- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Mobil flották
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zeratul
addikt
válasz subaruwrc #1955 üzenetére
Praktikusabb mint a AMD tűs megoldása? Láttál már döglött LGA alaplapot USER ERROR miatt? Proci lábat elég nehéz letörni, ha valaki nem fordítva kaplapáccsal rakja be a foglaltba a CPUt. Általában csak elhajlik és vissza kell őket egyengetni. LGA nál egy rossz mozdulat pl proci beleejtése a foglalatba (ami elég gyakori user error) és kuka az alaplap. Ráadásúl az LGA lábak tűszúrásni ponton érintkezik a CPU érintkezőkkel, míg tűs megoldásnál, kétoldalról szalagok fogják közre a lábakat a foglalatban.
[ Szerkesztve ]
-
subaruwrc
félisten
válasz Zeratul #1956 üzenetére
szerintem az. nekem kényelmetlenebb ha a procin vannak a lábak. aki meg beejti a socketbe a procit hát ne is haragudj. azért van az a kis műanyag védőkupak hogy ahogy kiveszem a procit, rárakjam, nem véletlen van nagy piros betükkel ráírva, oké a kontakt valóban nem a legjobb de eddig szerintem nem volt ilyen probléma ezzel a foglalattal és a lotes gyártmányúak elég szépen felfekszenek.
-
Zeratul
addikt
válasz subaruwrc #1957 üzenetére
Nézz meg egy LGA proci hátát ami már használva volt. Pici tűszúrásnyi nyomok láthatók a lábak érintekzése helyén. Na akkora felületen visszi át a delejt, nem csoda hogy extrém terheléskor ívheggesztőként viselkedik. Az LGA tokozás egy irányban volt előrelépés, olcsóbb a proci előállítsa az Intelnek. Felhasználók egy sokkal sérülékenyebb és elektronikusan instabilabb tokozást kaptak hogy az Intel pár centet spóroljon procinként.
[ Szerkesztve ]
-
toyone
őstag
Az hogy most melyik cég foglalata a jó vagy nem jó.. szerintem azt ne itt. A foxconn 1156 os foglalatai most nem viselkednek jól extrém körülmények közt. A lotes-el eddig nincs probléma. Majd javítják a foxconn-ék is a hibát.
Mindenki menekül valamibe | ❄️🗻🍁☀️🌊
-
toyone
őstag
válasz kaoszpapja #1961 üzenetére
Para egy kicsit hogy beég a foglalat az UD3R-edden... az is foxconn-os.
-
toyone
őstag
válasz kaoszpapja #1963 üzenetére
~1.58v-1.62v között jelentkeztek többnyire.
Szerintem bevállalható jéggel, nem túlságosan megfesszelve a max clock vagy valami 3Dmark.
Itt van bőven tapasztalat ezzel kapcsolatban.
Most nekem is ez a gondom hogy bármi amit jelenleg ki tudnék fizetni P55-s lap Foxconn socketes aztán bennem van a para hogy besülhet.Közben még javítanék az #1945. hszm ben. 06.532 az 1M WR a Chat ablakban volt ezután az eredmény után a fentebb említett 6.1s akkor azzal nem tudom mi lett.
[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Innen áthozva.
Kelemenke:
Elég komoly ez az 1.856-os vcore. Ez még v-droppal is 1.8 volt fölött van.
Mivel írtad, hogy vízhűtésben otthon vagy, össze tudnál nekem dobni árban, komponensben egy csak cpu-t hűtő rendszert.Nemigen vagyok jártas a témában. Gondolom kell hozzá egy keringető szivattyú, radiátor, cpu blokk, csövek, hűtőfolyadék. Ezek egyesével milyen árban vannak? Számít ebben a műfajban a márka? Ha igen, melyik az ami jó ár/érték viszonyú?
Természetesen mástól is szívesen veszek véleményeket a témában!
[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
toyone
őstag
válasz aleister #1965 üzenetére
Én a világ minden kincséért sem szeretném senki (lelki) világát lerombolni. De csak hogy tudd, kamuzik. Az általa belinkelt "ezt a teszt közben fotóztuk eredmény" bizony a háttéreben is szereplő nevű tuningos készítette: coolaler.
Ráadásul ha kicsit is megnézed a képet látható az is hogy nem egészen hétköznapi írásjelekkel van feltüntetve pl. a setfsb ikonja vagy az AMD tuningprogija ami a cpu-z felett van. Vajon miért kínai?....
És ha nem hinnél nekem:
Ki álla a 7. helyen...[ Szerkesztve ]
-
aleister
veterán
Igazából nem értem miért jó valakinek, ha ilyeneket kamuzik, nem is igen néztem utána, mert nem feltételezem ezt senkiről.
Kb nem is érdekel a dolog.Ellenben ha tudod a választ, a lenti vízhűtéses kérdésemre szívesen veszem a választ!
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
Brumi˘
addikt
-
Szatesz
őstag
Ezt nevezem..i9 6400mhz 32M
>>> HUN eXtreme OC Team <<<
-
Laraxior
titán
válasz Szatesz #1972 üzenetére
Mikor lesz itthon is kapható a 6 magos intel?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz Zé_Mester #1975 üzenetére
tehát akkor ne várjak rá....
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Zé_Mester
őstag
Udv all.
Nem konkretan ide tartozik, de mashova nem igazan illik.
Subaruwrc-vel kint vagyok Parizsba, Gigabyte P55 konferencian.
Delutanra lesz egy kis verseny, SuperPI 32M es 3DMark01.Lesz online kozvetites, akit erdekel az go ide:
www.overclocking-tv.com
-
nagyúr
válasz Zé_Mester #1981 üzenetére
szép kis ut párizsba
mivel mentetek,és mikor,és meddig lesztek ?jelelnleg most megy a verseny?
én csak léghütéseket látok.melyik asztalnál vagytok ?
[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
nemsokára eredményhirdetés.
kiváncsi vagyok mire jutottak...egyébként elég felhasználóbarát ez a tuningdélután náluk.
léggel dolgoztak.[ Szerkesztve ]
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
toyone
őstag
válasz akoska07 #1983 üzenetére
Ez a Gigabyte által rendezett verseny. Európa minden országából két ember mehetett akik nem csapattársak! A proci 4ghz-n ketyeg mindenkinek. Superpi 32m , 3Dmark01 , és everest benchmark amit tesztelni kell. Azért csak léggel mert itt csak a Tweak-ok számítanak.
-
toyone
őstag
válasz akoska07 #1987 üzenetére
A mostani kép baloldalán helyezkednek el. Az asztal szélénél ál Subaru.
Trükkök, gyorsítani a program lefutását úgy hogy például bizonyos szolgáltatásokat letiltasz a Windowsban, már is gyorsabb.Közben kapom az infókat subarutól: 3Dmark01: 800-1600-1350-n a ment a kari.
[ Szerkesztve ]
-
zuchy
őstag
Eredményhirdetés következik!
PC-STYLE.hu
-
kulerr
őstag
Minderről csak ennyit lehet: Grat nektek és köszönjük...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest