- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz grizlisandor #135500 üzenetére
Semmit, lapátolja ki a kínai Tencent otthonról a pénzt, ehhez pedig az Epic Store tökéletes.
-
Dilikutya
félisten
válasz grizlisandor #135500 üzenetére
Az új UT-t lelőtték, nem?
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
reelc
veterán
válasz Dilikutya #135503 üzenetére
De, lelőtték pár éve, a Fortnite miatt, abban van a pénz.
2018 decemberében lett hivatalos.
Most találtam, "magyarázkodás" 8 hónap múlva.Az UT2004-et majdnem minden évben előveszem 1 kis időre, botok ellen. Marad ez, már beletörődtem.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz reelc #135504 üzenetére
Anno a 2003-2004 demóját sokat nyomtam botokkal még lemezmellékletről. Azóta megvan mind, de egyszer se voltak elindítva.
Más: bár a Steam nem írja, de állítólag ma kapható utoljára a Grand Theft Auto 3/Vice City/San Andreas, utána lekerül, és már csak a felújított verziók lesznek elérhetőek, jutányos, mindössze 70-80€-ért, platformtól függően.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Dilikutya
félisten
válasz gyimger #135507 üzenetére
Ilyen áron én biztos nem vagyok kíváncsi, ha csak modern felbontást kapnak. Főleg, mert pl. 1920x1080-at támogatnak is, a Vice City biztosan, mert azt az előbb el is indítottam.
-
FunPro
őstag
Le kéne állnom a fölösleges szutykok impulzív vásárlásával, úgy sincs időm játszani.
Megint böngésztem a kedvenc orosz oldalamat, erre látom, fent van a nemrég megjelent Nickelodeon All-Star Brawl. Szeretem az ilyen brawl játékokat, meg a Nickelodeon-t. Gondoltam ránézek a régió korlátra. Csodák-csodájára csak egy nyamvadt csomagja van a játéknak steam-en.
Ami azért meglepő, mert egy 50 eurós játéknál ilyen nem szokott előfordulni. Pláne úgy, hogy az orosz oldalon egyből akciósan jelent meg, 750 rubelért, ami 8,96 euró.
Viszont valaki gyorsan rájött, hogy itt biza elcsesztek valamit, mert amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan ment. De úgy konkrétan az oldalról.
Van egy másik sápolószszopatós orosz oldal, ahol még fent volt akciósan. Onnan megvettem, durván 9,3 euróért.
Most kíváncsi vagyok, hogy visszavonják-e a kulcsot.
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #135509 üzenetére
Én úgy tudom, hogy a telefonos változata valamelyiknek helyből unreales volt már...
Ha így van, akkor én nem sok jóra számítanék a mostanit illetően...//közben meg itt nem említik az Unreal Engine-t a mobil verzióknál...
https://gta.fandom.com/wiki/Mobile_and_PC_Differences[ Szerkesztve ]
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
Dilikutya
félisten
A csak régi konzolokra megjelent Liberty City Stories-t és vice City Stories-t is kihozhatnák modern platformokra.
-
i2k
őstag
És mi a vélemény az "új" Anniversary Editionről... a Skyrim-et illetően?
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
Így kell nyomtatni a pénzt: GTA: The Trilogy – Definitive Edition will cost $70, physical versions coming December – report
-
i2k
őstag
válasz l.skywalker #135516 üzenetére
Provokatív akartam lenni - tekintettel a rókabőr jellegre
-
i2k
őstag
válasz l.skywalker #135519 üzenetére
Bocsi, akkor nálam siklott el a dolog
-
_drk
addikt
Mondjuk hiába mondanám, hogy kéne egy új UT, valószínű nyomnék pár kört és ott is hagynám.
Meg első körben ki se adnék érte 20 ezret. Másodszor annyira nem multizok már, főleg ez a PVP maga a rák!
De valami kalandosabb FPS jó lenne. Bioshock vagy HL3.
Olyan kéne ami egy kicsit több mint csak a fedezékes, meg hardcoreba lövünk mindenkit. -
Dilikutya
félisten
Nézegetem, mik kerülnek fel az ismert kölcsönző oldalakon a gamepassba, hát valami elképesztő mennyiségű digitális szemét keletkezik. Én csak azt nem értem, ki az, aki akár csak egy perc energiát is beleöl, hogy az ilyen 1-2€-s, valóban trágya játékokhoz törést készítsen?
-
FunPro
őstag
-
gyimger
őstag
Más is kapott a GOG-tól password reset emailt vagy csak az én fiókomra pályázott valaki?
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
válasz 2thletme2day #135532 üzenetére
Köszi a tippet! Eddig ezt az egy tünetet észleltem. Mindenképp utánanézek, köszönöm!
Nálam emlékeztetőt kért, elvileg nem jutottak be.[ Szerkesztve ]
"The day is done, time has come. You battled hard, the war is won. You did your worst, you tried your best. Now it's time to rest. Now it's time to rest."
-
gyimger
őstag
Megjött a felújított GTA játékok gépigénye:
Minimum requirements:
- Intel Core i5-2700K / AMD FX-6300
- Nvidia GeForce GTX 760 2GB / AMD Radeon R9 280 3GB
- 8 GB RAM
- 45 GB Storage Space
- Windows 10Recommended system specs:
- Intel Core i7-6600K / AMD Ryzen 5 2600
- Nvidia GeForce GTX 970 4GB / AMD Radeon RX 570 4GB
- 16 GB RAM
- 45 GB Storage Space
- Windows 10[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz grizlisandor #135537 üzenetére
VC stílusa engem sokkal jobban megfogott, függetlenül attól, hogy a SA a sokkal nagyobb, szebb és jobb játék. Csak valahogy ez a gettó bandázás nekem nem igazán jött be benne.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
FunPro
őstag
válasz TheNewDawn #135540 üzenetére
Tesztelik hány birka van a tengerben.
(Rengeteg )
I'll try my best, and that's the best anyone can do.
-
KubanitoS
veterán
válasz TheNewDawn #135540 üzenetére
Hol látod az árat?
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
i2k
őstag
válasz KubanitoS #135542 üzenetére
https://www.cashify.in/news/grand-theft-auto-the-trilogy-definitive-edition-price-leaked
"As per the Base.com listing, the upcoming GTA Trilogy Remastered will be priced at USD $70 for the PS5 and Xbox Series X/S. On the other hand, it will be priced at $60 USD for the PS4, Nintendo Switch and Xbox One."
-
cyberkind
félisten
válasz KubanitoS #135544 üzenetére
Úgy beszélsz erről a PC-s árról, mintha oly nehéz volna kitalálni egy ME Legendary után. A másik meg sokkal jobb dolog, hogy már rég elmúltak azok az idők, amikor a kiadók "szemérmesek" voltak, nem kell félni egy percig se, hogy ha ők legalább 60 bármit akarnak ezért kérni PC-n, akkor minimum annyi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Ez 3 játék amivel "dolgoztak", "szebb" is lesz.
Itt inkább a fanok, akiknek kimaradt, akik azóta léptek a célpont.
Megkapja a marketing kampányt, azaz középpontba kerülnek és pereg is a della.
Ráadásul annyira nem jön ki mostanában rendes AAA játék, hogy tere is van. Főleg ilyen GTA klónokkal nem nagyon próbálkoznak. Watcg Dogs meg Sleeping Dogs volt talán?
Meg biztos látták a Maffia sikerét. -
gyimger
őstag
válasz TheNewDawn #135548 üzenetére
A grafikának nagy szerepe lesz az ár megítélésében. Egy Saints Row 3 szintű "felújítás" közel sem ér 60 eurót, de hatot se. A gépigényről olvasott cikkekben valahol GTA 5-höz hasonló irányítást ígértek.
-
cskamacska
addikt
válasz reelc #135546 üzenetére
"ezekben nincs mikrotranzakció"
Ezt hol nyilatkozták?
más
Twitter @SpacePirate_io
"Community: A few minutes ago, we were notified that @Steam will be kicking *all blockchain games* off the platform, including Age of Rust, because NFTs have value. Behind the scenes, we've had good communication and have been upfront with Steam. #blockchaingames #NFT""We chose to be upfront about blockchain gaming & NFTs. As a result, we finally lost the battle with Steam. While I'm disappointed for Age of Rust being removed, the point is more to the fact that Blockchain games as whole are going to be removed. This is setback for all.
Steam's point of view is that items have value and they don't allow items that can have real-world value on their platform. While I respect their choice, I fundamentally believe that NFTs and blockchain games are the future. It's why I started this journey with all of you.
At this point, we will put our energy back into gamedev, creating more NFTs, & empowering the community than try to fight Steam alone. We will continue to publish our @madewithunity game elsewhere. We are moving forward, we ❤ NFTs, we ❤ @enjin, and ❤ our community. Onward!"
Első ránézésre egy tucat játék próbált kitűnni mindenféle aktuális buzzword begyömöszölésével, csak nem tudták ez mivel jár
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Okos Otthon / Smart Home
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Asszociációs játék. :)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Robotporszívók
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok