Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Terrorista

    senior tag

    válasz kozi71 #10338 üzenetére

    #10338 kozi71

    Ha az a kérdés, hogy miért van a listában több tétel, akkor nagyon egyszerű:

    1. A Redeem Bounty Vouchers jelenti az adott állomáson leadható összes bounty után járó credit jutalmat. Az az mind a nagy és mind a kisebb frakciók jutalmát beválthatod egy kattintással. Ezt egyébként tételesen fel is sorolja lentebb.

    2. A többi tétel pedig frakciókra lebontva szerepel. Mivel nálad csak az Alliance szerepel ezért nincs jelentősége melyikre kattintasz. Viszont előfordul olyan eset amikor bizonyos jutalmat nem tudsz vagy nem akarsz beváltani. Legutóbbi példa erre a HE BO rendszerben szerzett bounty. Volt ott egy kis frakció, akiknek a jutalmát csak egy HE BO-ban lévő állomáson tudtam beváltani. Viszont nem akartam az összes szerzett bountymat leadni, mert a szomszédos rendszerben lévő CG-be meg kellett az Alliance bounty. Ilyenkor csak a HE BO tételre kattintva váltottam be amit ott akartam a többit pedig vittem a szomszédos rendszerbe.
    Ha nem így teszek és az elsőt választom, akkor ugyan beválthatom mindet, de buktam volna a CG-n leadható Alliance bountyt.

    #KnockOut87

    Csak multi van a játékban? - Nem van solo mód is, ahol egyedül játszol a géppel. Azonban a játék gazdasága és állapota az közös az online móddal (Open play).
    Mennyi időbe telik kb a fejlődés hogy egy jobb hajót vegyen az ember? - Ez csak a játékrea fordított idő kérdése. Nincs igazából fejlődés (a klasszikus leveling értelmében), itt csak a játékbeli pénz az ami befolyásolja a lehetőségeidet.
    Nulláról indulva nem esélytelen elkezdeni most a játékot? - Itt nincs ilyen. Kozi71 2-3 hete kezdte és egész jól halad, cserélgeti a hajóit és fejleszti őket.

    Amit jó ha tudsz még:
    Mivel űrszimről beszélünk, ezért érdemes lehet beszerezni egy HOTAS-t (joy-gázkarral), mert egérrel játszva is lehet boldogulni, de jobb a joy.
    A játék nem fogja a kezed induláskor azt csinálhatsz amit szeretnél.
    Folyamatosan bővül a játék. Épp egy nagy tartalmas patch van félúton amitől elég sokat várunk.
    Az galaxis nagy és ez benne a legszebb. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák