- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch
- Honor Magic V2 fél év után
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
68.15 GB után a sávszélesség változatlan.
Ez már túl van a hibahatáron.
(Van egy sejtésem, de erről majd inkább 100 GB után, mert egyelőre csak sejtés.)
-
Peter.70
addikt
Arra azért kíváncsi leszek,hogy év végétől hogy fog az előfizetés alakulni? Esetleg perc alapú számlázás helyett lesz-e mp alapú? A lefedettséget szerintem folyamatosan fogják fejleszteni
-
betyarr
veterán
válasz Peter.70 #12958 üzenetére
a romániai vonalat fogják követni itt is szerintem.ha jól emlékszem ott mp alapú a számlázás,de nem vennék rá mérget.
a lefedettséget meg gőzerővel fogják fejleszteni,különben nem lenne értelme hogy belekezdtek.fel kell "nőniük" a többi szolgáltatóhoz,hogy versenyképesek tudjanak maradni. -
zsolty28
tag
Sziasztok!
Beállítottam a Digi oldalán is található APN beállítást, de nem működik rajta a mobilnet? Lehet várnom kell 48 órát?
Új Letöltés - A friss hírek és letöltések paradicsoma: https://ujletoltes.hu
-
DarkByte
addikt
válasz betyarr #12891 üzenetére
Cool. Később én is megpróbálom újra.
Ez most melyik VoLTE profillal jó nálad? Nekem meg a UK Telefonica-son van.Más: szüleimnél próbáltam DLink DWR921 4G router-ben tető antennával és teljesen meglepett hogy 4/5-ös jel van. Nem is értem hogyan lehet ilyen erős jel alapvetően band20-ra méretezett antennával. 4/3Mbit lett a semmi közepén (Kiskunfélegyháza és Nyárlőrinc között félúton körülbelül). Persze már a router olyan régi hogy csak a régi Telenor-os Digi mobilnet beállítást ismeri, de Other telco módra váltva be lehetett konfigurálni. Azért a Telenor még jóval jobb ugyanitt (11/30 Mbit), de gondolkodom hogy amint lesz Digi mobil net csomag és ha lehet hűség nélkül kötni, egy hónapra hozok nekik egy SIM-et és megnézzük számít-e nekik hogy ennyivel gyengébb. Azért streaming videó szokott menni. Egy Windows Update mellett már lehet be-beszaggat. A mostani Hipernet Home M viszont még a régi akciós árán is közel 5x ennyi havonta és szintén 50GB.
[ Szerkesztve ]
-
válasz #25741824 #12950 üzenetére
Miért kéne bármit is lépnie? Még mindig teszt üzemről van szó. Minél többen vannak a hálózatán, annál több pénzt vesztenek. Vagy azt hiszed, hogy ez nyereséges a Diginek? Mert nem az.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
jano_77
nagyúr
Sziasztok
Sokat járok a városban - Budapest - és lépten nyomon látom a DigiMobil-os plakátokat.
Azt nem értem - és örülnék, ha vki felhomályosítana - hogy a Diginek hol, miért éri meg kvázi ingyen adni egy szolgáltatást? Nincs havi díj! Hálózaton belül INGYENES hívás és SMS! Hálózaton kívül is CSAK 5 Ft/perc! Mindezt korlátlan internettel! Hol van itt az apró-betűs rész áruljátok el pls"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
dchard
veterán
Már megint ez a teszt üzem... Semmi köze a kapacitás kérdéshez, mint ahogy annak sem, hogy nyereséges-e vagy sem.
Ahogy már a korábbi (valami megmagyarázhatatlan okból törölt, ámde sehol sem kommunikált) hozzászólásomba írtam: semmit nem lép erre a Digi, mint ahogy a többiek sem. A Balaton minden évben torlódik minden szolgáltatónál. Ennek valószínűleg az is oka lehet, hogy a magyar tenger partján 10 apartmanból 9-ben még mindig nem alap, hogy legyen wifi, így a többség kénytelen mobilon megoldani a dolgot.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
őstag
Sziasztok,
Laptop modemmel szeretném használni a tegnap kapott DIGI sim-et, de nem találtam win7/8/10 beállítási leírást.
Jelenleg csak annyi történt ,hogy betettem a simet,megadtam a pinkódot, csatlakozik, de nincs hálózatom.
Diagnosztikát lefuttatva azt kapom, hogy adjak meg egy SIM PIN2 kódot a szélessávú mobilkészülék feloldásához (ami nekem nincs?)Mi lehet a gond?
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Lackooo84 #12894 üzenetére
"QPST PDC de már ezerszer le lett írva..."
Nade mégis hát hogyan is és hol is van ami kell ? Van mármost nekem....QPST-m ,van a PDC , és Q. usbdriver, de...
Például tomp mester, "beszámol" arról (nem itt hanem az explicite volte topikban, még DigiTeszt-elindulás előtti időben) hogy neki (az OnePlusához) megvannak a konfig fájlok (jó sok file, 127darab) és azokat QPST-ben lehet hozzáadni ,azután PDC-ben aktiválni.Azt írja (DE a vastag kiemelés tőlem származik) :
"ezt a konfigot kívülről is hozzá lehet adni a QPST programmal. Szerencsére Xiaominál és OnePlusnál nem szükséges, ott elég csak aktiválni a konfigot."
Tomp mester Xiaomi altipus említése nélkül írja, és pl. az én Redmi Note4-em (Négyem) esetében valóban alapból aktiválható/deaktiválható *#*#volte#*#* kódsorral, ámde ezen fölül nincsen (nem jön meg) az elvárt VoLTE működés. -
Lackooo84
nagyúr
Xiaomin is lehet hozzáadni ha akarsz, kibontod mondjuk egy Mi9 romból a modemet (non-hlos.bin) az a legfrisebb, legtámogatottabb most, aztán kiszedegeted belőle ami kell. De a xiaomik tele vannak .mbn-ekkel, (eu, afrika, ázsia, usa), lehet válogatni. Most amit sztárolnak a németek az a Görög DT profil, hogy azzal jól megy a vowifi.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
mover
tag
válasz jano_77 #12974 üzenetére
Költhetne a DIGI több plakátra, tévéreklámra és egyéb dolgokra. Helyette azonban azt az utat látja, hogy ezt a pénzt betolja egy más típusú reklámba, ahol az előfizetőktől nem kéri el a pénzt. Nyilván mikor majd fizetni kell minden egyes SIM-ért akkor lesz egy minimális lemorzsolódás, de a lényeg, hogy már egy stabil előfizetői bázissal indul.
Ezen kívül az idegen hálózatból jövő bejövő hívásokért már most folyik be pénz a végződtetési díjakból, a kifelé menő hívásokon meg már most keres, mivel ennél lényegesen alacsonyabbak a végződtetési díjak, azaz az 5 Ft-os percdíjon is van haszna.
Persze első látásra az egész konstrukció árazása meglepő a magyar közönségnek, akivel a másik 3 szereplő elhitette, hogy 20 Ft-os percdíj az már maga a csoda, és néhány giga netért is ezreseket kell fizetni. -
-
mover
tag
Nem is tart a tesztidőszak örökké, a DIGI is fog havidíjat kérni.
Bár más a környezet, így valószínűleg valamennyiben más lesz a román árazáshoz képest a magyar, de ott az éles díjcsomagok 2/3/5 EUR áron vannak és ezek 200/300/korlátlan percet tartalmaznak. A NET ugyanúgy 50GB benne, utána 128/64-es lassítást kap.
Valószínűleg utána a kép hasonló lesz mint Romániában. A nagyoknak ugyanúgy lesz sok előfizetője, legfeljebb az 1 előfizetőre esőt bevétel területén fognak nagy veszteséget elkönyvelni.[ Szerkesztve ]
-
ÁrPi2
senior tag
válasz Lackooo84 #12985 üzenetére
Érdekes módszer amit javasolsz,és ehhez le lett már írva valahol a kiválogatandó (konfig) fájlok listája? (Itt, vagy a Volte topikban, esetleg ... Redmi4X-nél?)
Plusz vajon nincsen túl nagy különbözőség a "modemhardverben" (és modemszoftverben (non-hlos.bin)) , MI9 és RedmiNote4 között?
-
DarkByte
addikt
válasz betyarr #12965 üzenetére
Most teszteltem, tényleg minden szuperül működik Telenor irányba most már. VoWIFI is renben van (most épp Telenor-os Hiperneten át), hívás számláló is rendben elindul. Köszönjük a Digi-s mérnököknek
Egy kicsit furdalja a kíváncsiság az oldalam hogy az OEM profillal is menne-e. De szerintem nem variálgatom most, amíg működik nekem megfelel így is.
[ Szerkesztve ]
-
orsib78
tag
válasz dchard #12977 üzenetére
Most nem felvagasbol mondom (na jo egy kicsit), de a szuleim altal uzemeltetett apartmanokban Zamardiban Ubiquiti UAP eszkozok szorjak a netet... Aki nalunk nyaral az a VoWifit is tudja hasznalni (teszteltem legutobb), mert lefedettség ott nuku igaz a tobbi szolgaltato is csak egypalcas a hazban, mert allitolag nincs hova antennat rakni... Tervezem egyebkent boviteni a Wifi antennakat a meg tokeletesebb vetel erdekeben... Akinek van elado UAP-ja szoljon... Most mar csak az kellene, hogy a helyi kabelszolgaltato is gatyaba razza a halozatat, mert az nagyon 90-es evek. Minden nap vannak kihagyasok sajnos...
Na jo ertem, hogy nem ez az altalanos hozzaallas, de mi felismertuk azt, hogy ha esik az eso az embereknek kell tudniuk valamit csinalni a negy fal kozott... Ha mar nem "azt" csinaljak, mint regen amikor hetfonkent nem volt TV...Bocs ez nagyon off volt, csak tulsagosan magas labda is egyben (legalabb is nekem)
-
orsib78
tag
válasz Lackooo84 #12919 üzenetére
En eppen az elobb teszteltem telekomrol. A telekomos kartya egy iPhone XS-ben volt a Digis egy Samsung A40-ben. Oda vissza 2G/3G(telekom)/4G, VoLTE, VoWifi minden megy hibatlanul. Barmilyen konstellacioban tokeletes, mindenki hall mindenkit. Annyi, hogy 2G-n erezhetoen romlott a hangminoseg, de ez ugy gondolom normalis.
Gondolom a Digi tesztelte az altala tamogatott telefonokkal (pl. Samu A40), szoval azokkal nem lesz problema remelhetoleg.
[ Szerkesztve ]
-
betyarr
veterán
válasz DarkByte #12993 üzenetére
kb. egy perc alatt kiderítheted szerintem már mindegyikkel mehet,ahol megjelenik a volte/vowifi,mert nem az volt a lúdas a történetben
de én sem piszkálom már.ha ezzel minden faja,akkor maxi elégedett vagyok (amíg el nem kél a 6t,aztán majd a 7pro-nál lehet megint buherálni egy kicsit).[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Nyomtató topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Formula-1 humoros
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest