Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wollnerd

    aktív tag

    Most próbáltam meg még egyszer az AL-ba BL-rel bemenni és most sikerült a baphomet kollégának a tippje alapján. Ráadásul egy nagy hibát követtem el hogy a kiengedett landig gear-ral próbáltam bemenni (és kimenni).... :W A DiamondBack-kal a nagy sebességgel való haladás miatt mindig a bejárat előtt szoktam kiengedni a geart fékezésként. (A nagy sebességgel valóban alig scannelnek be.) és a felszálláskor csak a kijárat után szoktam behúzni... Hát akkor most ezzel a nagy hajóval fordítva kell. (Köszi a linket a hajó méretekről is, láttam hogy épp ez a hajó a legnagyobb(?) a játékban. :) )
    Sőt, nincs is jelenleg pajzs sem a hajón. (mert a kiszemelt osztályú pajzs nincs azon az állomáson.) De akkor most visszarakom ami van és így keresem hozzá a tervezett modulokat a Naprendszerben. (így terveztem) Egyelőre felrakom a docking computert is, úgyis ki tudom kapcsolni a 4-es panelen bármikor gyakorlásnak. :)

    PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház

Új hozzászólás Aktív témák