Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • duvi

    nagyúr

    válasz wollnerd #34496 üzenetére

    Ha még nem ismered a fegyvereket és hatékonyságukat, akkor ajánlom, hogy először szerezz tapasztalatot mielőtt éles helyzetben használod egy Anacondán. Először is nincs olyan fegyver ami magától "1-2 lövéstől is elküldhetem a p*csába... ". Igaz, hogy a turret fegyverek automata lövegek, de ezekhez is szükség van a pilóta tudására. Meg kell tanulni a harci manőverezést (thrusterek, boost, hátramenet és fao együttes használata), ami legalább annyira fontos, mint a jól kiválasztott és tuningolt fegyverzet.

    "Tényleg igaz, az hogy a Confict Zone-okban bármilyen következmény nélkül ki lőhetem az ott lévő hajókat?" Igen, igaz :K Beugrasz egy CZ-be és kiválasztod a két harcoló fél közül a támogatni kívánt frakciót. Innentől tele lesz piros és zöld célpontokkal a radarod, ami mutatja, hogy ki az ellenség és ki a barát. Az itt összelőtt boundot kifizetik a rendszer állomásain, már ha időközben nem lövik ki a hajódat. Tuning és főleg tapasztalat nélkül nem ajánlom, hogy beugorj egy Anacondával, mert nagyon sokba kerül a biztosítás!

    Vegyél egy olcsóbb hajót, szereld fel combatra (akár egy Cobrát) és azzal gyakoroljál. Másik lehetőség a kissé kihalt CQC Arena. Ott mindenféle kockázat és veszteség nélkül gyakorolhatod a harcot.

    Küld el a szállítós Anaconda fittedet fegyverek nélkül és összeállítjuk neked a szükséges fegyverzetet, hogy meg tudd védeni magadat. Persze lehet full turret fegyverzet, de ezeknek mindig kisebb a sebzésük, mint a gimball és fix társainak. Másrészt ezek a legdrágábbak, ezért növelik a biztosítási díjadat is. Harmadrészt huge hp-ra (4-es modulméret), nem létezik turret weapon. Max 3-as modulok vannak.

Új hozzászólás Aktív témák