- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Yettel topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimmi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Valahol olvastam, de már nem tudom visszakeresni hol, hogy Diginél tervbe van véve az összes csatorna kódolása, úgy mit az UPC-nél volt és csak CI+ kártyával vagy boxal lesznek nézhetők. Ez igaz lehet?
Másik kérdésem: jött valami új csatorna az elmúlt pár hétben? Ha jött, valami helyére (nem kell újrahangolni), vagy pluszban (nálam újrahangolásra lesz szükség)? Nem tudom megnézni, mert nem vagyok otthon.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
MODERÁTOR
-
gulyasa
őstag
Még semmit sem jelentettek be hivatalosan, csak szóbeszéd van és a Digi/4iG közelmúltbeli ilyen-olyan tevékenysége alapján elindított spekulációk. Tehát nem tudja senki közülünk biztosra, hogy mi fog változni a vételi technikai háttérben és mikor.
Csak a régi ex-inviteles és hasonló más lokális csatorna kiosztásokról az egységes Digi2023 kiosztásra váltáskor ajánlott a teljes újrahangolás.
Csatorna változások a közelmúltban csak annyi volt, hogy tavaly bejelentették a CBS Reality csatorna megszűnését és úgy volt tervezve, hogy a helyén január 1-től a Film Mánia HD lesz. Viszont amikor ezt bejelentették valójában már akkor ősszel megjelent külön csatorna helyen a listában a Film Mánia (többünknél is), és a CBS csatorna is ment egészen év végéig.
A másik változás, hogy megjelentek az új retek csatornák: Sorozatklub, Moziklub, Kölyökklub és RTL Otthon.Ha a tévéden be van kapcsolva az automatikus csatorna frissítés, akkor a Film Mánia és a retekek is megjelennek a tévéden.
Ha nem, akkor egy gyors hangolás és meglesznek.[ Szerkesztve ]
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
pimmi
senior tag
Filmbox
-
pimmi
senior tag
válasz 4Grider #71459 üzenetére
A FilmBox egy 24 órás prémium mozicsatorna, amely akciófilmeket, vígjátékokat, drámákat sugároz a nap 24 órájában reklámok és megszakítások nélkül. Magyarországon jelenleg öt adó érhető el a társaságtól.[2]
https://hu.wikipedia.org/wiki/FilmBox
Filmbox reklámsz -
törölt tag
https://hu.wikipedia.org/w/index.php?title=FilmBox&stable=0&redirect=no
A csatorna reklámmentes volt egészen 2024. január 10-ig, amikor is megkezdődött a reklámértékesítés az RTL Saleshouse által.[5][ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Mondjuk egy hsz-ben is le lehetett volna ezt értelemesen írni, barkóbázás helyett
Írj a Filmboxnak akkor szerintem, de a Wikipédiát nem hinném h elfogadnák jogos indoknak. Kis túlzással azt írnak ki wikire amit akarnak az emberek...Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
-
mcll
senior tag
Félreérted a dolgokat. Amit te mutogatsz az a mezei "Filmbox" csatorna mely sosem volt reklámmentes, ugyanis ez a csatorna nem része a Filmbox prémium csomagjának (pontosabban az övéké ez a csatorna is, de nem tartozik bele a prémium csomagjukba). Ugyanolyan csatorna mint pl a Film+ és része valamelyik normál csomagnak.
Amiről a linkelt wiki beszél az a Filmbox prémium csomag (való igaz ezt az elején rosszul írja a wiki), mely külön előfizetés ellenében nézhető és többek között tartalmazza a FilmBox Extra, FilmBox Family, FilmBox Premium, FilmBox Stars csatornákat. És ezek valóban reklámmentesek.
Amúgy meg az hogy az egyes csatorna mit ad vagy sem, és mit kellene adnia vagy sem, annak az égvilágon semmi köze a kábeltévé szolgáltatóhoz, így jelen esetben a Digihez. Nem a Digi határozza meg hogy a csatornán legyen-e reklám vagy sem, vagy épp mi menjen. A kábelszolgáltató csak továbbítja az adott csatornát és ennyi. Szóval ez a téma amit felvázoltál itt offtopic és értelmetlen.
És végül a Wiki egy szabadon szerkeszthető információs rendszer, így ha hibát találsz benne, te magad is javíthatod.[ Szerkesztve ]
"Microsoft gives you Windows... Linux gives you the whole house."
-
pimmi
senior tag
,,,,,,,Félreérted a dolgokat. Amit te mutogatsz az a mezei "Filmbox" csatorna mely sosem volt reklámmentes,,,,,,,,
https://www.facebook.com/groups/Digi.hu/posts/1410739819522163/
Már van.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Tisztelt Ügyfelünk!
Tájékoztatjuk, hogy az Ön lakóhelyén munkatársaink a kábeles televízió hálózat fejlesztését végzik, mely során egyes csatornák új frekvenciahelyen, jobb minőségben érhetőek el. Kérjük, hangolja újra a televízió szolgáltatáshoz használt eszközeit legkésőbb 2024. január 16. reggel 6 óráig.
Érintett csatornák: MTV European, Prime, Spektrum HD, Travel Channel, History HD, Sport 1 HD, Ozone HD, Sport 2 HD, MTV00'sKicsit rövid a lista...
-
ricsko72
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Digi kábeltv-hez fullhd beltérit, ami dupla DVB-C tuneres?
-
veterán
válasz temporello #71472 üzenetére
Annyira el sem olvastam... ezt akkor is kell ha nincs se beltéri meg se semmi?
-
Varszegig
veterán
válasz Atis45 #71475 üzenetére
"Milyen előnyöket nyújt az Ön számára a hálózatfejlesztés?
A hálózatfejlesztés eredményeként az érintett csatornák műsorait magasabb minőségben élvezhetik előfizetőink, az adások zavarmentes vételét (nincs időszakos szakadozás sem), a képminőség javulását és a kockásodás megszűnését tapasztalhatja."én eddig ugy tudtam, hogy se megakadas, se kockasodas (a hivatalos kommunikacio szerint), akkor most megszunik, ami eddig nem is volt? Es miert csak ezeken a csatornakon? Ki erti ezt?
-
Suineg
senior tag
Sziasztok!
LG tévéken nem megy egy ideje nálam a HBB TV szolgáltatás (MEDIAKLIKK). Másnál sem müködik? -
gulyasa
őstag
válasz ricsko72 #71473 üzenetére
Ajánlani tudnánk éppenséggel, de most nem ajánlott a túl nagy beruházás, mert nem biztos, hogy marad a DVB-C és akkor lesz egy (DIGI-zésre is) használhatatlan készüléked. Viszont még semmi hivatalosat nem tudunk erről, csak pletykák vannak. Meg a kivárás...
Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
levin70
tag
Kérdezném akinek van Filmbox extra hd csatornája a magyar hang lehalkul utána vissza megy és így váltakozik?
Húsz év múlva sokkal jobban fogod sajnálni azokat a dolgokat, amiket nem csináltál meg, mint azokat, amiket igen.
-
-
csupatiti
csendes tag
Még nem mondtam le a 4iG tévét, 3 hónapig ingyen van a Yettel.
Bp. XV. kerület, valóban átrakták ezeket, éspedig a 418 MHz-re:
Érintett csatornák: MTV European, Prime, Spektrum HD, Travel Channel, History HD, Sport 1 HD, Ozone HD, Sport 2 HD, MTV00's
Ha finoman akarom kifejezni magam, adtak a szarnak egy pofont.
Újrahangoltam mindkét tévét, ugyanúgy szétesik, akad és kockásodik, mint előtte.[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz Lackooo84 #71487 üzenetére
Egy korrekt normális szolgáltatónak elemi érdeke lenne a lehető legjobb minőségű szolgáltatást nyújtani értem ezalatt a magas bitrátát is. Ezzel is megtisztelve az előfizetőket akik őket választották. Ezek nem olyanok. Nem írom le milyenek; még elolvassák megsértődnek....
[ Szerkesztve ]
-
g0dl
addikt
Mik lettek az új frekvenciák?
-
g0dl
addikt
Kell valami doboz újraindítás? Nekem csak eltűntek a csatornák (pl Sport 1)
Budapest -
superg
senior tag
Vodánál hogy oldható meg a PC-n tévézés?
Digi nem kódolja ,elég egy pc-s tévétuner a gépbe.Vodánál egy box kell a pc-hez is?
Illetve ugyanez érdekelne Yettel TV-nél is,de ott is ahogy utánanéztem nem működne ami a diginél hogy pc-re vehetek fel bármit.Nálunk ez a kettő még elérhető adótorony lábánál lakunk,Yettelt majd kipróbálom ha lejáróban lesz a hűség.Vodánál vissztart hogy ott is 4ig az egyik tulaj+ az állam.
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest