Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    válasz gigafun #13002 üzenetére

    Sztem emiatt fölösleges másik kondát venni, hisz csak a SG-t kell lecserélni egy A4-esre, ami befér az egyik 16t-ás modulra, és azt a pár SCB-t, meg apró holmit, amiket percek alatt lehet megint összevadászni, ha kellenének. A fegyverek, utility-k, a PP, a thrusterek, a PD, FSD, a szenzor, meg minden drága cucc maradhat.
    Amúgy én jelenleg a tycoon szint 24%-ánál járok, de valamit nagyon amatőr módon művelek(mindig sokkal rosszabb hozamokat produkáltam, mint amikről a fórumokon olvasgattam), mert ilyen tempóval kb akkor leszek elite, amikor bizonyos F. Pákó lesz a milánói Scala vezető tenorja(agyigyeagyigyit,agyigyitakarom :F :U :( :N :N - na, oda én is vennék jegyet :D )
    -
    -
    duvi - Ehhez azért nagyon sok folyamatosan aktív játékosra lenne szükség, és még akkor is kétséges a siker. De ha összejönne(ha nem is a hatalmasságok között, de akár csak egy frakció is), az érdekes dolog lenne.
    A magam részéről ha folyamatos részvételt nem is ígérhetek, de szívesen beszállnék. Viszont Fed bugris lévén csakis a Fed oldalán. :K :K :K
    Jut eszembe, abcúg Empire! :K :K :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák