Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz nubreed #31039 üzenetére

    Mivel véletlenül éppen Palin mester felé közlekedtem, a te kedvedért bekopogtam hozzá, hogy megnézzem, mennyire kényes a hajó a thrusterek thermal load értékére. Amúgy is ráfért már a hajtóműre egy kis ráncfelvarrás. Eddig is igen jófajta upgrade volt rajta, de a nyolcadik pörgetésre jött a jackpot, és kaptam egy ilyet.

    Ha megnézed, a melegedési faktor csak minimálissal kisebb a tiédnél, ennek ellenére folyamatos boost-nál alig egy pár + fokot eredményez a dolog a régihez képest, pedig annak 349 m/s volt a vége(és 2.3 volt a thermal load), itt meg a 375-öt is ki tudtam csiholni ebből az aprónak éppen nem mondható paripából, úgyhogy szerintem neked sem kell aggódnod a kánikula miatt.

    Persze amikor kíváncsiságból fölpakoltam rá két db 7-es SCB-t, meg planetary+fighter hangárt, ID-t, stb, akkor már a sebesség is komolyan visszaesik 360 környékére, de azért az sem rossz. De ami a lényeg, hogy jobban is manőverezik, és ez bőven többet ér, mint az a pár + aprócska fokocska. :K :K :K
    De még egyszer hangsúlyoznám, sosem a mérnök által megadott számokban bízzál, mindig a gyakorlatban mutatott eredmény a döntő!

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák