Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz rexsimus #8431 üzenetére

    Ha nem vagy profi, az baj. Az igazi ostobaságokat csakis a profik tudják elkövetni. ;) Viszont egy újabb remek ötlettel álltál elő, a szakosodás. Az ember nem lehet a rengetegféle elhalálozások teljes spektrumán egyformán jártas.
    Mindazonáltal az aszteroidákat a jelenlétemben többé ne emlegessen senki, mert ráküldöm az LHS Camorra-t
    Pár nappal ezelőtt akkora mellénnyel dicsekedtem el a CZ-s teljesítményemmel, hogy az még a New York-i Szabadságszobron is lötyögött volna(mellesleg három és fél nap alatt 711 db csupa nagy hajó, és 17,4 Mihály combat bond az tényleg nem hangzik rosszul), majd viccesen hozzá tettem, hogy "aztán persze ha összegyűjtöttem a pénzt, akkor megyek, és azonnal elszórakozom az egészet egy aszteroidán"
    És így is lett...
    Ismerősöm kutyusát pesztrálgattam, miközben igen gazdag betakarítást végeztem egy RES-nél. Jöttek a kuncsaftok szép sorban. Épp egy Clipperből operáltam ki a PP-t, amikor a kutyus nekilát lepakolni egy-két DVD-t a polcról, mert szerinte sokkal logikusabb lenne ezeket a szőnyegen tárolni(egy esetleges szétrágásnál is így esik jobban kézre, akarom mondani fogra) Nos, a kutyát sikerült megfogni, a hajót nem. Egy újabb lenyomat egy újabb aszteroidán(9,8 milla biztosítás+nem is tudom, mennyi bounty). Ha ez így megy tovább, akkor minden RES-ező kollégára az én hajóm plakátja fog visszaköszönni.De a lelkére is kötöm a környezetemnek, hogy ha mégegyszer, csak egyetlenegyszer is meglátnak egy RES közelében ólálkodni, azonnal áramtalanítsák nemhogy a gépet, de a kerületet is(úgyhogy ha hirtelen sötét lesz, akkor bocs, én voltam) :W

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák