- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz cyberkind #108149 üzenetére
Hát nekem azért hiánycikk ez a fajta ember, szerinte mindenki hülye csak ő helikopter. Ha meg jó napja van akkor egyébként segítőkész.
Alapjaiban nem lehet egy hülyegyerek csak kissé alpári a stílusa, szerintem politikus vagy Trumpista.Mondjuk ha kiderül miért került ban-ra írjátok már meg akár privátban is
Lackki: emiatt nem hiszem hogy banánt kapna
[ Szerkesztve ]
-
Lackki
őstag
válasz szallasi007 #108151 üzenetére
"te a fenyőfát is dec 25én veszed mi? " Ez a nagy baj ,hogy a trendeket követitek. mert valami hülye meghalt rég annak áldozzátotok azokat a napokat.
ez azé... még nekem is aki csak úgy kerül kapcsolatban a vallással hogy az alattam lakó öreglány üvölteti minden reggel a szent misét
Privátot hamarabb észreveszem
-
i2k
őstag
válasz Lackki #108153 üzenetére
Ezek szerint, én is bant kapok, ha leírom, hogy
* bár meg vagyok, húgommal együtt keresztelve
* szüleim keresztények (voltak, már csak apám él)
* jártam hittanra, templomba is városokban, szülőfalumban is, közösségben is voltam
de:
- nem vagyok jó véleménnyel 'zegyházakról alle zusammen
- a papok, apácák léte és viselkedése, a templomok létjogosultsága számomra megindokolhatatlan...
és:
+ úgy hiszem, hogy a vallás ennél sokkal inkább magánügynek, semmint tömeges egy irányba húzásnak kellene lennie...A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
-
szami777
addikt
Azért a között, amit és ahogy Crytek mondott ("mert valami hülye meghalt rég"...).és te mondtál, elég nagy különbség van.
Én jelen esetben a másik oldalt képviselem, meg vagyok keresztelve, nem a
" rádión is misét hallgatok" kategória vagyok, de nem azért járok fel a fórumra, hogy ilyen fröcsögéseket olvassak, ilyet nem lehet egy közösségi fórumon írni. Mindenkinek lehet mindenről véleménye, élje úgy az életét, ahogy jónak látja, de nem kell ilyen megjegyzésekkel flamelni. Részemről ennyit a témáról.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
bullseye
addikt
Amúgy hova tűntek a hivatalos bejelentések az ilyesmikről? meg anélkül honnan tudja valaki?
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
tomsolo
addikt
Uplay: tom.solo | Steam: tomsolo | Hivatásos zsákbamacska-nyerészkedő
-
Dilikutya
félisten
válasz micafighter #108062 üzenetére
Most akkor mi van a GTA5-tel? Van, aki azt írja, remek port, a ph-s tesztekben szörnyen optimalizáltnak tartják.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
-
Źşë'
addikt
válasz tomsolo #108148 üzenetére
'103-112ig ki lett törölve, lehet e között volt még valami - erről én is lemaradtam, gondolom a vallási mondat döntötte ki a bilit, én azért nem raktam volna pihenőre, mert tényleg nem úgy ment a diskurzus mint bizonyos esetekben személyeskedéssel stb... lényegében általánosított, így nem veheti senki se magára személyesen a jelzőket
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Dilikutya
félisten
válasz csaba951 #108163 üzenetére
Lesz majd VGA jövőre, az IGP az elmúlt 3 évben remekül kiszolgált, újabb játékokhoz nem elég, de ritkán érzek késztetést, hogy de jó lenne valamit a 2016-os felhozatalból kipróbálni. Utóbbi két évből a GTA5, a Far Cry 4 és a Primal ilyen. És ezek még játszhatóak is, igaz, messze nem high beállításokkal.
Tulajdonképpen meg is érné mostani alapárukon akcióban venni, idén szerintem egy játékot se vettem, kicsit elszaladt a Steam könyvtáram, azok sincsenek befejezve, úgy meg nem sok értelme van költeni. Nem úgy vagyok, mint Crytek, hogy minden szabadidőmet arra szánom, hogy minden pluszegysor ingyenesre jöjjön ki, de játszani meg már ne tudjak.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
cskamacska
addikt
válasz szami777 #108137 üzenetére
Azért sajnálom, hogy crytek countertrollkodásba fordult a dolog, és ez lett a vége. Tudjuk milyen crytek, de azért csak ettették és cukkolták, nem érdemelte meg a tempbant, inkább zárták volna a topikot egy napra.
más
Azt viszont a nemzetközi konzolparasztság nevében is kikérem magamnak, hogy ilyen kattintásvadász bóvli mélybulvárt linkelsz. The Last of Us Remastered: rosszabbul fut PlayStation 4 Prón
A PlayStation 4 Pro viszonylag erős hardvere nem képes tartani folyamatos 60 képkocka/másodperces sebességet, míg a standard PlayStation 4 igen. Ez részben azért van így, mert amíg az eredeti konzolon a program „csak” 1080p-ben fut, addig a Pro gépeken a 60 FPS opció esetén, a játék 1800p felbontásban játszható, ami miatt olykor 50-55 FPS-re esik a játék sebessége. Ezen az sem javít, ha 1080p-re állítjuk a játékot, mivel az 1080p-ben megjelenített képet is 1800p-ben rendereli a játék, így az erőforrásigény változatlan marad, ahogy a sebesség is.
Ha 3200x1800-ból fHD-ba alakít, az elég erős downsample AA-t jelent jobb képminőséggel, és így is hozza az 50-55-60FPS-t. Most komolyan amiatt gyenge a PS4 Pro, mert majdnem 4k magasságában nem hozza a sziklaszilárd 60FPS-t egy rá nem optimalizált játéknál?
[ Szerkesztve ]
"Para mis amigos todo, para mis enemigos la ley"
-
Źşë'
addikt
azért hwaprón csak megjelent a dirt3 complete, persze pénzért, de csere is játszik
"17db aktiválatlan Dirt 3: Complete Edition Steam kód eladó.
Csere is érdekel más játékra. ""Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
-
cyberkind
félisten
válasz micafighter #108169 üzenetére
Így nagy hirtelen ezt találtam.
Eddig se nagyon izgatott illetve hittem el amit a házigazda létére írt, de ezután még akkor se ha piros hó esne.
Egyébként ilyenekkel van tele a vs, október-novemberi csúcs Amd kártyamegjelenést írt, ez lenne a Vega, ebből is minden, azaz a semmi látszik megvalósulni, de persze ez már a sokadik ilyen jósgömbös felvonás ami nem jött össze.
DX12 is szerinte nagyon állat de tényleg rengeteg ilyen van.Szóval ezért érnek a PH-s cikkek kb semmit finoman megfogalmazva.
Emlékszem arra a cikkre amiben írta, hogy mennyire királyak meg erősek az új konzolok, biztos ezért jött idén a PS4 Pro és ezért jön jövőre a Skorpió, nevetséges az egész.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz echterion #108172 üzenetére
Senki nem tudja, hogy miért ment pihenőre, egyáltalán nem biztos, hogy a vallási hsz-ek miatt. Nem látunk bele a Miért moderáltunk topikba (én se), így felesleges találgatni. A háta mögött meg amúgy sem illik szerintem kibeszélni, még ha nekem is megvan a véleményem pár dolga miatt. Szerintem hagyjuk a témát, a részletek úgysem lesznek szerintem publikusak.
Live-Die-Respawn
-
eami
veterán
ha már ennyire foglalkoztat mindenkit, hogy miért került pihenőre crytek, esetleg az adott modi kifejthetné (gondolom erre jár, hacsak nem jelentés alapján intézkedett egy épp szabad moderátor) hogy mi volt a probléma. Ha más nem tanulság végett, nehogy ebben az off topikban újra előforduljon ilyesmi
[ Szerkesztve ]
-
Hunbeast87
senior tag
válasz cyberkind #108176 üzenetére
Nálam elég rendesen kiverte a biztosítékot a karácsonnyal kapcsolatos kijelentése.
Ettől függetlenül normális módon leírtam azt, hogy mit gondolok róla aztán kinyomtam a böngészőt, ennyire egyszerű a dolog. Nem érek rá egész nap PH-zni, a játékok nem fogják végigjátszani magukat.
Amúgy én is azt tartom nagyon valószínűnek, hogy amiatt jelentették.(#108178) cyberkind: Mindenki más és más, nekem az a mondat sok volt. Minden máson maximum röhögök vagy mosolygok én is, a játékiparral kapcsolatosan szerintem csaj sajátos a véleménye és ennyi. Ilyen emberek is kellenek.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
cyberkind
félisten
válasz Hunbeast87 #108177 üzenetére
Engem semmi se zavart mert tőle nem érdekel nem sok minden amit ő ír, csak röhögtem egy jót.
Kellenek, kellenek, csak én elég sok topikban találkozok ilyen helikopterekkel, úgyhogy nekem nem hiányzik annyira.
[ Szerkesztve ]
-
eami
veterán
válasz Hunbeast87 #108177 üzenetére
mit ahogy írtad is mennyire keverte a témákat, így min lehet kiakadni? esetleg elmagyarázod neki hogy miről van szó. nem feltétlen mindenki up to date.
-
törölt tag
Négy és fél óra múlva véget ér az őszi vásár a Gog-on .
( túléltem , nem vettem semmit . )
[ Szerkesztve ]
-
ZsZso
Közösségépítő
Nem szóltam eddig bele, de nekem spec nem tetszett ami itt ment: Crytek VS everybody.
Ő olyan amilyen. Más mint mi. A baj az, hogy ha belenézel a topikba, akkor látod, hogy szinte napi rendszerességgel húzogatja valaki a bajszát és erre sokszor egy büdös szót nem ír. De ha igen, kb. akkor is sejtjük, hogy mennyire fogja kesztyűs kézzel a klaviatúrát. Ha nem szálltak volna rá és valaki nem vette volna zokon egy vagy két posztját akkor még mindig itt lenne, hiszen elég jól kiszámítható mire miket (és milyen stílusban) szokott írni. Aki jobban ismeri az tudhatja jól: kizárt, hogy bárkit direkt, szánt szándékkal bántani akart volna. Csak nem törődik a szavai súlyával, élével.
Másfelől a modiknak biztos a tökük ki van már vele, így ment megint a levesbe (csoda, hogy nem végleges bant kapott). Megértem azt is, hogy vannak tagok, akik nem akarják elfogadni őt és ez így is van jól. Ahogy az elején is írtam: mind mások vagyunk.
Nekem személy szerint hiányozni fog innen minden bajával / bájával együtt mert színesítette és segítette a közösséget.
#108184: Bocsi, nem fogok tovább foglalkozni az üggyel, csak ezt az 1 posztot szántam neki. Tényleg ne haragudj emiatt!
[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz #79621120 #108180 üzenetére
Ingyen játékhoz most nem is lehetett összeszedni elég XP -t, ugye? Mindent megcsináltam asszem és csak
46004700 XP jött össze . Mondjuk nem mintha 1% -nál nagyobb esély lenne arra, hogy valaha játszok vele, de a hörcsögöm azt hitte kap kaját .[ Szerkesztve ]
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
SityiSXT
őstag
-
csaba951
veterán
válasz #79621120 #108180 üzenetére
18 éven felülieknek!
Nekem egy Lula: The Sexy Empire lett. Megvolt megjelenéskor kalóz verzióban, most meg eredetiben. Nem mintha azóta bármikor elővettem volna!
Vicces kép.[ Szerkesztve ]
-
Źşë'
addikt
válasz echterion #108172 üzenetére
az igazat megvallva én elsiklottam afelett a mondata felett, mikor valaki (már nem tudom ki, de hadd ne keressem vissza) előhozta azt a mondatot, csak akkor értelmeztem - azért szó mi szó durva mondat volt, és nem csodálom ha valakinek bántotta a lelki világát, egyébként én is kíváncsi lennék hogy miért kapott 3 hónap felfüggesztettet, ilyenkor be szokták írni a modik ha valakit moderálnak...
ha te leírod az egy dolog, meg az is egy dolog hogy hogy fogalmazol, meg mit írsz tartalmilag
//am volt egy ilyen topik, de most nézem megszűnt :/
[ Szerkesztve ]
"Nem abban van az élet mértéke, hogy mekkorát tud kérdezni az ész, hanem abban, hogy milyen nagyot tud felelni a szív."
-
Bluerainbow
Közösségépítő
Én mondjuk eléggé felhúztam magam rajta , de nem én szóltam a modiknak. Sokkal érzékenyebb vagyok az ilyesmire mióta édesanyám meghalt .
Most hogy nézem a hozzászólásomat , látom hogy mire én irtam , már valaki beirta hogy bannolták.[ Szerkesztve ]
Tájak fotók emlékek - https://www.facebook.com/2barangolo
-
BoneDragon
veterán
Végre megint pihenőre ment, akkor is róla szól ez az egész topic...
-
válasz Bluerainbow #108190 üzenetére
Hat igen, neha elegge betalal, de ahogy zszso irta, nem tudja felmerni a szavai élét. Havi fizut ra mernék tenni hogy ezt mar diagnosztizalni lehetne nala. Nem vedeni akarom, csak annyit mondok hogy aki tudja hagyja figyelmen kivul az eros reszet, teljesen folosleges komolyan venni.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
echterion
nagyúr
válasz maross #108192 üzenetére
Egyszerűen csak nem érdekli túlzottan mások róla alkotott véleménye. Ezt meg nehezen tolerálja egy közösség, ezért nem szerencsés ezt ilyen nyiltan felvállalni, mert előbb-utóbb a közösség ellene fordul. Én sajnálom, mert üde szinfoltja a fórumnak, csak nem kéne állandóan hülyeségekkel szekálni. Sajnos sokan csinálták ezt vele, pedig szerintem nem érdemelte meg.
