Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Attila 1984 #42312 üzenetére

    Ha supercruise-ban vagy, lelassítasz teljesen, és megnyomod a 0 -t, azzal hozod elő az FSS Scannert (Full Spectrum System Scanner). Ha még nem discovery scannelted be a rendszert (alias 'honking', mert olyan, mint ha dudálnál egyet :DDD), akkor írja, hogy mivel indíthatod a scannelést. Ezután írja, hogy hány jelforrás van a rendszerben(2) és ebből mennyi az égitest (1)- a jelforrások között az A és D-vel tudsz 'hangolni' (ezt látod a 4-es számmal megjelölve). Jobb oldalt alul látod, hogy itt a gázóriásokra van hangolva.
    Egérrel körbenézel a rendszerben (3), amire rá vagy hangolva, azt teli karikának látod, ami kicsit out-of-tune, az szaggatott karika, ami nagyon messze van a sávon, arra a jelre max nyilak mutatnak. Ráhangolsz, rákattintasz, ezzel bescannelted az adott égitestet.
    Ha izgalmas (pl Water World, Earth Like World, vagy bármi ami terraformálható), érdemes detailed surface scannert is használni.

    Ezen az oldalon tervezhetsz magadnak utat, merre érdemes menni scannelgetni, hogy milliókat kaszálj (meg gyűljön az explorer rank). Beírod hol vagy most, kiválasztasz valami helyet párszáz fényévnyire, aztán uccu neki! Jó jumprange hasznos ha van. Legalább 35-40 Ly. (Ehhez engineering muszáj lesz).

    Más. Építettem egy mining Pythont, kevesebb mint egy óra alatt gyűlt egy teli cargo LTD. Gondolkoztam az Anacondán, de még a Corvetten is (Cuttert nem húztam ki, T9-em egyszer volt, never again), de úgy voltam vele, hogy egyszerre egy óránál többet úgy sem lesz kedvem bányászni :DD

Új hozzászólás Aktív témák