Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Azért vannak dolgok, amiket kicsit elszurkáltak az 1.3-al. Az egyik ilyen az alábbi eset, ami azóta rendszeressé vált. Tulajdonképpen apróság, de így sokadjára már rohadtul bosszantó. A képen látható üzeneteket a kolléga a Faulcon DeLacy gyár méltán rettegett, félelmetes hírű Sidewinderének a pilótaüléséből küldözgette felém(béke poraira) Nyilván látta, hogy csak egy védtelen Anakondával áll szemben, és egy ilyen kedvező alkalmat(miszerint hogy 448 tonna berylliumot bepakolhasson a gigantikus méretű rakterébe) semmiképp nem szalaszthat el. A szerencsétlennek természetesen annyi ideje sem maradt, hogy legalább az ilyenkor szokásos agyoncsépelt kiáltásait az éterbe szórja, miszerint "I don't belive it", vagy "how is this happening"
    Mégis, mire gondolt az a mongólidióta retardált kretén, vajon mi lehet ennek a párharcnak a végkimenetele??? Vagy ez valami újfajta öngyilkossági divat? Akkoriban már nem lesznek magasabb épületek, ahonnan le lehetne ugrani?
    De ez még egy dolog, az ember egy pillanat alatt nyakon vágja, és megy tovább, de a tisztelt programozó gárda egy roppant szellemes megoldással gondoskodott arról, hogy ez ne legyen olyan egyszerű. Tudniillik azzal büntetnek minket, hogy a wanted hajók után bounty-t kapunk, amit természetesen csak és kizárólag a helyi terminálon vehetünk át. Jelen esetben a mi elnáspángolt kollégánk után teljes 200 Cr-el ajándékoztak meg minket. Na most ilyenkor két lehetőségünk marad, vagy örülünk, és mohón lecsapunk erre a fantasztikus összegre, és úszkálhatunk be a helyi terminálhoz, vagy egy újabb kitörölhetetlen sorral bővítjük a tranzakciós panelünket, amire így hamarosan egy végtelen hosszúságú leporellót rajzszögezhetünk fel. És akkor még azt a jópofa esetet meg sem említem, hogy teszem fel a terminál 48.000Ls-re van tőlünk, vagy ha mondjuk nagy hajóval vagyunk, és a rendszerben meg csak egy kis outpost van(ez esetben ugyanis ugorhatunk el a legközelebbi sys legközelebbi állomására, vehetünk egy kis hajót, azzal ugorhatunk vissza, hogy aztán reppenhessünk el az outposthoz, hogy aztán stb, stb, stb. De viszont akkor miénk a 200 Cr, hurrá! :W :W :W
    Úgyhogy ha egy ismeretlen rendszerben szednek ki, mindenkinek ajánlom, előbb nézze meg a sys map-ot, és ha macerás látogatást tenni a helyi állomás valamelyikén, meneküljön amerre lát, még akkor is, ha csak a csősz kergeti babettával
    Nem tudom melyik roppant elmés fejlesztő kő agyából pattant ki ez a vicces megoldás, de élete végéig Dropship álljon a hangárjában!......na jó, ez túl kegyetlen, idősebb korában vehet magának egy Clippert :)
    -
    [/L]

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák