- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
superg
senior tag
Most hívtak a digitől a tavalyi hűség lejárt.
Most is hasonló a helyzet: 2023-as csomag 1 év hűséggel 6400ft 3 hónapig aztán 8900ft
Tehát megint emeltek az inflára hivatkozva,és persze a hűség alatt is emelhetnek csak a kedvezményre vonatkozik a hűség.Az eltünő dvb-c -hez:
Azért szerintem hogy mikorra ér ide a változás az még erősen kérdéses.Azért is szar aki most tervez venni dvb-c boxot ,mert nem tudni meddig marad a jelenlegi rendszer -
trec12
addikt
válasz Atis45 #70955 üzenetére
De az sem egyik napról a másikra. Tudtommal legalább 60 nappal előtte értesíteni kell az érintetteket amenyiben megszüntetik a csomagot.....Ha ma közölnék, hogy megszűnik kettő hónapig biztosan meglesz..Nem tartom kizártnak, hogy ez a 2019-es csomag még tavasszal is élni fog....
[ Szerkesztve ]
-
garga01
őstag
Egyébként bekerült egy rejtett csatorna a 322 MHz-re, valamilyen Nagra teszt.
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Lackooo84
nagyúr
Mintha kicsit emeltek volna az M4 bitrátán, mert már nem 40, hanem 60MB körül van egy percnyi felvétel.
The Truth is out there...
-
MODERÁTOR
-
Lackooo84
nagyúr
válasz Intruder2k5 #70966 üzenetére
Fekete kockásodás a kép alján mindig van de az akkor is volt már amikor magas volt még a bitráta annak ehhez nincs köze, már a második full szezont nézzük így mi digisek...
-
nfsu17
veterán
válasz Lackooo84 #70970 üzenetére
Maximum esetleg annyi lehet, hogy beálltak 5.4 mbit CBR-re (constant bitrate), bár ehhez analizálni kellene a streamet.
Itt írtam róla, már márciusban is voltak 5.4-es értékei (peak?) az m4-nek.
Most pont nincs korábbról m4 felvételem, mert akkor vennék fel most is, aztán lehetne méretet hasonlítani.
Vagy valaki szóljon, hogy vett-e tegnap f1-et este, és akkor veszek én is fel pont olyan hosszan.
BTW ha a 4,1-ből lenne 5,4, az is "csak" 31%-os emelés, de a számításod szerint 40-ből lett 60, ami 50%-os emelés lenne. -
Jocek1979
csendes tag
sziasztok. megirna nekem valaki hogy ha van valakinek itt digi inviteles iptv je annak milyen a minosege? mosz hiztak be a telepulesunkre z optikai netet és jobbi fognak szerzodest kotni azert kerdeznem a tv minoseget mert a rossz akkor a tv nem leszs elofizetve csak a net losz a valaszt elore is
-
Jocek1979
csendes tag
bocsánat a sok helyesírási hibáért. Szóval akinek digi-invitel iptv előfizetése van az írja meg nekem hogy meg van e elégedve a minőségével. Most akarok szerződést kötni velük optikai netre és gondoltam akkor a tv-t is kötök velük
-
-
nfsu17
veterán
Amikor eltüntették a 12mbit (vagy 10?) bitrátát m4hd alól, akkor valóban levették ilyen 4,1-4.5 közé.
De ez csak relative rövid ideig futott így (fél év? se?), aztán emeltek kicsit rajta, mert vagy jöttek a panaszok, vagy már ők se láttak embert a vízben egy vízilabda meccsen (mondjuk most se látni szvsz).
És utána emelték ilyen max 5,4 körülire (kép=5,4; nem a teljes).
Proof1
Proof2
Proof3
Ez nem új, nem történt sztem semmi sem mostanában ezzel.Ha valóban 60MB lenne egy perc, az 8mbit/s teljes (audio+video+txt) sávszélt feltételez.
Az már majdnem a fénykori minőséget hozná.
F1 sprintfutam
3,7GB (másik nézőke szerint 3,68GB)
1:22:00
~6100 kbps teljes bitráta
Ebben van 3 hangsáv, ami most fejből ha jól rémlik:
1.: 384 kbps (5.1 ac3)
2.: 192 ??
3.: 96 ??
Ezt meg kellene néznem, de már lekapcsoltam.Ha ez így van, akkor az audio csak 672 kbps
6100-672
= 5428 kbps a kép -
Lackooo84
nagyúr
Ha valakit érdekel M4 Sport bármikor nézhető magas bitrátájú tűéles képpel 50fps-el, a digi meg beveheti...
-
wagi
senior tag
Sziasztok.
Diginél koax kábelen jön a szolgáltatás vagy iptv boxos, mint a Telekomnál?
Köszönöm a választ.
-
volán99
újonc
Ez a régi UPC kábeltévés előfizetőkre vonatkozik? -
so_ha
senior tag
Merre tovább, Vodafone Magyarország?
A tévéplatform szempontjából a lényeg a cikk végén:
"Ebben a folyamatban nem csak a háttérrendszert újítjuk meg, hanem lecseréljük az összes, ügyfelet érintő interfészt, tehát a tévés kezelőfelületet, a mobilapplikációt, illetve egy okostévékre fejlesztett appal is bővítjük majd palettát. Az új interaktív tévés platform először a Vodafone előfizetők számára lesz hozzáférhető, később pedig a DIGI és akár az Antenna Hungária ügyfelei is ugyanezt a rendszert használhatják majd." -
pjen
félisten
válasz garga01 #70994 üzenetére
Igaz az, csak olvassál vissza kicsit. Van fórumtárs akinek megy koaxon és ÚTP n is. A DIGI on line pedig megy Tv n is WIFI n. Bár az online valóban nem kabel tv. Mellesleg ha olvasol latod amit írtál az helyes. Fórum társnak kábel Tv előfizuja van mégis tudja neten iy nezni. Én itt befejeztem a továbbiakban nem.érdekel a tém.
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Lackooo84 #70979 üzenetére
A DVB, az rendre interlaced, vagyis hd esetén 1080i. Ez 50 fps-nél 25-25 félkép. Deinterlace-nél ebből 25fps lesz, vagyis 25 teljes kép. Fel lehet ezt konvertálni 50 fps-re, de az csak annyi, hogy minden kép kétszer lesz
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
garga01
őstag
Vissza. Meglepő, de az online tv egy extra szolgáltatás és nem KÁBELTtv, mint a neve is mutatja. Azt meg hagyjuk, hogy a tv böngészőből szerencsétlenkedjen vki, vagy laptopot a tv-re kötve. Mind a kettő szenvedés a sima távirányítóhoz képest.
A Digi a kábeltv-t koaxon szolgáltatja és kész (kivéve azt a kevés IPTV-s helyet).
Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest