- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Szabályok:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Golden9
addikt
[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
#Akció
Total Annihilation -85%
4,99€0,74€ HL Steam.Valaki meg tudná mondani, hogy miért van ez a játék a kívánságlistámon?
Szerk.:
És most látom, hogy már megvan belőle a GOG-on ingyen osztogatott Total Annihilation: Commander Pack verzió.
[ Szerkesztve ]
[ Szeretkezve ]
-
Egon
nagyúr
Massive Assault -85%
9.99€1.49€ Steam.
Nem tudom hogy HL-e, de ennyiért behúztam. Rajta volt a kívánságlistámon, anno sokat játszottam vele, szerettem.
A folytatás is ennyi.[ Szerkesztve ]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
-
Master of Orion Collector's Edition - 4.49 EUR
- Master of Orion 1
- Master of Orion 2
- Master of Orion 3Egyébként külön, minden rész is le van árazva.
Master of Orion: Revenge of Antares Race Pack - 0.98 EUR
Ez a 3. részhez kiegészítő.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nggabi
félisten
sziasztok,
egy steames Marvel's Guardians of the Galaxy-t cserélnék Call of Duty Vanguard-ra. Ezt hol lehet megtenni? köszi
"szenyor dzsíííí"
-
L3zl13
nagyúr
Kingdom Come: Deliverance free DLC Steamen [link]
Aki hülye, haljon meg!
-
Golden9
addikt
-
envagyok
veterán
Sziasztok,
Érdekelne milyen autóversenyes, és fps játék lenne, ami gyorsan, kliens nélkül telepíthető, és ingyenes, illetve ha több van, melyik a legjobb grafikájú.
Ismerős fiának rakok össze pc-t, és jó lenne valami instant indítható, hadd örüljön a kölök.
-
Golden9
addikt
-
wjbhbdux
veterán
válasz envagyok #41362 üzenetére
A legtöbb ingyenes játék valamilyen fiókhoz vagy klienshez van kötve, mert ugye az ingyenességért cserébe árulnak mikrotranzakciókat benne.
ingyenes autós pl Trackmania - ubisoft, Rocket League - epic
TPS/FPS pl. Fortnite - epic, Warzone -battlenet, Steamen: Apex Legends, PUBG , CSGO , Halo Infinite, Destiny2, Warframeezek ugye mind multiplayer vagy coop játékok, single player nem nagyon van ingyen.
Ha előfizetnek a PC game passra, ami az EA Play előfizetést is tartalmazza, akkor hirtelen kibővül az autós választék egy rakat Forza, Need for Speed, Dirt stb játékkal, konkrét elképzelés nélkül ez jó választás lehet amíg rájön hogy mivel szeret játszani. + több száz játék minden műfajból. Első hónap 300ft aztán 3000.
[ Szerkesztve ]
/s
-
Samus
addikt
válasz envagyok #41362 üzenetére
Én is a Microsoft féle GamePass-t javaslom, próbára a 300 forintos teljesen jó egy hónapig (néha ki lehet fogni 1+2 hónapos akciót is ugyanennyiért), bármit csapathat, ami bejön neki. Az előfizetés pedig behúzható utána 19k/12 hónap áron (vagy ha épp van 300 forintos ajánlatod az előfizetésedre, akkor 17k), ez, tekintve a játékkínálatot, igencsak megéri. Főként, hogy egy rakat új játék (nagyobb AAA címek is) már megjelenés napján elérhető (egy nagy hátránya van, hogy a külső magyarítások nagy része nem megy az MS Store címekkel).
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
envagyok
veterán
Jó csak nem tudok/akarok klienst regisztrálni, nem én fogom használni a gépet.
Más kérdés:
Van egy másik ismerős, megkért segítsek a Terminator Resistance mielőbbi legolcsóbb beszerzésében.
Az allkeyshop.com a hrk-t dobta ki, aki nem elég hogy paypalra még hirtelen valamo fee-t dobott rá, fel is függesztette a tranzakciót (miután a paypal is elindította, és a számlámon is rajt volt) hogy küldjék már szelfit, a személyimmel, a dátumés hrk felirattal.
Nem vagyok bohóc, sem hülye, hogy szürkezónás oldalaknak küldözgessel fotót magamról és a személyimről.
Ez mióta van így?Illetve van ötlet, hol lehet megvenni a terminator resistance játékot a legolcsóbban, ahol nem akadékoskodnak?
-
-
MaddeNNNN
őstag
Fanatical Project Cars GoTY Edition 1409 Ft.-
To protect the sheep you gotta catch the wolf. And it takes a wolf to catch a wolf.
-
Jimbo75
tag
válasz TheNewDawn #41371 üzenetére
Nem tudom, én ugyan nem játszottam vele, de Steamen nagyon pozitív az értékelése, akkora hulladék azért csak nem lehet, ahogy te lefested
[ Szerkesztve ]
-
Anonymusxx
senior tag
válasz TheNewDawn #41378 üzenetére
A metacriticet ne nézd, ott valamiért gyenge pontszámok vannak a legtöbb játéknak...
-
wjbhbdux
veterán
válasz envagyok #41381 üzenetére
szürkék szúrópróbaszerűen csinálják ezt, cdkeysnél is előfordul. Kinguin asszem adott valami kupon kódot is utána a kellemetlenségért. ha kitakarod a számokat a kártyákon akkor olyan nagy baj nem lehet belőle, nekik úgy is jó. Blizzard supportnak meg vágatlanul kell ha intézel valamit aztán lehet felveszik a nevedben a hiteleket az egyesült arab emírségekben, hát ezzel jár az olcsó gaming.
[ Szerkesztve ]
/s
-
nepszter1
addikt
Xcom 2 collection [link] HL 6.30€
[ Szerkesztve ]
-
Misi 007
Közösségépítő
Resident Evil 3 $9.99 Talán az eddigi legjobb áron!
-
Źşë'
addikt
Steamen free feb 16ig a Dear Esther Landmark Edition
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Marci79
senior tag
válasz TheNewDawn #41386 üzenetére
Ps1-en is gyorsan ki lehetett pörgetni anno.
"Pont mint a "propaganda". Ez egy varázsszó lett, amit akkor mond valaki mikor nem tetszik neki amit hall mert kognitiv disszonanciat okoz, kimondja a P betűs szót és addig ismétli amíg megszűnik a frusztrációja."
-
Golden9
addikt
#Akció
Kingdom Come: Deliverance - Royal Edition -75%
39.99€9.99€ HL Fanatical[ Szeretkezve ]
-
Golden9
addikt
válasz TheNewDawn #41390 üzenetére
Hol, mikor volt annyiért? Én mindenhol 9,99-es háel árat látok.
[ Szeretkezve ]
-
TheNewDawn
addikt
-
csuvicsuva
addikt
válasz TheNewDawn #41392 üzenetére
Na de várj, akkor lényegében nem volt HL, mert abban nem volt benne az alapjáték. Viszont az úgy igazi ritkaság volt, hiszen tudjuk, hogy a kiadók nem arról híresek, hogy a Season Passokat, meg DLC pakkokat rommá akciózzák.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
TheNewDawn
addikt
válasz csuvicsuva #41393 üzenetére
Jaja abban nem, de az még ingyenes volt:) viszont ha kuponnal nézzük, akkor amúgy meg szerintem még olcsóbb is volt, nemrég tért véget a kuponos akció, szerintem ott volt már 2000 Ft alatt is a Royal Edition :) mindegy is. Nem akarok offolni, meg abszolút nem is volt rossz szándékú/ koteledes az alapkomment se, csak tényleg úgy pontos, hogy Steamre nem volt még olcsóbb. Kuponokat ugye nem tudja kezelni az isthereanydeal.
-
csuvicsuva
addikt
válasz TheNewDawn #41394 üzenetére
Természetes, ahogy az én válaszom sem volt az. Viszont erről az akcióról teljesen lemaradtam (bár valószínűleg akkor sem éltem volna vele ), főleg, hogy kupon nélkül került annyiba.
"Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #41395 üzenetére
Érdemes követni az epic gamest, mert hetente adnak valamit ingyen és a karácsonyi szezonban kb. 2 hétig naponta adnak valamit. Tavaly nagyobb címek a prey és a tomb raider trilógia voltak. Persze előfordul hogy valami másodjára kerül be a az ingyen osztogatott tartalmak közé, de hát annyi baj legyen.
[ Szerkesztve ]
-
KISDUCK
addikt
válasz csuvicsuva #41398 üzenetére
Á szó!
Ne is mond... Én is bevásároltam pár játékot az elmúlt 1-2 hónapban, de minek. Tavaly felraktam a preyt, kipróbáltam még másnap és mondom ez tetszik ezt végig nyomom és azóta se indítottam el újra. -
ayo
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
● Ingyenes vagy akciós szoftverek
● Bestbuy játékok
● Bundle topik
● Steam topik
● Steam Trade topik
● GamePod #akciófigyelő
● Teljes verziós, ingyenes MOBIL játékok és alkalmazások
● Eredeti játékok OFF topik
● IndieGala groupbuy topik