- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomsolo
addikt
válasz Dilikutya #108450 üzenetére
Ez nem tűnik olyan nehéznek, inkább csak melósnak - a Robin Hood jut róla eszembe. Mondjuk a Commandosok se voltak olyan nehezek, talán azt a pályát leszámítva ahol időre kellett kinyirni egy tábornokot.(már nem emlékszem melyik részben volt, de ott sokat sírtam).
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
tupacamaru
veterán
válasz tomsolo #108451 üzenetére
Nekem nagy kedvencem a Commandos sorozat. Igaz hogy elég nehéz, de végig változatosak a küldetések benne. A Robin Hood kb. az 1/3-ig élvezetes, után már alig hoz valamit.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Mr.Csizmás
titán
válasz tupacamaru #108452 üzenetére
Dishonored első része, csináld meg a lopakodós achikat mondjuk elit, vagy mestergyilkos nehézségen.
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
kriszpontaz
veterán
válasz FollowTheORI #108455 üzenetére
Köszi az infót!
-
nagyúr
-
tomsolo
addikt
válasz tupacamaru #108452 üzenetére
A Robin Hoodot csak azért hoztam fel, mert ott is elég sokat lehet/kell öldökölni mint itt. Ez a Shadow Tactic is ilyen melósabbnak tűnik mint taktikusnak, de maga az alap azért hasonló ami jó.
-
válasz FollowTheORI #108457 üzenetére
Meg a tobbi blackfriday.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #108453 üzenetére
Dehogy az, illetve nem is tudnám máshoz amit a Ubisoft magának köszönhet olyan plakátokkal meg reklámmal, hogy Los Santos-ban már bőven elég volt pár hónap, most Chicago jön meg blabla, de közbe kiderül, hogy egy lyukas hangszóró érdekesebb néha mint a WD.
---------------
Annyira jól megy az Amd-nek, hogy valahogy a Watch Dogs 2 is NV-s cím lett.
-
i2k
őstag
válasz tomsolo #108448 üzenetére
Baromi jónak néz ki - demót nem szedtem még le.
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
tomsolo
addikt
Én leszedtem, 10 perc után letöröltem, hogy ezt releasekor berántom.
Lehet angol felirattal japán szinkronnal is tolni, eszméletlen feelinges. Sokat kell majd kattingatni, az akadályoknál meg pontosan - pl. hogy ugorj/mássz fel ide.
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
OFF kérdés: ha szeretem a fantasy RPG-ket, DA: Inq-et megéri beszerezni? Főleg most egy GOTY-t így Black Friday miatt?
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
cskamacska
addikt
válasz maross #108459 üzenetére
A 36 dolláros Gears of War 4, és 39 dolláros Forza 3-on kívül nem látom hova bújtak a hivatkozott Hot Games tömegei. De a Gears 4 is határeset.
"Because you're accessing sensitive info, you need to verify your password"
Persze bejelentkezés nélkül még azt sem lehet megnézni, hogy mit is árulnak jópénzé.
De milyen jó is, hogy csak nyamvadt 30 tétel van amit a MS Store lapnak kezelnie kell, mert egyébként akkora fostenger lenne, mint az Origin Black Friday oldala.
Oldalsó harmadot továbbra is lefoglalja a bolti navigációs menü / keresősáv / beléptető gomb, felül hatalmas ikonos webshop kosár, maradék kis termék ablakban is a találatok 3 oszlopba vannak nyomorítva a kategória szűrők miatt. Originért felelős mánágerek biztos sokat gürcöltek, hogy szarabb legyen a boltjuk, mint 5 éve volt.
cyberkind: Ugyan régi, de vótmá?
I found a vagina in Watch Dogs 2 and Sony suspended me
A kérdéses NSFW kép amiért kickbant kapott a jóember pedig ez vala.Jim F Sterling Son a megmondhatója, a punci rossz, értem?
Annyira jól megy az Amd-nek, hogy valahogy a Watch Dogs 2 is NV-s cím lett
Ennek örülni kell?
Gameworks ugye nem más, mint egy rakat (vélhetően erősen nVidia optimalizált) előre elkészített library különböző effektek és funkciók játékokba ültetéséhez, amivel a fejlesztők időt és energiát spórolhatnak meg ahhoz képest, hogy maguk fejlesztenék le mind. Ez marha jól jön konzolról portolásnál, mikor időt és pénzt akarnak megspórolni(emiatt a Ubisoft is használja már kezdetektől), de macerás is, mert ha nem működik úgy ahogy akarják, főleg, ha lelassítja az egész játékot, akkor nincs mit tenni, konzerv az egész, nem lehet belepiszkálni, eszik, nem eszik, nem kapnak mást.
Szóval most annak örülünk, hogy tosznak Ubisofték a rendes és drága portra, ezért inkább ingyé darabokból összelegózzák?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
cyberkind
félisten
válasz cskamacska #108465 üzenetére
Személy szerint csak annak örülök, hogy megint nem az jött be amit itt a PH-n a szagértők vizionáltak, ahogy a DX12-vel se meg úgy kb már semmivel se, na ennek nagyon tudok örülni. Egyébként meg le lett írva, hogy elvileg mindkét cég segített a DX12 portolásban (hurrá, megint jön a minőség), de amúgy elolvashatnád azokat amiket írok ide mert szó volt a PH-s cikkekről illetve házigazdáról is aki szerint (a Store-os Quantum Break, igen a Store-os jó minőségű PC port) csak Amd meg DX12 meg blabla a jó a Pc-nek, ja de a legfontosabb a jósgömb ami szerint a csúcs Amd kártya az 1070/80 ellen ősszel jön, lassan december van de lópöcs sincsen és így megy ez a végtelenbe és tovább, ez úgy válasz mindenre.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #108472 üzenetére
Venni kell 1080-ast 320+ ezeré' és örömködni... meg hallgatni (nehogy minél többen fogják a fejüket, mitn a családunk), hogy ennyit elvertünk egy konzum termékre 52 FPS-ért 4K-ban...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
i2k
őstag
válasz cyberkind #108474 üzenetére
Látom, nem ment át... inkább nem is tépem tovább a húrokat... még a végén ide is téved egy üldözési mániás modi...
-
ayo
veterán
Kedves i2k és egyéb tagok!
Többször is jeleztem, hogy ne ON topikba offoljatok és nem csak ebben a témában, hanem úgy általában mindig megvannak azok a tagok akik nem képesek ezt felfogni.
A szürke boltokról pár éve mindenki azt mondta, hogy ne legyen ON téma, nem ma találtam ki. Ahogy ON-ban is jeleztem, itt meg lehetne beszélni a többi taggal is nyugodtan, hogy ki mit szeretne és döntsetek.
Köszönöm.
http://jateknaplo.blog.hu
-
i2k
őstag
Egy pillanatig megfordult a fejemben, hogy javasoljam esetleges megfontolás tárgyául azt, hogy mindenki kapjon 3 hónap bant, aki leírja a szürke oldalak egyikének / összesnek a nevét bárhol a fórumban, de végül letettem róla...
...hiszen, mégis csak szólás szabadság van, vagy mifene...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
micafighter
nagyúr
válasz Kareszovics #108464 üzenetére
Mindenképpen Bár szerintem ugy kerek a történet ha az első kettő részt is végigjátszottad. BTW az első lett a leg hangulatosabb szerintem a nagy kiegészitőjével együtt, a 2 az lejebb esett minőségben de azért elmegy, az inquisition az viszont szintén jó lett Az inq-ba 100+ órát tettem eddig, és közel se vagyok a végéhez Van pár jó mod hozzá, én leginkább azt használtam amivel a tárgyak kinézetét meg tudtam változtatni, igy a gear-em ugy nézett ki ahogy én akartam
-
Csapoati
nagyúr
Nem hiszem el, hogy állandóan csak egymás marása meg a sértődés megy.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
nonsen5e
addikt
TIS-100 a humble-ből nagyon korrekt "játék".
Aki nem nézte, egy nagyon leegyszerűsített Assemblyben kell egyre nehezebb feladatokat megoldani.
Végre "szórakozásból" is programozhatok.D4: hunPH, nonsense#2596
-
Źşë'
addikt
még ha csak az lenne kitárgyalva... de semmivel sem különb sajnos az ON topik ettől a topiktól, ill. a párbeszédek nem az hogy mindennaposak, hanem minden órásak/percesek... láttam már többször szóltál az végett, hogy "legyetek szívesek befejezni az offot", de úgy néz ki túl nagy kérés ez - egy szimpla mondat amit szükségszerűnek érez sokszor a gazdája, annyira szükségtelen, felesleges, az a topik is olyan mint egy csetszoba...
ez a téma szem tabu egyes embereknél (nem tudnak, és nem is akarnak ez ellen tenni ahogy te is írtad), itt is ez ment, a végén meg jött a burkolt személyeskedés, és egymásra mutogatás, lehurrogás... már szinte a kezdetek óta követem azt a topikot is, tény és való ott is ez megy mint ami itt ment... zavarni zavaró, de hát ha nem képesek az emberek elfogadni egyesek kérését, célravezetőbb és egyszerűbb dolgok végett, jobb az átláthatatlanság...
én úgy érzem ami korrekt lenne egy off kommentben az az hogy legyen benne legalább egy besbuy link... ez mentesítené az alól a gazdáját hogy offoljon, az összes többi olyan hszt kigyomlálnám
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
arty
veterán
válasz cskamacska #108465 üzenetére
(FH3 9200 a szingapúri ms sztórból ...)
"ugyanitt hazájából elüldözött nigériai herceg aranybányájának tulajdonjogát megtestesítő NFT jegyezhető."
-
duvi
nagyúr
-
Źşë'
addikt
válasz tomsolo #108489 üzenetére
jah, egyből jön az ellenőrzés mi, valahogy már vártam
sajnos eddig a szinti jut el mindig a téma, kb mint a politikában, jön az ellenzék, és keresi a fogást
de közös megoldás sose születik, pedig közös a beszélt nyelv[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
ZsZso
Közösségépítő
@i2k
Imy, tudod, hogy tisztellek, szeretlek (hetero módon!), de nem értem, hogy amellett, hogy időről-időre hasonló problémákkal kell megküzdened az SG -s házigazda szerepkörödben, hogy lehetsz ennyire cinikus ebben a témában. Téged pont ilyen támadások szoktak érni és pont úgy intézed mint Ayo (szépen, konzekvensen).@Źşë'
Lehet nem olvastad a legutóbb erről kialakuló (maximális kulturált) vitát, de ott az volt a végszó, hogy Ayo enged némi OFFot, csak nem engedi elharapózni a sztorit. Úgy néz ki, hogy ollie -tól se kell már félni, hogy teljesíti hónapokkal ezelőtti igéretét és bezárja a topikot, úgyhogy ez valószínűleg így fog maradni még egy jó ideig. Ez lett a közös megegyezés. Törődjünk bele, fogadjuk el. (Direkt nem írom le a véleményem, hogy ezzel ne gerjesszek újabb kommenteket)
Ayo egyébként jól láthatóan OFF-ra teszi a nem oda illő hozzászólásokat (extrém esetben törli is azokat), csak hát annyira nehéz dolga van mint egy prosztatamegnagyobodással kezelt páciensnél ha széllel szemben kell vizelnie.@tomsolo
Nem feltétlen lehet ezért bántani (bár gondolom, hogy ez inkább trollkodás level 3 volt ). Számomra logikusnak tűnik az a levezetés is, hogy ha látná értelmét, hogy posztoljon, akkor sűrűbben tenné. Amúgy meg csak elveszik a hozzászólástengerben - minek koptassa a billentyűzetet. Ezért is lehetne persze ostorozni, de akkor beleesünk a "ha sapka van rajta az a baj, ha nincs akkor az" esetbe .A fenti sületlenséghalmot pedig a feledhetetlen Uhrin Benedek bácsi 'koncértjén' (Tesco parkoló) fejembe vésődött -mindenen dal végén elhangzó - pár szóval zárnám: "Puszi mindenkinek!"
