- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz ForRedGlory #41150 üzenetére
Szerintem korrektül járt el, hogy megírta, elhozta. Még közölte is, hogy annyi volt!
Az akció milyenségéért/árukészletért meg ne az legyen már felelős, aki szólt róla.
Úgy tűnik, hamarabb fényképezte és adta az infót a topiknak, minthogy áttúrta volna. Ezzel sincs gond.
Amúgy meg nem mindenkinek húzócím, van akit nem érdekel.[ Szerkesztve ]
-
Silverboy
aktív tag
Szóval, ha tételezzük fel, lefotózza, felteszi, közbe más elviszi az 1db-ot a készletből, akkor is ő lesz a hibás, és miért nem túrta át és db számot mért nem írt? Vagy az belefér a Muprhy törvényébe?
Köszönjük amúgy a megosztást, hazafele benézek egy Legion-ra AC:V megvan.
[ Szerkesztve ]
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
Esku nem ertem mi a gondod, irta hogy 1 valhalla volt ,elhozta. Maradt csomo mas + mas boltokban is lehet ilyen akcio. Ez a "basszunk ki a masikkal" tizes skalan nagyon max 1-et er, mert nyalelvalasztas-karosult lettem.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Anonymus23
veterán
válasz maross #41153 üzenetére
Pedig szerintem egyszerű, hogy mi a "pronlémája".
Azt, hogy azt már elvitte, csak akkor írta be a kolléga, amikor meg lett jegyezve, hogy hűha AC Valhalla 4k-ért az BB.
Szebb lett volna a történet, ha akkor beírja, hogy azon a helyen 1 db Valhalla volt, azt megvette, de ettől ugye még máshol lehet egy halommal, szal jó, hogy látszott, hogy ez is akciós.Szerintem sem akkora dolog ez, hogy ennyi hsz legyen ebből, nem elvárható egy akciót megosztótól, hogy a szabad idejét mindenre kiterjedően átgondolva, és védve magát posztoljon, biztos volt olyan, akinek ez azért jól jött
;) - The Power of the Light Side
-
reelc
veterán
Nemrég kérdezte valaki a Myst játékokat.
Nem tudom vett-e, most a Humbléban van egy bundle.Humble Myst & More Bundle
Ha jól látom a tavaly megjelenten kívül mind benne van, ahhoz csak egy kupon.[ Szerkesztve ]
-
Silverboy
aktív tag
válasz Anonymusxx #41160 üzenetére
Azt nem tudom kitenni a polcra
„Nem lehet csak úgy hiperűrsebességre váltani. Ha nincsenek pontos koordinátáink, a végén még nekimegyünk egy bolygónak vagy egy szupernóvának! Aztán akkor jóccakát!”
-
sto1911
veterán
Új mélypontra süllyedt az amúgy sem túl magas ph színvonal.
-
KisApám
addikt
1. Lefényképeztem gyorsan, hogy lássátok mizu. MÁR SAJNÁLOM.
2. Átnéztem mi van benne, amit tetszett meg is vettem.
3. Láttam, hogy nincs belőle több.
4. Visszanéztem ide pár perc múlva, hogy beírjam (az előzőeket olvasva SEMMI ÉRTELME NEM VOLT, mert utána indult a "Basztatás" - kivéve akitől nem, és érti mizu ezen írás nélkül is), hogy amit vettem, a Valhalla, 1 db volt, nincs több.
5. Ennyi részemről. Legközelebb menjen aki akar, és ha netán megvettem azt utolsó darabot abból a választékból, nem írom be - azaz nem lesz csesztetés.[ Szerkesztve ]
̿ ̿ ̿ ̿ ̿'\̵͇̿̿\з=( ͡ °_̯͡° )=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿ ̿ ̿ ̿ ... ... Memento Mori
-
Solymi81
aktív tag
válasz KisApám #41168 üzenetére
Nincs ezzel szerintem semmi probléma, maximum legközelebb a vigyázol a megfogalmazással, hogy az érzékenyebbeknek ne okozz problémát.
Legalább látszik, hogy milyen szintű játékokat lehet kifogni, HA szerencséd van.
Meg ez inkább az AC-ért szól, hisz ránézve így a fényképre van ott több más komoly értékű játék is. -
5w40
csendes tag
Hagyjuk mar ezt az erzekenyezos szoveget.
Normalisabb, moralisan fejlettebb orszagokban ilyen gratulalnak a jo vetelnek es egyutt orulnek a sikeres vasarlasnak.
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
Peetey91
senior tag
Az eredeti post után 12 perccel írta, hogy elvitte az utolsó Valhallát. Kíváncsi vagyok, hogy a siránkozók közül hányan kaptak fel egyből kabátot, hogy rohanjanak Valhalláért…
Kész kabaré ami itt megy, legközelebb egy “köszi, hogy betetted, kár, hogy lemaradtam róla” szerintem bőven elég lesz[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Peetey91 #41173 üzenetére
Az eredeti posztban lett volna a helye, és még csak nem is magától írta le, hanem mert szóvá lett téve, hogy jó vétel. A hiba megtörtént, lezárhattuk volna úgy is hamarabb, hogy szimplán ír egy bocsit és nem azzal folytatjuk, hogy "de hát elvihette volna más is".
Holnap országszerte 10 fok várható. Ebből 2 Budapesten, 1 Győrött, 2 Miskolcon...
-
Golden9
addikt
#Akció
Overcooked! 2 Gourmet Edition -80%
42.59€8.59€ HL GOG'
Hozzávalók
32 dkg rizs
7 dl víz (szükség szerint)
2 ek olívaolaj
1 kávéskanál só (vagy ételízesítő)
0.5 közepes fej vöröshagyma (vagy póréhagyma)Elkészítés
Kimérünk - ahogyan Anyukám tanította, "ahányan leszünk, annyiszor laza két maréknyi" - rizst, ez személyenként kb. 8-10dkg. Átmossuk több alkalommal, amíg a víz tisztán leöblíthető róla. Ezt a műveletet eleve egy mérőedényben végzem el, így pontosan látom, mennyi rizst készítek, és ehhez viszonyítom a szükséges - a rizshez számított dupla mennyiségű vizet.(Csak nem elfelejteni rápislantani, hogy mennyi rizs is volt, mielőtt a serpenyőbe öntjük!)
Egy nagyobb serpenyőben, ill. wokban felhevítjük az olajat, és hozzáadjuk a lecsepegtetett rizst. Magasabb hőfokon kevergetve, "fehéredésig" pirítjuk, amikor már a színe opálossá válik, és a szemek kezdenek összetapadni.
Felöntjük a rizs mennyiségéhez viszonyított dupla mennyiségű vízzel, ízesítjük sóval, és beledobjuk a hagymát v. póréhagymát, egészben. Egyszer átkeverjük,majd fedő alatt alacsony hőfokon, kb. 15-20 percig hagyjuk főni. (Közben nem emeljük fel a fedőt, nem keverjük meg!)
A 15 perc elteltével óvatosan ránézünk. Ha már nem látunk "vízbuborékokat", csak nedves gőzt felszállni, akkor elzárjuk, és visszatéve a fedőt még legalább 30 percig pihenni hagyjuk.
A pihenőidő elteltével már tálalható is, tálalás előtt a vele főtt hagymát kidobjuk belőle.
"[ Szeretkezve ]
-
sto1911
veterán
Én igazából készíttetem volna vele egy teljes listát és ott is tartottam volna, míg a ph topikja meg nem veszi amit akar, és ellenőrzés nélkül elzavartattam volna vele a többi vásárlót.
És még neki kell elnézést kérnie, hát meg a fszt.Így írjon be nektek is bármit az ember.
Komolyan mondom ennyi nyomorultat még nem láttam itt egyszerre.
-
Golden9
addikt
#Akció
Iris.Fall -80%
12,49€2,49€ HL Steam[ Szeretkezve ]
-
TheNewDawn
addikt
Szomorú, hogy ilyenek mennek, mikor most tényleg iszonyat jó akciók vannak mindenhol. Bevallom őszintén, ma pl terveztem bedobni ide az általam legjobbnak vélt Epic akciókat kuponnal, de picit elkedvetlenített hogy a 100 off között úgyis elveszne
[ Szerkesztve ]
-
sto1911
veterán
válasz TheNewDawn #41181 üzenetére
Pedig jöhetne, mert én már kétszer átnéztem, de nem raktam semmit kosárba.
-
Anonymusxx
senior tag
Én is nézelődtem de semmit se találtam.. kíváncsi vagyok hogy mit ajánlasz
-
Anonymus23
veterán
Dying Light 2 van most valahol akciósan? ITAD-on csak Epic és HB van 60 EUR.
Az Epic elég jól váltja az EUR-t, de sajna a kupon nem alkalmazható rá.
Mivel a kupon 02.27-ig él, ez meg ugye kijön 4-én, vajon a megjelenés után lehet használni rá a kupont? Vagy van náluk valami időkorlát, ameddig nem lehet új játékokra érvényesíteni?
Van ilyen jellegű kuponhasználatról valakinek tapasztalata?[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Nem azt mondom, hogy az év vétele, de szerintem már elfelejtette mindenki a Myst bundlét a sok off miatt, amit úgy 25 hsszel korábban írtam.
Ha már mindenki úgy érzi, hogy eléggé meg lett hurcolva az a szerencsétlen, aki akciót mert beírni ide, visszatérhetnénk a topik témához?
Vagy még pörögni kell rajta és csinál valaki egy tutorialt, mi a helyes eljárás abban az esetben?A Sunset Overdrive megint 4,99 Steamen.
Azt látom, hogy elég beteg, de jó játék?A Halo: The Master Chief Collection Steamen HL 15,99
OK, tudom van az a Gamepass dolog, de nyilván nem mindenki foglalkozik vele.
[ Szerkesztve ]
-
Solymi81
aktív tag
válasz sto1911 #41178 üzenetére
Igazából meg kellett volna vennie az egész készletet, hogy nekünk jó legyen
Sőt, azt se írta, hogy melyik üzlet...
#41171 Mr.Csizmás: Így-így, pont az Anno-t néztem meg ott figyelt egy Civ és még a fene tudja mi, csak hát ugye AC megy most.Amúgy azért is jók az ilyenek, mert lehet menni megnézni a környékbeli üzleteket h mi van.
Karácsonykor pl. a Tescoban árulták jó olcsón a (fizikai) kirakósokat, meg is lepődtem. -
reelc
veterán
válasz TheNewDawn #41190 üzenetére
Persze, köszi.
Nem élek az MS Store-ral, ahogy a Passal sem. Lehet más is van így vele.
Mondjuk ennyiért még én sem venném meg, csak feltűnt, mert a múltkor még 20 EUR volt Steamen.
Hiszek neked, lehet hiba miatt, a gg.deals is HL-nek írja, abból indultam ki.[ Szerkesztve ]
-
Joccc07
addikt
válasz Anonymus23 #41185 üzenetére
Kupon csak pre order esetén nem alkalmazható. Ha már megjelent a játék akkor minden további nélkül.
>Gar taldin ni jaonyc; gar sa buir, ori’wadaasla<
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymus23 #41193 üzenetére
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Anonymus23
veterán
válasz Mr.Csizmás #41194 üzenetére
Hmm, ez sem rossz. 18.780 kiszállítva...
Ajándék csuklópánt és TEKINTET
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Anonymus23 #41195 üzenetére
mondjuk a késedelmes szállításért kapott korábbi kuponnal és boltba besétálva szürke ár alatt megvan
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Anonymus23
veterán
válasz Mr.Csizmás #41196 üzenetére
Szürkét (vagy lehet az már fekete, mostanában nem vettem ilyen helyekről játékot, így nem vagyok naprakész a listával) láttam most 35,5 EUR-ért is (Steam kulcs), az olyan 12700 Ft környéke, de nem kísérleteznék ha nem sokkal többért van hivatalos, eddig nálam az Epic 16900-as kuponos ára a nyerő.
-
eami
veterán
válasz Mr.Csizmás #41194 üzenetére
elég no brainer ha érdekel a játék.
-
5w40
csendes tag
válasz Anonymus23 #41195 üzenetére
DVD játékos fordítás!
Bármilyen kérdésre, amelyeket felteszünk magunknak az életben, az összes választ megtaláljuk, ha mélyen magunkba nézünk.
-
MaddeNNNN
őstag
valaki áldozna pénzt a FIFA22 PC kiadására, Fanaticalon 21,59€, feliratkozol hírlevélre -5% kupon így majdnem HL 20,51€ (jelenleg 7352 Ft.-)
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik
Aktuális játékdealek gyűjtőhelyei:
● Isthereanydeal