Mindegy most már, ez van.(#108188) Źşë': Hát igen, ha tekinettel akar lenni az ember másokra, akkor meggondolja, hogy hogy fogalmazza meg a véleményét.
[ Szerkesztve ]
-
Dilikutya
félisten
válasz Bluerainbow #108141 üzenetére
Ez a naptár dolog érdekes kijelentés. Egyrészt igaza van, az ember ne akkor szeressen másokat, amikor az oda van írva a naptárba, másrészt valahol sajnálni való, hogy nincs mit ünnepelnie.
Persze nem egyformán állunk az ünnephez, a vallási része nekem semmit sem ér, közismerten elutasítok minden vallást. Mindenki abban hisz, amiben akar, nem kell ahhoz intézmény, az egyházakat semmire se tartom, az csak egy pénznyelő, és feudális maradvány. A karácsonyban nekem az ér sokat, hogy mindenhol szabadságolások vannak, így az ünnepekkel együtt majdnem két hétig pihenés van, és együtt lehetek családdal, barátokkal. Az ajándékozósdi így felnőtt fejjel kissé értelmetlennek tűnik nekem. Amire szüksége van az embernek, azt jobb esetben megveszi akkor, amikor kell, fölösleges dolgokra meg fölösleges költeni. Nincs még gyerekem, a karácsonyi költségvetést jelenleg értelmesebbnek látom sült kacsába invesztálni, mert arra viszont az év minden napján szükség van.
Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
Źşë'
addikt
válasz Dilikutya #108194 üzenetére
"Egyrészt igaza van, az ember ne akkor szeressen másokat, amikor az oda van írva a naptárba"
az ünnep jelentésén tényleg nincs mit kitárgyalni, de azt azért szögezzük le, a karácsony nem véletlen a szeretet ünnepe, ha szeretsz valakit akkor törődsz vele (persze nem csak akkor) - sajnos a társadalom hozza magával ezt ami most is tapasztalható, pl watch dogs2-t is ez miatt szeretjük felületesek lettek az emberek (belső értékek háttérbe szorultak, a külső pedig előtérbe és hasonló e-péló dolgok), pont ez az hogy saját magunk döntjük el hogy azok legyenek... szóval saját magán múlik mindenkinél hogy hogy áll a dolgokhoz, hogyan állunk egymáshoz, mivé leszünk, ha nem is hisz a legtöbb ember valamiféle vallásban, egy biztos mindnél (legalábbis sztem), az hogy jót cselekedj épp aktuális, aki esetleg nem látta volna a Christmas Carol-t, Charles Dickens novellája alapján még filmként is megvalósították már párszor, de a 2009-es egy jópofa animációs film, nekem nagyon tetszett, ill. a film változatai szintén, Bill Murry féle változat is emlékezetes - Scrooged - Szellemes karácsony (1988)
-
Agyzuzo
addikt
válasz ZsZso #108182 üzenetére
Engem sose zavart, van egy egyedi stílusa de ezen én inkább vigyorogni, mintsem kiakadni szoktam.
Elfért itt a "napi Krájtek" rovat szerintem. Kissé aspergeres a srác, de ártalmatlan, a group buy-os ügyködése meg abszolút rendes dolog, fillérekért teszi szívességet sokaknak. Nekem ez sose fájt.
A vallásos téma se értem miért tabu, nálam semmi nem lenne tabu, de itt a modik érzékenységi mutatója elég hamar kileng - bár ez szerintem már képmutatás sokszor. Meg mitől félünk, jön a fekete ótó oszt elviszi aki gondolatbűnöz?Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
maddionmax
senior tag
Engem kevésbé zavart, mint más önjelölt helyi hősök, akik osztogatnak és megdicsőülnek, azonban a magyar nyelvtannal naponta közelharcot vívnak.
-
i2k
őstag
"a karácsony nem véletlen a szeretet ünnepe"
Kijavítom neked: a karácsony nem véletlen a szeretet mesterségesen kreált ünnepe - ami valójában a jótékonykodásról szólt kezdetben. Hint...
A világ játékosai meg minden szarra ráugranak - perverz/katasztrófa kíváncsiságból, elfogultságból, vagy csak a puszta "csillogóan új tehát kell" elv mentén, miközben 80+%-ban mindenkinek 100 - 2000 végigjátszatlan játéka van minden platformon.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
- BIOS frissítés
- Milyen notebookot vegyek?
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest