Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    válasz arty #107704 üzenetére

    Bírta bírta 4 évvel később, megfelelő butítással (mármint grafra) és sok-sok tanulással a programozóknak, mert ez a széria nem arra készült, csak mint leírtam ez nem úgy jött össze, aztán a 2-nél és 3-nál mindent megváltoztattak, hogy úgy mondjam konzolosították ezeket, hogy könnyen játszható legyen.

    Ez több kérdésre is válasz. :D

    Persze, hogy ezt egyszerűbb volt megoldani és mindez csak azért lett mert nem vitték a játékot, persze anno gép se volt olyan ami vitte normálisan és még nem is 1080p-ről beszélünk, így részben maguknak köszönjék mert szép volt nagyon de ekkora gépigénnyel nem volt buli játszani, még ha a sztori is átlagosan jó volt, a többi részre nem is emlékszem, csakhogy a 3 nagyon szép volt. :D

    Gta-t úgy bírja, hogy azt elsősorban arra fejlesztik, ez nagyon meg is látszott a 360-as Gta 5-nél, erre ez a válasz. ;)

    Majd linkelek egy videót amiben egy magyar fejlesztő elmondja a saját véleményét (nemcsak erről), hogy nem minden a framerate még ha itt csak az meg a grafika aztán a többi le van szarva. :DDD

    Amúgy TE/TI akik a grafikát annyira szeretik megtudtok nézni és élvezni egy régi filmet amiben ha van CGI már elavult szar lett és a vak is látja, hogy szar?
    Vagy éppen ha nincs CGI csak makettozás van ami már béna szar?
    :)

    Én simán, sőt, utálom a mai filmek nagy részét.

    (#107705) tomsolo
    Nem értem miért írod ezt, hisz szép volt a játék meg benne volt az 1-ből a sziget, ennek elégnek kellett lennie. :DD

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák