Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Borote

    addikt

    válasz Attila 1984 #42293 üzenetére

    Pontosan, ezért kérdeztem, hogy mire szeretné használni. Player ellen prismatic shieldben kell gondolkozni (folyamatosan jön az áldás, amúgy sem tud a pajzs töltődni, úgyhogy inkább minél tovább bírja), NPC-k ellen általában szokott lenni szünet a két dara között, ezért a bi-weave shield viszonylag sokat tud regenerálni (meg ha le is lövik, medium hajó esetén még van esély, hogy visszatöltsön).
    Thargoid vadászat megint más, ott medium hajóig mindenképp bi-weave (gyakorlatilag temporary hp-ként funkcionál), nagy hajókat viszont lehet prismaticra húzni és shield tankolni (elég erős a pajzs, hogy bírja a thargoid támadását).

    Thargoid durrantással (legalábbis ha interceptorra szeretnél vadászni), érdemes kicsit várni még, mert elég összetett dolog. Ott a Krait-re 3 db Guardian railgun és 2 remote release flak az ajánlott. Pajzsokat tekintve nem kell semmi resistance a Thargoidok abszolút sebzést tolnak. A scoutokat sebzik a normál fegyverek (1/3-t), az interceptort kizárólag az AX és Guardian cuccok sebzik (minden másra 99,99%-os ellenállásuk van).

Új hozzászólás Aktív témák