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
tomsolo
addikt
Hát pedig a sok offra az on a legjobb gyógyszer, nem pedig az itteni akadémiai székfoglalók.
Ayo meg nyugodtan törölje az ottani szürkeboltos ajánlatokat - meg a többi offot-, hiszen hiába vannak jó dealek ha egyszer kockázatosak: ezt egyébként kb. az ideírók összesége már rég elfogadta, nem tudom mit kell lamentálni ezen.
Egyébként az alapötlet az a része imho abszolút nem működik, hogy ez a topik annak a topiknak a beszélgetős része - talán mert ayo csak törölni, szinezni tud hszt, nem pedig áthelyezni ide(gondolom a RIOT nem is támogat ilyet) - szóval nàlam ez a két topik külön világ: van a BASIC topik, pár bundli ajánlattal, moderációval(ez az ON), meg van ADVANKED topik, mindenféle érdekességekkel, kuriózummal(Crytek meg mindenféle deallel, játékajánlókkal.
-
i2k
őstag
" Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma)"
Vagy már itt sem szabad leírni semmit? Szólj, és egyúttal írd is le, hogy mit szabad...
-
ayo
veterán
a tegnapira még visszatérve:
Szerintem rendben van az, hogy valaki nem fogad el valamit, vagy akár személyesen elem van vaj, mert a-val kezdődik a nevem és yo-val végződik. Ez tökre rendben van.
Az viszont már kevésbé, hogy egy régi tag, aki pontosan képben van elkezd hőbörögni és ahelyett, hogy gondolkozna, csak OFF rage-re használja az ON topikot.
más:
(#108494) ZsZso hsz-ben pedig ott egy jó példa, hogy gondja volt pár embernek bizonyos dolgokkal és meg tudtuk beszélni normálisan értelmesen.
A másik, hogy ha lehetne hsz-t átdobni, akkor szerintem istenkirály rendszer lenne az egész. Ezt támogatnám ezerrel én is.
(#108497) i2k: szerinted, hogy érthettem?
[ Szerkesztve ]
-
i2k
őstag
válasz ZsZso #108494 üzenetére
Ha olvastál (mielőtt modink törölt ott mindent), akkor tudod, hogy:
* OFF-tag volt
* egyetlen hozzászólás után le is álltam a VGA-offolással, mert tudom, hogy itt, ezen a fórumon a modik milyenek...Itt pedig: " Eredeti játékok OFF topik (kiemelt téma) " --- továbbra sem értem, hogy egy OFF-topikban miért nem szabad arról írni, hogy teszem azt tegnap leszállt egy 'zufó a Fehár Ház tetejére... képpel és videóval...
...vagy hogy Józsi néni tegnap böfizett egyet.
OFF... akarom mondani: UFF.A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
ayo
veterán
ok leírom, mert látom nem akarod megérteni a szavamat:
ami nem egyenlő azzal hogy tele OFFolsz egy topikot. ezen lépj tovább, de kezdem azt hinni hogy csak unatkozol.
Azért írtam ide, mert az ON topikban OFFoltál, tehát nem itt történt az egész, hanem az ON topikban, ahol megkértelek, hogy ne oda írj ilyeneket és ez nem 1x történt meg, mert azt se akartad megérteni, ahogy ezt se.
Utána felháborodtál és arra írtam, hogy OK, de az nem egyenlő azzal, hogy egy topikot (téma még mindig az ON topik, mert ott történt a dolog, ott kellett az OFF-okat törölnöm és szólnom, hogy ne ide és nem máshol) tele OFF-olsz.
Ha bajom egyedül az amit fentebb is írtam, viszont ha továbbra se akarsz megérteni csak sértődni, akkor nagyon nem tudok mit kezdeni a dologgal
És csak hogy tiszta legyen: itt nyugodtan írhatsz bármiről, ezért is jelzem néha, hogy irány az OFF
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest