Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz Htibimor #6768 üzenetére

    Szia!

    - A leírtak alapján úgy gondolom, hogy egy kicsit olvasnod kéne még a játék kezelésével kapcsolatban. Ajánlom figyelmedbe az EDHU Tutorial cikkeit.
    - Egy hajó hatótávját alapvetően az FSD és az aktuális súlya határozza meg. Az Addernek alapból nagyobb az ugrótávja, mint a Vipernek. Ezért történhetett meg, hogy Adderrel elugrottál egy rendszerbe, ahol lecserélted a hajódat egy Viperre, amivel már nem tudtál visszamenni, mert kisebb volt az alap ugrótávolsága. Természetesen ezen lehet változtatni, ha jobb modulokat veszünk az alapkiépítés helyett. Azt is vedd figyelembe, hogy melyik hajót mire lehet/érdemes használni. Az Adder egy teherhajó, ami szállításra, bányászatra való. Ellenben a Viper egy vadászgép, ami kimondottan harcra lett tervezve.
    - A visszalépés Sidewinderre nem fogja megoldani a problémáidat, ha nem tudod, hogy keress pénzt és mire kell figyelni, hogy nem büntessenek meg. Ezért is érdemes olvasgatni a fórumot és a Téma összefoglalóban ajánlott cikkeket, tutorialokat. Természetesen ha valamire nem találsz választ, akkor szívesen segítünk :K

Új hozzászólás Aktív témák