadalom (nemzetközileg) elfogatottnak, hogy más hw-ével készült eredményt tegyen valaki fel, abból előbb utóbb csak konfliktus lesz. ebből alakul ki a csapatokon belüli alkatrész vándorlás és eredmények duplikációja ami pedig ban-t von magaután hwbotról. szerintem etikátlan is egy hobbi tevékenységhez tarhálni, ha nincs rá lehetőséged inkább ne csináld, nem kötelező. senki sem mondja, hogy könnyü rendes szponzorációt találni, vagy anyagilag bírni az újabbnál újabb, egyre dráguló hw-eket, de csak akkor töltök fel eredményt sajátomként, ha annak minden alkatrésze engem illet, vagy legalább a csapatot, azzal lehet igazán profi munkát végezni. szerintem.
BGS szerepléshez gratulálok
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
matteo_szg
őstag
válasz subaruwrc #2075 üzenetére
"nemtudom én még nem találkoztam ilyen problémával."
Az a gond, hogy nemcsak ezzel a problémával nem találkoztál, hanem a szponzorált és a szponzorációt biztosító partner közötti problémákkal sem. Baromi egyszerűnek gondolod az egészet, holott közel sem az. Elég, ha csak a gyártókat nézzük, remélem nem gondolod, hogy a nagy tajvani cégek tuningos szeretetszolgálatok, akik minden boldog-boldogtalannak adnak hardvert, hadd cibálják, ha pedig behal, akkor sebaj, itt a következő. Kőkemény reportolás van a központ felé, ki, mit, mikor, hogyan csinál, milyen eredményt ért el, stb. Ha pedig még pre/review-kat is kell csinálni a cuccokért, akkor van aztán tényleges számonkérés.
Egy 7 fordulós versenyhez szükséges gyártói szponzoráció eléréséhez elég nagy ásznak kell lenned, vagy legalábbis hazai és nemzetközi versenyeken is résztvevő valakinek, eredmények rengetegével. Ne csak hazai szinten gondolkodj - bármilyen jófejek is az itthoni gyártói képviseletek -, a tajvani kollégák egy csettintésre elintéznek téged és a korábbi támogatásod, ha nem teljesíted a megbeszélteket. És akkor persze még nem beszéltünk arról, hogy mi mindennel kell odaállni egy gyártó elé, hogy egyáltalán szóba álljanak veled.Ami a Hardverkert illeti, teljesen jól csinálják, hiszen nekik ez óriási reklámot jelent. Ők bevállalják a kockázatot, hogy elbaszod az i7 975 EE-t, rajtuk kívül más tudtommal nincs, aki bevállalná ezt. Ugyanakkor Achill3us érveivel is egyet kell értenem...
Zé_Mester szerintem nem volt kioktató, én viszont talán igen, ami szerintem most egyáltalán nem baj. Picit gondold át a dolgokat, és változtass a hozzáállásodon - konkrétum nélkül, mert pontosan tudod, miről beszélek -, és akkor valóban elindulhatsz azon a bizonyos úton.
jupiiii
-
Overlocker
veterán
válasz Achill3uS #2076 üzenetére
Sajnos, mivel itthon nagyon kevés szponzorációt lehet szerezni, így rá vannak utalva az emberek, hogy nem csak saját cuccaival tolják..a gyártótól szponzorált cucc is a gyártóé, tehát nem saját, amíg azt nem mondják hogy megtarthatod
Én most 1-2 gyártó által szponzorálva vagyok, de érzem ennek a súlyát is. Rendkívül idegesítő, hogy nem sikerül olyan eredményeket elérni amiket szeretnék..és ezért kellemetlenül érzem magam..gondolok itt az F1OC-re..
Remélem lassan sikerül átlendülni a ló túlsó oldalára..
-
Achill3uS
nagyúr
válasz Overlocker #2078 üzenetére
hol írtam, hogy a sajátom? azért fogalmaztam úgy, hogy ne lehessen félreérteni
amit a gyártó/szponzor ad nekem vagy a csapatnak review célokra, benne van a pakliban, hogy extrém tuning célra (is) használja az ember. amiről itt beszélünk, az a magánszemélyektől kölcsönkért, másokkal megosztott alkatrészek, ami már teljesen más lapra tartozik ahogy fent írtam."De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
subaruwrc
félisten
válasz matteo_szg #2077 üzenetére
Az a gond, hogy nemcsak ezzel a problémával nem találkoztál, hanem a szponzorált és a szponzorációt biztosító partner közötti problémákkal sem
azért ha közel millás cuccot nem is pattintottak a kezembe volt már dolgom egy két kölcsön dologgal és pontosan tudom mit jelent nyomás alatt teljesíteni.
a taiwaniakat is volt szerencsém megismerni a gigabyte versenyen, úgyhogy ezen a téren is van némi tapasztalatom.
Zé_Mester szerintem nem volt kioktató
lehetséges hogy neked van igazad bár amennyi időt együtt töltöttem vele nem így ismertem meg. biztos valami baja van velem akkor azt majd megbeszéljük. -
Cadal
őstag
Hi!
Ebben a videóban (1:19-nél) azt látni, hogy az alaplapot egy ásványi olajjal feltöltött edényben működtetik! Van ennek valami oka, vagy csak az ilyenkor használatos gyurmát váltották ki ezzel a megoldással, hogy ne párásodjon az alaplap?
Nem túl gyakori megoldás, vannak esetleg veszélyei -azonkívül, hogy tiszta olaj lesz az alaplap-, vagy miért nem alkalmazzák szélesebb körben . Köszi.
-
Overlocker
veterán
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
válasz Overlocker #2083 üzenetére
csak kár hogy olyan rossz a minősége hogy alig látok valamit
-
Zé_Mester
őstag
válasz Overlocker #2083 üzenetére
hopp egy kékhalál
am valami normális helyen is tesztelhetnének, én nem tom mi ez a disco feeling
-
Overlocker
veterán
jah, nem volt túl jó..:S
Zé Mester: nekem tetszett, kár hogy hang nem volt..:S
ui: Megválok hőn szeretett konfigomtól: Asus Rampage Extreme + E8600 + 2x1GB Kingmax Über ramomtól. Akit érdkel, pü..
Pár adat: A lap garos, ebben mentek 2684Mhz-et a ramok, E8600 tud max 6400Mhz-et illetve 697Fsb, ramok...egyik legjobb ddr3 kit amivel valaha találkoztam..
[ Szerkesztve ]
-
Zsubi
őstag
válasz Overlocker #2086 üzenetére
Ment egy érdeklődő Pü.
-
bzs73
őstag
Hoppá.Nyomtam egy validot.Igaz nem extrém körülmények közt,mert szobába,zárt házba történt,de ha minden igaz, lessz kölcsönbe egy kompi és akkor majd azzal is megnézem ezt az 5ghz-t,és akkor az már tényleg extrém körülmények közt lessz.A fesz a lényeg.
5ghz-valid[ Szerkesztve ]
If a second or you are the first to lose.
-
Zé_Mester
őstag
hipro5-nek lement a redőny
újabb 3DMark03 és Vantage világrekord. -
Zsubi
őstag
válasz Zé_Mester #2093 üzenetére
akkor is igénytelen ha ő a legnagyobb tuningos gyenge kifejezés az hogy "kicsit furcsa" nem kicsit hanem nagyon pont az várná el az ember hogy ha ekkor ász akkor a műhelye is rendbe legyen tartva egy kicsit legalább szerintem ez alap dolog hogy az ember rendet tart maga körül Képek alapján majdnem elhánytam magam a billentyűzete meg a dolgai láttán Ez azért egy kicsit durva, mert oké hogy kupi van de hogy ennyire
-
Laraxior
titán
a nevében is benne van miért olyan a billentyűzet és a monitorcsatlakozó is.... Szerinted neki mennyire lényeges ezeket áttörölgetni,mikor szinte mindennap ezeknek a közelében van?semennyire...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Szatesz
őstag
válasz Laraxior #2095 üzenetére
ÉN nem azért mondom de már régebben is láttam ezeket a cuccokat...De nem lenne a pofámon bör felrakni ilyen képet, ahol ennyire koszvan....Ez én vagyok, lehet van aki máshogy gondolja...Ö meg pláne, hogy ugye sokan felnéznek rá meg elég sokan elolvasgatják a tesztjeit...Nem értem....
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
yolan
őstag
Sziasztok.
Egy e8400-as procinál ha a vtt-t 1.1-re állítottam 1.2-ről, akkor a ref-eket érdemes ehhez utánállítani?
1.1 * 0.625 = 0.6875v a Reference és 1.1 * 0.635 = 0.6985 a Reference2
most a a két érték: 0.76 és 0.80“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
-
subaruwrc
félisten
-
yolan
őstag
tesztelős billem amúgy nekem sem csilivilibb, pudvát arról is lehetne vakarni, de úgylátszik nem ezen múlik az a sok wr meg tudás
“A writer needs a pen, an artist needs a brush, but a filmmaker needs an army.” - Orson Welles
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Amatőr csillagászat
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Autós topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Nem lesz Stalker 2
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Android szakmai topik
- További aktív témák...