- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
Ja persze, világos. Ez így is a(z) (ex)Digi jófejsége volt, hogy ennyi ideig megtartották ezeket a régi címeket.
Én örültem volna, ha a UPC veszi meg itt délen a szutyok FiberNetet . Fényéves különbség volt a falusi net/tv és a Bp-i UPC között, mikor felköltöztem 2010-ben, a UPC javára.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
kalaszmiklos
csendes tag
Sziasztok! Nálunk Balatonbogláron nincs DIGI kábel, de az új szolgáltató a Z-NET optikán a DIGI csomagját fogja értékesíteni. A DIGI-nek adják ki a tv-t és a saját csomagjuk megszűnik "csak" a NET lesz a sajátjuk. Szeretném megkérdezni, hogy a DIGI-n a BBC EARTH és Duna world "sima" vagy HD adást sugároz. Köszönöm szépen a választ! (sajnos nem igazán tudják megmondani mi lesz a csomagban. 107 vagy 127 vagy 84 csatorna sokféle válasz van. Április elsején élesedik.
-
gulyasa
őstag
válasz kalaszmiklos #71954 üzenetére
BBC Earth: SD, fos ~1 Mbps bitrátával
Duna World: elvileg (még) létezik SD és HD változatban is. A 4iG éra óta a HD-k is fos minőségben jönnek, ~5Mbps bitrátával...Az elmondásul szerint ők "nem nyúlnak bele" a továbbított csatornák minőségébe...
Nem, a túrót nem...Samsung S23+ 512GB, LG OLED 48" C1, Zidoo Z9X, OCTAGON SF8008 4K UHD E2, Sony WH-1000XM3, LG HBS-FN6, JBL REFLECT AERO, Lenovo Tab M10 2nd Gen
-
lala666
senior tag
válasz gulyasa #71955 üzenetére
Fiam tegnap csatikat cserélt nálam, megmérte a jelet és elég trágya már a doboznál is vodához képest. Kijárós szerelő a vodánál, nyártól már digihez csapják őket. Eleve gáz amit a digi szolgáltat.
Saeco xelsis suprema 8889/00, Samsung 65S95B, Iphone 15 pro max, Apple watch9, Samsung galaxy Tab S8,. DELL Latitude 5501
-
allfinanz
senior tag
Travel és a Life HD lett... igaz, nem 10 Mbit-es minőséggel.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Lackooo84
nagyúr
Digi megint "karbantart"....
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
Mert mi lesz 26-án? Pakolgattak át muxokon csatikat? Mert másképp nehezen tudnak emelni. M4 sportot meg a Mozi+-t tekerjék már fel 10-12-re a büdös francba, a többit le is tojnám...
Mozi+-on volt ez a Herkules bemutató, hát úgy bepixelesedett, hogy nem hittem el... mint valami 120p yt videó komolyan olyan volt 1 másodpercig.
[ Szerkesztve ]
The Truth is out there...
-
Lackooo84
nagyúr
-
garga01
őstag
válasz Lackooo84 #71969 üzenetére
Te értetlenkedtél, mi lesz 26-án
Egy szóval se írtam, hogy jobb lesz. Vmit csinálnak, ennnyi. Ha meg ennyire filmet akarsz nézni jó minőségben, töltsd le. Nyilván a tv minősége se mindegy, de én évente ha 2 filmet megnézek a tvben.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
-
Atis45
aktív tag
Szerintem nem nála van a gond. De ha netán mégis, akkor nálam is ugyan az van. De nem csak a Mozi+-nál hanem más csatornáknál is észre vehető, csak nem ennyire.
A moziverzum csatorna (tudom az csak sd) az meg kritikán aluli. Szerintem előkeresnék egy jobb minőségű VHS kazettát, és azt lejátszanám, az is nyújtana ilyen képminőséget kis túlzással. -
Atis45
aktív tag
Sziasztok!
A márciusi számlát megkaptátok már? Arra gondolok, aminek a befizetési határideje március 31.
-
Atis45
aktív tag
Nem az hogy sürgős, csak kíváncsi voltam, hogy csak én nem kaptam, vagy más se.
Nem fogom már őket hívogatni, mert kezd unalmas lenni, hogy időnként valamiért mindig hívogatni kell őket, hol a számla miatt, hol amiatt, hogy a decemberbe megkötött hűség és e-pack kedvezményt jó lenne ha már úgy 4-5 hónap után azért érvényesítenék, stb.
[ Szerkesztve ]
-
BÉCSÉ
csendes tag
Digionline, Match4 MotoGP minősége valami qrva ótvar..."még jó", hogy HD-nek hazudják.
Komolyan mondom egy normálisab random stream kenterbe veri. Prémium szolgáltatás!
[ Szerkesztve ]
-
bolic
őstag
Mióta van az TV2 Klub? Per pillanat nincs EPG-je.
Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!
-
frici69
tag
válasz Atis45 #71979 üzenetére
Mi még a január, februárit sem. Már egyszer letelt az 1 hónap amit ígértek, hogy beállítják a fizetést, azóta sem jött e-számla.
GigabyteGA-F2A88XM-HD3,AMDA8-6600K,KingstonHyperX2x4Gb1866MhzDDR3,AsusVW202SR,128GbADATASSD,250GbSeagateSATAII,Tevion1.5TbHDD,PioneerDVR-212D
-
Atis45
aktív tag
válasz frici69 #71995 üzenetére
Igazából ezen se lepődök meg. Nekem is volt, olyan, hogy a decemberi számlát márciusba vagy áprilisba kaptam meg.
Legyünk őszinték, amióta az új tulaj van, azóta csak egy dolog megy a Diginek hibátlanul. Az pedig az áremelés. Valamilyen csoda folytán az áremelésbe sosincs fennakadás, csúszás. Az mindig megy egy csettintésre. -
trec12
addikt
Már pár napja tesztelgetem, próbálgatom a Yettel tv-t, (mögötte az 5G-s netükkel.) A képminőségben nem igazán tudok belekötni. Láthatóan szebb mint a Digi DVB-C-je szerintem full bitrátás. Lógok (HD adókon) legalábbis még közelről is szinte teljesen tiszták. (Nagy kár, hogy a sportadók 25 fps-el mennek csak. )
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OLED TV topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest