Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    rexsimus - "aki komolyan vesz, azt bepereli orientcx kolléga, már ha éppen nem egy aszteroida felé tart"
    -
    Jól mondod, valóban mindenkit beperelek(bár én sajnos mindig épp egy aszteroida felé tartok, sőt, sajnos néha oda is érek) :)
    És ha már itt tartunk, engedd meg, hogy idézzek egy régi pilóta mondást: minden pilótának megvan a maga aszteroidája. A magamfajta idióta pilótának meg egy komplett RES-e :K
    -
    tikshow - Engem tényleg ne vegyél komolyan, nekem a világon semmi bajom sem a Clipperrel, sem a Courierrel, sem az Empire-el, szimplán csak poénkodok(de ezt azért a gonosz birodalmi Clipper huszároknak el ne mond, csak rettegjenek szorgalmasan tovább a (száj)hős Fed vitéztől) ;)
    Biztosan ez a feltett kép tévesztett meg, én itt nem bántom azt a Clippert, csak töltöm az akkumulátorát, mert elakadt a RES-nél(mondjuk a történet vége nem derül ki a képből, de be kell vallanom, nincs happy end, mert asszem kicsit túltöltöttem azt az aksit. De a jószándék megvolt...) :)
    -
    gigafun - "Sőt! Saját magát is megelőzi!"
    Tán emlékszel még, amikor arról polemizáltunk, hogyan lőjük saját magumkat hátba a saját lézereinkkel. Ugyan én is adtam erre egy kicsit erőltetett megoldást, de rexsimus colléga most előállt egy sokkal elegánsabb verzióval(ezúton is külön gratulálnék neki) :C
    -
    baphomet - "Persze lehet, hogy egy kalap f*s lesz a hajó, de a birodalmi önérzet, akkor sem engedi majd, hogy hagyjam ócsárolni"
    -
    Birodalmi önérzet??? :DD Na nemááá, megint előjöttök az ilyen mesebeli, sehol nem létező dolgokkal. Jó hogy nem már azzal állsz elő, hogy Fed bátorság! Te még hiszel a mesékben? Ilyenek dolgok az üveghegyen túl sem léteznek, ezt már a kiscsoportban sem eszik meg!
    Amúgy meg a Courier ócsárolása az én dolgom, ebbe te csak ne kontárkodjál bele! :K

    [ Szerkesztve ]

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák